Lisztes Krisztián még 2011-ben az Újpesti Haladás FK-ban lett igazolt sportoló, majd többek között a Dalnoki Akadémia, az MTK és fiókcsapatunk, a Soroksár után került klubunkhoz 2017-ben. Azóta végigjárta utánpótláscsapatainkat és ahogy írtuk, már a felnőtt együttesben is pályára lépett több alkalommal. 

Az NB I-ben az előző bajnoki szezon utolsó, Gyirmóton rendezett találkozóján debütált és ezzel tagja lett a klub 33. bajnoki címét megszerző csapatnak.

 

Alig pár hónappal később az ifjabbik Lisztes a nemzetközi kupaporondon is átesett a tűzkeresztségen, az ír bajnok Shamrock Rovers elleni idegenbeli UEFA Európa Liga-rájátszás párharc második mérkőzésén.

 

A 18 éves fiatal tehetség a MOL Fehérvár FC elleni bajnok mérkőzésen szerezte első góljait Ferencváros felnőtt csapatában.

A 2022/23-as szezonban tagja volt az UEFA Európa Liga csoportkörét és nyolcaddöntőjét megjárt, valamint a 34. bajnoki címet megszerzett csapatnak.

A 2023/24-es szezonban tagja volt az UEFA Európa Konferencia Liga csoportkörét és rájátszását megjárt, valamint a 35. bajnoki címet szerzett csapatnak.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin