2020. december 21.
Ezúttal 8 gólos döntetlen az Újpest-FTC derbin
Újabb döntetlen született a futsalderbin, 4-4-et játszottunk idegenben az Újpesttel.

Hétfőn a szezon második futsalderbijére került sor, a Vasas Sportcsarnokban megrendezett összecsapáson azonban az őszivel ellentétben sajnos nem lehettek nézők. Sajnálatos az is, hogy a forduló előtt riválisunk mögött voltunk három ponttal - igaz, két meccsel kevesebbet játszva, úgyhogy még bőven van lehetőségünk eléjük kerülni.

A meccset ellenfelünk kezdte jobban, be tudták szorítani a mieinket, de Lineker már nyolc perc alatt három faultnál járt - ezt jelezte a játékvezető, amikor felmutatta neki a sárga lapot a harmadik szabálytalanságát követően.

Aztán viszont a hármas szerencsét hozott neki, mert ennyi perc telt el utána, amikor Lineker egy szóló végén éles szögből megszerezte a vezetést a vendéglátóknak. A kapott gól után kiszabadultunk a nyomásból, mindkét oldalon helyzetek sora alakult ki, a félidő vége előtt azonban ki tudtunk használni egy hibát, Bognár Bence labdaszerzését követően pedig Büki Baltazár egalizálni tudott (1-1).

A második félidő is Újpest-góllal indult, Fekete Olivér talált be, majd a 24.-ben ismét Lineker volt eredményes (3-1). Egy nagyszerű szabadrúgás-kombináció után Büki visszahozott minket egyre (3-2), de aztán a pályafutása utolsó mérkőzését vezető Farkas Balázs második sárga lappal kiállította Érsek Róbertet, Lineker pedig kihasználta az emberelőnyt (4-2).

Nem adtuk fel, és ezúttal egy szöglet-kombináció hozott eredményt, a Hosszú-Büki-Bognár hármas gyönyörű gólt szerzett (4-3). Mehettünk volna létszámfölényben az egyenlítésért is, de a hatalmasat színészkedő Lineker miatt Farkas a sípjába fújt - finoman fogalmazva sem volt a kedvenc játékvezetőnk a karrierjét befejező sípmester...

Nagyon érett már, de a 34. percben Lineker is megkapta a második sárgáját, és ez egyben azt is jelentette, hogy mindkét csapat öt faultnál járt. Sajnos az emberelőnyből nem tudtunk betalálni, de kisbüntetőből igen, Hosszú egyenlített (4-4).

A végén még ott volt Bognár előtt egy újabb ziccer, de abból már nem tudtunk betalálni, az őszi 8-8 után ezúttal 4-4-es, de újabb döntetlen született a futsalderbin.

FÉRFI FUTSAL NB I, 14. FORDULÓ
ÚJPEST RFC - FTC-FISHER KLÍMA 4-4 (1-1)
FTC: Tóth - Sámson, Büki, Hosszú, Bognár - Nyerges (k), Gellérfi, Horváth, Rábold, Öreglaki, Fekete, Cseri, Érsek, Milavecz. Megbízott vezetőedző: Machalek Attila
Gól: Lineker (3), Fekete O., ill. Büki (2), Bognár, Hosszú
Piros: Lineker, ill. Érsek

Cikkajánló

Hat meccse veretlenül, döntetlen a Kecskemét ellen

Futsalcsapatunk folytatta veretlenségi szériáját, de már biztosan nem lehet felsőházas.

27-szeres válogatott kiválósággal erősítettünk

Futsalcsapatunk szerződtette Reveland Zoltánt, aki kapusedzőként is segíti a továbbiakban a mieinket.

Távozó játékosok

Érsek Róbert, Fülöp Viktor és Milavecz Kevin távozott futsalcsapatunktól.

Kiharcolt, szép győzelem a DEAC ellen!

Futsalcsapatunk egy végletekig kiélezett mérkőzésen 5-4-re legyőzte a DEAC-ot.

Nagyon sima győzelemmel indítottuk 2021-et

Futsalcsapatunk 7-3-as sikert ért el a Dunaújváros ellen.

Nagy különbségű győzelemmel zártuk 2020-at!

Futsalcsapatunk az év utolsó bajnokiján 8-3-ra legyőzte hazai pályán az Aramist!

Utánpótlás-válogatott játékost is igazoltunk!

Németh Péter mellett Östör Martin is a Ferencvárosba igazolt a Dunaferrből.

114-szeres válogatott játékossal erősítettünk!

Bár még nincs átigazolási időszak, így is jó hírről számolhatunk be: Németh Péter aláírt futsalcsapatunkhoz!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most