2020. február 12.
Vizes sportok az Arénában
A MOL Fehérvár elleni rangadón női pólósaink és szinkronúszóink kitelepülésével folytatódik a programsorozat.

Február 15-én, a MOL Fehérvár FC elleni NB I-es labdarúgó bajnoki mérkőzés előtt a jól megszokott Szakosztályok az Arénában programsorozat ezúttal két vizes sportot képviselő szakosztályt lát vendégül a családi szektor alatti kerengőn található kitelepülésen: a női vízilabdásokat és a szinkronúszóinkat.

Szinkronúszás
2015 őszén alakult szinkronúszó szakosztályunk, Mester Líviáék az utánpótlást építik tégláról téglára, nagy munkával és precizitással, amelyet jól jelez, hogy a hazai és regionális nemzetközi korosztályos versenyekről rendre éremmel térnek haza. A legemlékezetesebb példa a tavalyi, XXVI. Magyar Kupa, amelyen két korosztályban is győztesek lettek a Ferencváros ifjú szinkronúszói.

Az impozáns Ludovika Aréna Uszodában pallérozódó szinkronúszó szakosztályunk február 24-én és 28-án válogatót tart a 6-9 éves korosztályban, már úszni tudó gyermekek számára. A jövő bajnokai és szüleik a részletekkel kapcsolatban érdeklődni a livia.mester@fradi.hu címen, valamint szombaton, a családi szektor alatti kitelepülésen tudnak.

Női vízilabda
Női vízilabdacsapatunk 2017-ben alakult meg korábbi olimpiai bajnokunk, a később edzőként is legendássá váló Gerendás György szakmai irányítása alatt, akinek vezetőedzőként Béres Gergő segíti munkáját. Eddig két bajnoki negyedik helyezést és két Magyar Kupa-bronzérmet szerző csapatunk – amely idén az Euroliga selejtezőiben a nemzetközi szereplésbe is belekóstolt – jelenleg a harmadik helyen áll az OB I tabelláján, megelőzve a kiváló erőkből álló BVSC-t. A szezon kezdete előtti célkitűzés a történelmi éremszerzés, valamint ideális esetben a döntőbe jutás volt. Ezeknek az elvárásoknak jó alapot adott játékoskeretünk ereje, amelyet hűen tükröz, hogy a nyáron négy játékosunk, Kövesdi Vivien, Gémes Alexa, Huszti Dóra, valamint az új szezon előtt pályafutását befejező Gerendás Matilda is Universiade-győztes lett a magyar válogatott színeiben Nápolyban. A csapat eddig, ha nem is nehézségek nélkül, de a várakozásoknak megfelelően szerepel, hiszen például 12-12-es döntetlent játszott a címvédő UVSE-vel, megtörve ezzel az újpestiek három éve tartó győzelmi sorozatát az OB I-ben. Lányaink közül többen a nemzeti csapatot is komolyan segítették, hiszen Csehó-Kovácsné Kasó Orsolya, Illés Anna és Máté Zsuzsanna is bronzérmet szerzett a 2020-as budapesti Európa-bajnokságon! A sereghajtó Honvéd elleni (minden bizonnyal győztes) népligeti meccsről sietve érkező lányok az Eb-érmeket is elhozzák magukkal a szakosztályi kitelepülésre a Groupama Arénába, hogy bárki megcsodálhassa őket, vagy akár fényképet készíthessen velük. Emellett várják a fiatalokat kapuradobáshoz, valamint mindenki mást is, aki szeretne dedikált csapatfotóhoz jutni, vagy csak találkozni a játékosokkal!

Szakosztályi kitelepülés
A szurkolókat 18.30-tól egészen a meccskezdésig, egy órán át várják sportolóink a családi szektor alatti kerengőn. Kapura dobás és dedikálás mellett lesz lehetőség jutalomért cserébe tesztelni tudásukat a szinkronúszásról, szemügyre venni a kűrdresszeket, edzőink pedig készséggel várnak minden lányt, akik fradis versenysminkben vagy arcfestéssel szeretnék megtekinteni a mérkőzést. A legkisebbeket pedig ezúttal is várjuk színezősarkunkban!

Szakosztályok az Arénában
Az FTC–MOL-Fehérvár NB I-es labdarúgómérkőzés előtt egy órával (a mérkőzés kezdési időpontja: 19.30)
A kitelepülés helye: Groupama Aréna, családi szektor (D-szektor)

A vízilabda szakosztály Facebook oldalát ITT, Instagram profilját ITT találják meg, míg szinkronúszó szakosztályunk a közösségi médiában ITT és ITT követhető.

Cikkajánló

Lisztes: „Sigér Dávid szokott tanácsokat adni”

Ifjabb Lisztes Krisztián boldogan nyilatkozott élete első NB I-es mérkőzése után - INTERJÚ!

33: íme, a bajnokok névsora!

Összesen 35 játékos volt részese a Ferencváros 33. bajnoki címének.

Bassey: „Nagyon akartam ezt a gólt” - VIDEÓ

A Gyirmót ellen 2-1-re megnyert utolsó idei bajnoki után az első gól szerzője, Fortune Bassey...

„Összeállt a csapat!”

Az FTC vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov sajtótájékoztatón értékelt a gyirmóti sikert követően.

Győztes szezonzárás Gyirmóton

Férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Gyirmót ellen idei utolsó bajnokiján.

Bajnokhoz méltóan kell teljesítenünk

Vezetőedzőnk, Sztanyiszlav Csercseszov győzelmet vár a szombati, Gyirmót FC elleni idényzárón.

Gyirmót FC–FTC: a helyszínen lesz a Fradi-minibusz is!

Klubunk országjáró járműve 13.00 és 17.00 között várja önöket az ALCUFER Stadion vendégparkolójában.

Marad a Fradiban Sigér Dávid

Egyik közönségkedvencünk mellett Szécsi Gergő is új szerződést kötött klubunkkal.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most