2020. február 12.
Vizes sportok az Arénában
A MOL Fehérvár elleni rangadón női pólósaink és szinkronúszóink kitelepülésével folytatódik a programsorozat.

Február 15-én, a MOL Fehérvár FC elleni NB I-es labdarúgó bajnoki mérkőzés előtt a jól megszokott Szakosztályok az Arénában programsorozat ezúttal két vizes sportot képviselő szakosztályt lát vendégül a családi szektor alatti kerengőn található kitelepülésen: a női vízilabdásokat és a szinkronúszóinkat.

Szinkronúszás
2015 őszén alakult szinkronúszó szakosztályunk, Mester Líviáék az utánpótlást építik tégláról téglára, nagy munkával és precizitással, amelyet jól jelez, hogy a hazai és regionális nemzetközi korosztályos versenyekről rendre éremmel térnek haza. A legemlékezetesebb példa a tavalyi, XXVI. Magyar Kupa, amelyen két korosztályban is győztesek lettek a Ferencváros ifjú szinkronúszói.

Az impozáns Ludovika Aréna Uszodában pallérozódó szinkronúszó szakosztályunk február 24-én és 28-án válogatót tart a 6-9 éves korosztályban, már úszni tudó gyermekek számára. A jövő bajnokai és szüleik a részletekkel kapcsolatban érdeklődni a livia.mester@fradi.hu címen, valamint szombaton, a családi szektor alatti kitelepülésen tudnak.

Női vízilabda
Női vízilabdacsapatunk 2017-ben alakult meg korábbi olimpiai bajnokunk, a később edzőként is legendássá váló Gerendás György szakmai irányítása alatt, akinek vezetőedzőként Béres Gergő segíti munkáját. Eddig két bajnoki negyedik helyezést és két Magyar Kupa-bronzérmet szerző csapatunk – amely idén az Euroliga selejtezőiben a nemzetközi szereplésbe is belekóstolt – jelenleg a harmadik helyen áll az OB I tabelláján, megelőzve a kiváló erőkből álló BVSC-t. A szezon kezdete előtti célkitűzés a történelmi éremszerzés, valamint ideális esetben a döntőbe jutás volt. Ezeknek az elvárásoknak jó alapot adott játékoskeretünk ereje, amelyet hűen tükröz, hogy a nyáron négy játékosunk, Kövesdi Vivien, Gémes Alexa, Huszti Dóra, valamint az új szezon előtt pályafutását befejező Gerendás Matilda is Universiade-győztes lett a magyar válogatott színeiben Nápolyban. A csapat eddig, ha nem is nehézségek nélkül, de a várakozásoknak megfelelően szerepel, hiszen például 12-12-es döntetlent játszott a címvédő UVSE-vel, megtörve ezzel az újpestiek három éve tartó győzelmi sorozatát az OB I-ben. Lányaink közül többen a nemzeti csapatot is komolyan segítették, hiszen Csehó-Kovácsné Kasó Orsolya, Illés Anna és Máté Zsuzsanna is bronzérmet szerzett a 2020-as budapesti Európa-bajnokságon! A sereghajtó Honvéd elleni (minden bizonnyal győztes) népligeti meccsről sietve érkező lányok az Eb-érmeket is elhozzák magukkal a szakosztályi kitelepülésre a Groupama Arénába, hogy bárki megcsodálhassa őket, vagy akár fényképet készíthessen velük. Emellett várják a fiatalokat kapuradobáshoz, valamint mindenki mást is, aki szeretne dedikált csapatfotóhoz jutni, vagy csak találkozni a játékosokkal!

Szakosztályi kitelepülés
A szurkolókat 18.30-tól egészen a meccskezdésig, egy órán át várják sportolóink a családi szektor alatti kerengőn. Kapura dobás és dedikálás mellett lesz lehetőség jutalomért cserébe tesztelni tudásukat a szinkronúszásról, szemügyre venni a kűrdresszeket, edzőink pedig készséggel várnak minden lányt, akik fradis versenysminkben vagy arcfestéssel szeretnék megtekinteni a mérkőzést. A legkisebbeket pedig ezúttal is várjuk színezősarkunkban!

Szakosztályok az Arénában
Az FTC–MOL-Fehérvár NB I-es labdarúgómérkőzés előtt egy órával (a mérkőzés kezdési időpontja: 19.30)
A kitelepülés helye: Groupama Aréna, családi szektor (D-szektor)

A vízilabda szakosztály Facebook oldalát ITT, Instagram profilját ITT találják meg, míg szinkronúszó szakosztályunk a közösségi médiában ITT és ITT követhető.

Cikkajánló

„A Ferencváros jelent számomra mindent”

Ma ünnepli ötvenkettedik születésnapját Lipcsei Péter, labdarúgóklubunk legendája.

Mezőkövesden a Fradi-minibusz

Drukkereink a Mezőkövesd elleni mérkőzés idején is beszerezhetik kedvenc Fradi-terméküket.

Dibusz bizonyított a kapitánynak

Labdarúgócsapatunk kapusa, Dibusz Dénes értékelte a válogatott Koszovó ellen 2-0-ra megnyert meccsét - VIDEÓ!

Szevikjan gólt lőtt, Ben Romdhane kezdett

Örmény játékosunk Csehország ellen volt eredményes, míg tunéziai középpályásunk Új-Zéland ellen játszott.

Dibusszal és Vargával győzte le Koszovót a válogatott

Dibusz Dénes kezdőként, Varga Barnabás csereként játszott a Puskás Arénában 2-0-ra megnyert meccsen.

Köszönünk mindent, Toki!

Öt magyar bajnoki cím, egy Magyar Kupa, három UEL- és egy BL-csoportkör után Tokmac Nguen távozik az FTC-től.

„Dénes a legkiválóbb magyar csapat kapusa”

Marco Rossi a Koszovó elleni mérkőzés előtt beszélt várakozásairól és Dibusz Dénesről is.

Mezőkövesd-FTC: elindult a jegyértékesítés!

Március 31-én, vasárnap 18.00-tól lépünk pályára a Mezőkövesd vendégeként a bajnokság 26. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin