2019. július 8.
Világmárkák a Fradi Shopban!
Limitált darabszámú órakülönlegességekkel állítunk emléket a történelmi 30. bajnok címnek.

Szurkolóink az utóbbi években megszokhatták, hogy a Fradi Shop kínálatában évről évre találhatnak órákat a fiatalos és az elegáns darabokat kedvelő fradisták is. Labdarúgóink felejthetetlen sikere, valamint a szurkolói visszajelzések arra ösztönözték a klubot, hogy az idei évben két új, limitált kiadású órával lepjük meg szimpatizánsainkat. Mindkét óránkat a minőség, a pontosság és a precizitás jellemzi. Érdeklődő drukkereinket, kérjük, hogy figyelmesen olvassák végig az órával kapcsolatos tudnivalókat.

Fradi X Raymond Weil 30.

Harminc, sorszámozott darab készült a Fradi X Raymond Weil Freelancer chronograph karórából, mely az elegáns, igényes megjelenésével igazi kuriózum az órapiacon. Mi az, ami igazán különlegessé teszi ezt a márkát? A Raymond Weil egy független, családi tulajdonban lévő vállalkozás, ahol a minőség van a középpontban. A svájci világmárkával való kooperációból született az automata karóra, ezüst szíjjal, eredetiséget igazoló certifikációval, díszdobozban már elérhető a Fradi Shopban. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat az érdeklődök számára:

Modell: Freelancer chronoghraph

Működése: automata

Vízállóság: 100 m

 

Tok

Átmérő: 43 mm

Anyaga: ezüst tónusú rozsdamentes acéltok

Vastagsága: 14 mm

 

Szíj

Szíj anyaga: ezüst tónusú rozsdamentes acéltok

Szíj színe: ezüst

Csat: dupla nagykapcsos csat

 

Fontos megjegyezni, hogy az órát - exkluzivitásából adódóan – kizárólag személyesen, a Fradi Shopban lehet megtekinteni és megvásárolni a mai naptól, utalásos vagy készpénzes formában.

Hogy zajlik a vásárlás menete?

Az érdeklődő személyesen befárad a Fradi Shopba, kiválasztja a sorszámot és a fizetési formát. Amennyiben utalással egyenlítené ki az óra összegét, felvesszük a vásárló adatait, elérhetőségeit, majd ezt követően pénzügyi osztályunk kiállítja a számlát. Az eredeti számlát postázzuk és beszkennelve eljuttatjuk a vásárló részére, akinek, az e-mail elküldésétől számítva, 3 munkanapon belül kell kiegyenlíteni az összeget, különben a kiválasztatott sorszámú órát nem tudjuk fenntartani a részére. Amint beérkezik hozzánk az utalás, felvesszük a kapcsolatot a vevővel és innentől kezdve átvehető a karóra a Shopban. Fontos megjegyezni, hogy a számla nem a Fradi Shopban kerül kiállításra, ott kizárólag a rendelés leadása, adminisztrálása, valamint az óra átvétele történik.

Amennyiben a készpénzes fizetést választja a vásárló, a procedúra hasonlóan zajlik: a Fradi Shopban személyesen adatfelvétel, ezt követően számlakiállítás a pénzügyi osztályon, majd a vásárló értesítése és végezetül a Shopban az összeg kiegyenlítése és átvétel. Ebben az esetben is, az értesítéstől számított 3 munkanapon belül kell kiegyenlíteni a karóra összegét.

Az óra fogyasztói ára: 990.000 Ft. Az exkluzivitásra és a limitált darabszámra való tekintettel, a szurkolói kártyára és a bérletre vonatkozó kedvezmények ezen terméknél nem érvényesek.

Fradi x Pulsar 30.

Háromszáz, sorszámozott darab készül a Fradi x Pulsar Chronograph karórából, mely elsősorban a sportos, fiatalos szurkolóink kedvence lehet. A sötét tónusú karóra, benne a 3 csillaggal az eddigi legszebb karóra, mely a két márka találkozásából született. Az óra jelenleg még nem elérhető a Fradi Shopban, de előrendelhető a mai naptól. Az órák legkésőbb október 31-ig érkeznek meg, így kérjük szurkolóinkat, előrendeléskor, ezzel is számoljanak. Legfontosabb tudnivalók az óráról:

Szerkezet: Chronograph szerkezet cal. VK68

Tok átmérő: 44 mm

Szíj: bőr

Vízállóság: 100 m

Ahogy a Fradi X Raymond Weil karóránál, úgy ebben az esetben is kizárólag a Fradi Shopban van lehetőség az előrendelés leadására. A karóra mintadarabját szimpatizánsaink megtekinthetik a Fradi Shopban.

Hogy zajlik az előrendelés menete?

Az érdeklődő személyesen befárad a Fradi Shopba, kiválasztja a sorszámot, valamint fizetési formát és felvesszük a vásárló adatait. Amennyiben bankkártyával egyenlítené ki az óra összegét, személyesen megteheti a Fradi Shopban, a terminálból kapott nyugta a vásárlóé lesz, akinek ezt követően nincs további teendője. Az előleg számlát postázzuk, valamint e-mailen elküldjük a részére, majd, amint beérkezik az óra, rögvest értesítjük szurkolónkat, aki ettől a naptól fogva, átveheti az óráját a Fradi Shopban, az értesítő levél helyszíni bemutatásával. A végszámla átvételkor kerül kiállításra.

Amennyiben készpénzes vásárlás kerül kiválasztásra, a procedúra megegyezik a bankkártyás fizetéssel, egyetlen különbséggel, hogy a nyugta helyett egy bevételi pénztárbizonylattal igazoljuk a vásárlást.

Az óra fogyasztói ára: 119.000 Ft. Szurkolói kártyával rendelkező szimpatizánsaink 5 százalék, míg a 2019/2020-as szezonra labdarúgó bérlettel rendelkező szurkolóink 15 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg.

Amennyiben bármilyen kérdés felmerül a karórákkal kapcsolatban, kérjük, forduljon a bajnokcsapatora@fradi.hu e-mail címen kollégáinkhoz, vagy személyes úton a Fradi Shopban, ahol készséggel állnak rendelkezésükre.

Szerezze be a Bajnokcsapat-kollekció legkülönlegesebb relikviáit, ezzel is emléket állítva a történelmi eseménynek, melynek együtt voltunk részesei.

Cikkajánló

„A Ferencváros jelent számomra mindent”

Ma ünnepli ötvenkettedik születésnapját Lipcsei Péter, labdarúgóklubunk legendája.

Mezőkövesden a Fradi-minibusz

Drukkereink a Mezőkövesd elleni mérkőzés idején is beszerezhetik kedvenc Fradi-terméküket.

Dibusz bizonyított a kapitánynak

Labdarúgócsapatunk kapusa, Dibusz Dénes értékelte a válogatott Koszovó ellen 2-0-ra megnyert meccsét - VIDEÓ!

Szevikjan gólt lőtt, Ben Romdhane kezdett

Örmény játékosunk Csehország ellen volt eredményes, míg tunéziai középpályásunk Új-Zéland ellen játszott.

Dibusszal és Vargával győzte le Koszovót a válogatott

Dibusz Dénes kezdőként, Varga Barnabás csereként játszott a Puskás Arénában 2-0-ra megnyert meccsen.

Köszönünk mindent, Toki!

Öt magyar bajnoki cím, egy Magyar Kupa, három UEL- és egy BL-csoportkör után Tokmac Nguen távozik az FTC-től.

„Dénes a legkiválóbb magyar csapat kapusa”

Marco Rossi a Koszovó elleni mérkőzés előtt beszélt várakozásairól és Dibusz Dénesről is.

Mezőkövesd-FTC: elindult a jegyértékesítés!

Március 31-én, vasárnap 18.00-tól lépünk pályára a Mezőkövesd vendégeként a bajnokság 26. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin