Mehdi Boudjemaa 1998. április 7-én született a franciaországi Cergyben, de algériai állampolgár. A még mindig csak 24 éves védekező középpályás az AS Beauvais Oise együttesénél ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, majd a Strasbourg akadémiájára került, ahol egy évet töltött, majd visszatért nevelőegyesületéhez, míg végül 2017-ben az EA Guingamphoz szerződött.

A jelenleg a francia másodosztályban szereplő, kétszeres Francia Kupa-győztes klub játékosa végigjárta a klub utánpótlását, 2019 nyarán került fel a felnőtt kerethez. Fél évvel később a Quevilly Rouenhez került kölcsönbe, majd a Stade Lavallois-nál is megfordult. Kölcsönszerződése lejárta után 2021. augusztus 8-án igazolt a török Hataysporhoz.

Itt gyorsan alapember lett, első idényében rögtön 29 bajnoki mérkőzésen 1764 percet töltött a pályán, míg a jelenleg is zajló szezonban 19 találkozón jutott szóhoz.

Előző klubja a Törökországot ért pusztító földrengések okozta tragédia és károk miatt kénytelen volt visszalépni az élvonalbeli bajnokságtól.

A 2022/23-as szezonban tagja volt a 34. bajnoki címet megszerzett csapatnak.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin