2020. június 11.
Újra dekaverseny, értékes nyeremények
Dekázóverseny, gyereksarok és kvíz – ismét érdemes időben érkezni a Groupama Arénába! Kapunyitás 14.55-kor!

Bajnoki címvédő labdarúgócsapatunk június 13-án, 16.55-kor a Kisvárdát fogadja hazai pályán az NB I 29. fordulójában. A Ferencvárosi Torna Club a 241/2020 (V.27.) Kormányrendelet alapján - a DVTK elleni mérkőzéshez hasonlóan - a Groupama Arénában június 13-án, szombaton 16.55 órától sorra kerülő FTC-Kisvárda labdarúgó bajnoki mérkőzésre is lehetőséget biztosít a belépésre minden, 65 év alatti érvényes bérlettel rendelkező szurkolójának. Minden, 65 év alatti, akár egész évre, akár tavaszra szóló B vagy C vagy D (családi) szektorba érvényes bérlettel rendelkező szurkolónknak biztosítunk lehetőséget a belépésre, valamint azoknak a 65 év alatti szurkolóknak, akik korábban megvásárolt - B vagy C vagy D (családi) szektorba érvényes jeggyel rendelkeznek a Kisvárda elleni meccsre.

A 14.55-ös kapunyitást követően hangoljunk együtt az összecsapásra a Groupama Aréna családi szektora alatt: a legkisebbeket kifestővel és gyereksarokkal, azokat, akik sokat tudnak a Fradiról, kvízzel várjuk, a legbátrabbak és legügyesebbek pedig egy pólót nyerhetnek!

Dekázó verseny
Itt az idő, hogy bebizonyítsd, nálad jobban senki nem bánik a labdával! A legutóbbi meccs után most is keressük a lelátó legtechnikásabb szurkolóját: ha mindig is azt érezted, hogy nálad többet senki nem tud dekázni a labdával, akkor most vasárnap eljött a te időd! A kapunyitástól kezdődően az első félidő 40. percéig tart a versenyünk, ahol az első három helyezettet a Fradi Shop jóvoltából egy-egy darab pólóval díjazzuk!

A szünetben kihirdetjük az első három helyezettet, a versenyre érkezési sorrendben lehet jelentkezni.

Nap szurkolója
Teszteld a Fradival kapcsolatos tudásod és nyerj dedikált mezt! Szurkolóink a helyszínen, és már otthon is telefonjuk segítségével játszhatnak a találkozó előtt 20 perccel, 16.35-kor! Három Fradihoz kapcsolódó kérdésre kell helyesen válaszolni négy lehetőség közül. A helyesen válaszolók között egy dedikált mezt sorsolunk!

Tippjáték
A kerengőn található QR-kódokat beolvasva egy weboldalt érhetnek el szurkolóink, ahol meg lehet tippelni a mérkőzés pontos végeredményét. A játékban már otthonról is részt lehet venni EZEN A LINKEN. A helyesen tippelők között egy labdát sorsolunk ki. Azok között, akik a tippjáték mind az öt fordulójában részt vettek, egy Fradi élmény csomag talál gazdára!

Gyereksarok
A legkisebbek rajzolás közben ismerkedhetnek meg a Fradi-címer rejtelmeivel, vagy csak szimplán rajzolhatnak egyet, ha éppen úgy tartja kedvük, de ezek mellett pár apróbb, kisebb játékot is ki tudnak próbálni!

Kvíz
Akinek zöld vér folyik az ereiben, az mindent tud a Ferencvárosról! Vagy ennyi mégsem lenne elég? Tedd próbára tudásod, hat egyszerű kérdéssel fogunk várni a családi szektor alatt, ahol mi magunk is kíváncsiak vagyunk rá, hogy hány darab 6/6, azaz tökéletes kvízszelvényünk lesz!

Labdarúgó NB I, 29. forduló
FTC-Kisvárda
2020.06.13., szombat 16.55
Helyszín: Groupama Aréna

Cikkajánló

Csercseszov: „Magabiztosnak kell lennünk”

Sztanyiszlav Csercseszov mondta el várakozásait a Paks elleni bajnoki előtt.

Bálint László 75: Legendánkat köszöntötték

Korábbi kiváló játékosunkat 75. születésnapja alkalmából a Népligetben ünnepelték.

Roko Baturina Spanyolországban folytatja

A horvát támadó kölcsönjátékosként a Racing Santandert fogja erősíteni.

„A célünk közös: A Bajnokok Ligája csoportköre”

Új igazolásunk, Owusu Kwabena alaposan utánajárt klubunknak, mielőtt eldöntötte, hogy hozzánk igazol – VIDEÓ!

Gólerős ghánai csatárt igazoltunk

Owusu Kwabena korábbi selejtezős ellenfelünk, a Qarabag együttesétől érkezik férfi labdarúgócsapatunkhoz.

FTC-Újpest: szerezze be kedvezményesen bajnoki óránkat

2023 és a szezon első hazai derbije alkalmából 33 százalék kedvezménnyel vásárolhatja meg óránkat.

Elindult a jegyértékesítés a Kisvárda ellen

2023. február 11-én, szombaton 17.00-től a Kisvárda otthonában lépünk pályára.

Így búcsúzott a Fraditól Aissa Laidouni

A tunéziai válogatott középpályás Instagramon vett érzelmes búcsút a Fradi-családtól.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin