2019. november 22.
Fordított ellenfelünk, ismét pont nélkül maradtunk
Futsalcsapatunk 5-3-as vereséget szenvedett hazai pályán az Aramisszal szemben.

Különleges mérkőzés várt ránk, mivel nálunk öten (Büki Baltazár, Cseri Gergő, Bognár Bence, Hosszú Ádám és Öreglaki Norbert) játszottak az Aramisban korábban, míg náluk hárman (Vattamány Dávid, Juhász Donát, Boznánszky Gábor) a Fradiban. A mieink elvesztették a legutóbbi két meccsüket, míg a budaörsiek négy találkozó óta nyeretlenek voltak, így mindkét fél javítani akart.

Mi kezdtük jobban a találkozót, az első öt percben Fekete Róbert és Öreglaki Norbert is kapufát lőtt, ám aztán kijjebb jött az Aramis, és a mi kapunk előtt is többször veszély alakult ki. Éppen ekkor tudtuk mégis megszerezni a vezetést, miután újra hozzánk került a labda, Büki Baltazár és Bognár Bence remek összjátékából utóbbi volt eredményes - nem először született így gólunk ebben a szezonban (1-0).

Három perccel később jött a válasz, Vattamány passzát Sámson Zoltán váltotta gólra (1-1), de azonnal visszaszereztük a vezetést, a következő támadásnál Cseri felívelését Büki parádés megoldással váltotta gólra (2-1).

A második félidő első gólját is mi szereztük, Öreglaki ívelt Feketéhez, majd fejjel visszakapta a labdát, és a vendégkapuba fejelt (3-1). Hiába volt kétgólos előnyünk, veszélyes volt a helyzetünk, mert sokat szabálytalankodtunk. A szépítő találathoz azonban egy nagy bírói hiba is kellett, mi jöttünk volna, de az Aramis kapta meg a labdát, ellenfelünk pedig Fekete Márk révén kihasználta a lehetőségét (3-2).

A 31. percben már az ötödik faultunknál jártunk, és még ebben a percben össze is jött a hatodik. A megítélt kisbüntetőből Fekete Olivér egyenlített (3-3). Négy perccel később megvolt az Aramis hatodik szabálytalansága is, ám Hosszú Ádám nem tudott betalálni, a 37.-ben azonban Tóth Gyula is megfogott egy kisbüntetőt. 

Hiába, a hárítás utáni szögletnél hibáztunk, Sámson üresen maradt, és betalált (3-4). A gól után átálltunk öt a négyre, de a következő találatot is a vendégek szerezték, Boznánszky Gábor vette be a kapunkat (3-5). A hátralévő időben már nem tudtunk született újabb gól, így újra pont nélkül maradtunk.

FÉRFI FUTSAL NB I, 11. FORDULÓ
FTC-FISHER KLÍMA - ARAMIS SE 3-5 (2-1)
FTC: Tóth Gy. - Rábold, Büki, Csei, Bognár Bence - Bajusz (k), Gellérfi, Fekete, Hosszú, Fülöp, Lőrincz, Temesi, Jenei
ARAMIS: Soós - Sámson, Harnisch, Bognár Bálint, Juhász - Molnár (k), Fekete M., Pankotai, Vattamány, Fekete O., Papp B., Gál, Boznánszky
Gól: Bognár Bence (8.), Büki (11.), Öreglaki (25.), ill. Sámson (11., 37.), Fekete M. (29.), Fekete O. (31.)., Boznánszky (38.)

Cikkajánló

Magabiztos győzelem az Aramis ellen

Futsalcsapatunk felkészülési mérkőzésen 8-1-re legyőzte az Aramist.

A Haladással kezdünk, megvan a derbi időpontja!

Elkészítették a futsal NB I sorsolását, Madarász János csapatára nehéz kezdés vár.

Döntetlen az első felkészülési mérkőzésen

A kemény alapozás közepette lejátszottuk első edzőmérkőzésünket, 4-4-es döntetlenre végeztünk a BAK-kal.

Együttműködési megállapodást kötöttünk a BAK-kal

Futsalegyüttesünk fiókcsapata lesz a másodosztályban szereplő Budapesti Atlétikai Klub.

Bajusz Szabolcs Dunakeszin folytatja

Fiatal kapusunk a több játéklehetőség miatt távozik csapatunktól.

Távozik Temesi Norbert

A 31 éves játékos elhagyja futsalcsapatunkat.

Fehér Krisztián távozik

A 28 éves futsalos elhagyja csapatunkat, és a TF-nél folytatja pályafutását.

Köszönjük, Jenei Krisztián!

Távozik futsalcsapatunktól az elmúlt időszak egyik legnépszerűbb játékosa.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most