2021. december 2.
Újít a Fradi app: rendelj a lelátóról meccsnapokon!
Szombattól új szolgáltatás gyarapítja szurkolóink meccsélményét!

Mostantól nem maradhatnak le egyetlen Fradi-gólról sem szurkolóink. Klubunk a férfi labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában, szombaton 15:30-as kezdéssel sorra kerülő FTC-Puskás Akadémia mérkőzésen új szolgáltatást vezet be a Fradi applikáció használói számára, az online étel- és italrendelés funkciót.


A Magyarországon egyedülálló fejlesztést a szurkolók a frissített Fradi applikáció letöltésével bármikor elérhetik. Európa néhány stadionjában is elérhető ilyen funkció, de főleg az Egyesült Államok arénáiban általános és népszerű ez a szolgáltatás. Célunk, hogy a szurkolóknak még kényelmesebb és egyszerűbb legyen a kívánt ételt vagy italt beszerezni bármely székről (VIP kivétel), hosszútávon pedig az, hogy csökkentsük a büfésorokban töltött időt.
 
A szurkolók meccsnapon, a helyszínen, kapunyitástól tudnak ételt és italt rendelni, a B, C, D szektorok 8 büféjében (kivéve az 1. és a vendég szektor büféje). A rendeléseket azonnal szurkolói kártyával ki tudják fizetni, melyet aztán az átvételi pontokon kaphatnak meg – az átvételi pontok az említett büfék kijelölt pontjain találhatóak. Ha nincs külön a szurkolói kártyára pénz töltve, akkor egy gyors bankkártyás tranzakcióval megtehetik a feltöltést, mellyel együtt fizethetik is utána azonnal a kosár értékét. A már megszokott klasszikus vásárlási mód is megmarad az összes eddigi kasszával, így az sem szorul háttérbe, ez egy plusz lehetőség lesz innentől kezdve. 


A rendeléseket a fizetés után tehát az adott büfé egy külön kijelölt, újonnan létrehozott sorában tudják átvenni, melyeket külön jelezni fogunk a helyszínen. Ha kész a rendelés, az applikáció küld értesítést, tehát elég elindulni a rendelésért, ha azt összekészítette a büfé szolgáltató. A rendeléseket az emailben és applikációban is megkapott kóddal tudják átvenni.

 


Az online büféket kapunyitástól fogjuk megnyitni. Az ételeket nem szállítjuk ki, azokat csak a helyszínen lehet megrendelni és átvenni. Ha egy adott online büfé kapacitása megtelik, jelezni fogjuk az appban, folyamatosan dolgozzuk fel a rendeléseket, amint van újabb erőforrás, azonnal lehet rendelni. Hangsúlyozzuk, hogy a hatékonyabb kiszolgálás érdekében, az ezzel a funkcióval választható termékek választéka szűkebb!

Rendelés előtt mindenképpen olvassák át az általános szerződési feltételeket (ÁSZF)!


Kérjük, osszák meg fejlesztési gondolataikat, kérdéseiket, észrevételeiket velünk bármikor az info@groupamaarena.com címen!


Hogyan tudsz rendelni?

1. Töltsd le a Fradi appot!
2. Lépj be, majd jelentkezz be a meccsjegy.fradi.hu regisztrációval! Ha még nincs fiókod, a regisztráció fülön készíthetsz magadnak egyet néhány perc alatt. A szurkolói kártya adatait ne felejtsd el feltölteni a profilodba.
3. A „Menü” fülre kattintva válaszd az „Ételrendelés” funkciót!
4. Válassz szektort, majd válassz büfét! Végül válaszd ki a rendelni kívánt terméket!
5. A kiválasztott terméket kifizetheted szurkolói kártyával, vagy egyszerű online bankkártyás tranzakcióval egy lépésben feltöltheted a kártyád és fizetheted a kosár végösszegét.
6. A tranzakcióról megkapod a visszaigazolást email-ben, illetve küldünk a telefonodra értesítést a rendelésed állapotáról. 
7. Ha kész a rendelésed, elküldjük az utolsó értesítést is a telefonodra. A korábban kiválasztott büfé külön sorában kényelmesen tudod átvenni azt, a rendelési kód felmutatásával. Az elkészült rendelések kódjait az egyes büfék átvételi sorai feletti képernyők is kijelzik!

Cikkajánló

Mezőkövesden a Fradi-minibusz

Drukkereink a Mezőkövesd elleni mérkőzés idején is beszerezhetik kedvenc Fradi-terméküket.

Dibusz bizonyított a kapitánynak

Labdarúgócsapatunk kapusa, Dibusz Dénes értékelte a válogatott Koszovó ellen 2-0-ra megnyert meccsét - VIDEÓ!

Szevikjan gólt lőtt, Ben Romdhane kezdett

Örmény játékosunk Csehország ellen volt eredményes, míg tunéziai középpályásunk Új-Zéland ellen játszott.

Dibusszal és Vargával győzte le Koszovót a válogatott

Dibusz Dénes kezdőként, Varga Barnabás csereként játszott a Puskás Arénában 2-0-ra megnyert meccsen.

Köszönünk mindent, Toki!

Öt magyar bajnoki cím, egy Magyar Kupa, három UEL- és egy BL-csoportkör után Tokmac Nguen távozik az FTC-től.

„Dénes a legkiválóbb magyar csapat kapusa”

Marco Rossi a Koszovó elleni mérkőzés előtt beszélt várakozásairól és Dibusz Dénesről is.

Mezőkövesd-FTC: elindult a jegyértékesítés!

Március 31-én, vasárnap 18.00-tól lépünk pályára a Mezőkövesd vendégeként a bajnokság 26. fordulójában.

„Mindent beleadok, hogy visszakerüljek a válogatottba”

Botka Endre, labdarúgócsapatunk hátvédjének célja, hogy részt vehessen az Európa-bajnokságon.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin