2021. március 1.
Újabb kiváló Streetwear pólók közül válogathatsz!
Megérkeztek a legújabb Streetwear pólók. Segítünk, hogy megtaláld a hozzád legjobban illőt.

Újabb darabokkal bővült Streetwear kollekciónk. Minden szurkoló megtalálhatja a hozzá illő pólót, hiszen a visszafogottabb stíludt, de a harsányabb színeket kedvelő drukkereinkre is gondoltunk.

Kezdjük az egyik kedvencünkkel, a katonazöld alapon fekete grafikával ellátott pólónkal, amelyen a Ferencváros címere és ikonikus kabalája, a Fradi-sas található. Aki ezt a pólót meglátja rajtad, azonnal tudni fogja, hogy a Fradiért dobog a szíved. Ennek a terméknek a párja a fekete alapon zöld grafikával ellátott felsőnk, amely talán még egy fokozattal vagányabb külsőt kölcsönöz viselőjének.

Ha megtetszett a fenti pólónkon lévő grafika, de a picit visszafogottabb felsőket szereted, akkor a zöld alapon fehér Fradi-sassal és Fradi-logóval ellátott pólót javasoljuk neked, ugyanis ezen a terméken a grafika nem az egész pólót teríti be, hanem csak a közepét, ezáltal visszafogottabb formában tudod a világ tudtára adni, hogy te a mi csapatunknak szurkolsz.

A szürke szín sose megy ki a divatból, ráadásul most a Fradi alapításának jeles évszámával párosítottuk, amely pont a viselője szívénél van elhelyezve, míg a hátoldalán a nagy HAJRÁ FRADI felirat díszeleg. Kényelmes és kellemes viselet azoknak a szurkolóinknak, akiknek fontos a csapat múltja.

Talán a legvadítóbb felsőink a legújabb terepmintás termékeink. A legvilágosabb, több zöld színt tartalmazó felsők elől nagy Fradi felirattal lettek ellátva, míg a legsötétebb, fekete szín által dominált pólók feltűnő zöld FRADI feliratot kaptak. A harmadik terepmintás pólónk átmenet képez az előbb említett kettő között, hiszen ebben a zöld és a fekete terepminta nagyjából egyformán jelen van. Ennek a pólónak a különlegességét a fekete Fradi-címer adja, ezáltal talán ennek a triónak a legmenőbb darabja.

Új termékeink közül az utolsó a zöld Fradi felirattal és az alapítás aranyba foglalt évszámával ellátott felsőnk. Kényelmes viselet, amely ideális választás a játékosabb fazont kedvelők drukkereinknek.

Az új felsők a Fradi Shopban és a shop.fradi.hu oldalon is elérhetőek. A legújabb ajánlatokért kövesd a Fradi Shop Facebook-oldalát.

Cikkajánló

Rebrov: „El kell beszélgetni a játékosokkal”

Vezetőedzőnk szerint nem érdemeltünk győzelmet Kisvárdán.

A szezon első 0-0-ját játszottuk Kisvárdán

Nem sikerült feltörnünk a hazai védelmet, így egy pontot szereztünk idegenben.

„A szurkolóinkért is meg akarjuk nyerni a bajnokságot”

Vezetőedzőnk, Sergei Rebrov küzdelmes meccsre számít a jól szervezett Kisvárda ellen.

Párharc: Stadionavató, 4/4 siker idegenben

A Kisvárda elleni múltidézés mellett azt is megnéztük, hogyan lehetünk bajnokok már most szombaton.

Kisvárdán bajnokok lehetünk - ÍME, a hétvégi program!

Az FTC-Telekom az MK-döntő előtt bajnokit is játszik az Astrával • Két Honvéd-elleni meccs jön.

Heti program

Számos mérkőzés vár a héten a Ferencváros sportolóira.

Ünnepeltjeink

Ezen a héten is akadnak olyan fradista sportolók, akiket ünnepelhetünk, és akikről megemlékezhetünk.

„Fontos, hogy már jövő héten meglegyen a bajnokság”

A Puskás Akadémia elleni egyenlítő-találat szerzője, Aissa Laidouni értékelt - VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most