2019. október 4.
Kockáztattunk, vereség lett a vége
Futsalcsapatunk nagyon fájó vereséget szenvedett hazai pályán a DEAC-tól.

Hétfőn még a Dunaferr ellen játszottunk (4-4-es döntetlenre végződő) rangadót, pénteken pedig ismét hazai pályán volt mérkőzésünk, az ellenfél ezúttal a DEAC volt. A debreceniek éppen úgy kezdték a 2019/2020-as szezont, ahogy mi: két győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel, ők a hatodik, mi az ötödik helyről vártuk a folytatást.

Kiegyenlítetten kezdődött, aztán viszont nagy Fradi-fölénnyel folytatódott a találkozó. Az első öt percben volt két védenivalója Tóth Gyulának, az előny viszont hozzánk került a 7.-ben. Egy szögletet követően a visszagurított labdát, Bognár Bence lőtte a hosszúra, ahol Fekete Róbert érkezett, így a második meccsén is eredményes tudott lenni ebben a szezonban (1-0).

A 12. percben Jenei Krisztián tartott meg nagyszerűen egy labdát, Rábold Richárd elé tálalt, aki éles szögből nagy gólt lőtt a rövid felsőbe (2-0). Meggyőző játékkal megnyugtató előnnyel mehettünk a szünetre, ráadásul előtte Rábold révén majdnem megszereztük a harmadik gólt is, de a kapufa megmentette ellenfelünket.

Semmi jel nem mutatkozott arra, ami a második félidőben történt. A 24. percben Öreglaki Norbert gurított Faragó Ádám mellett a DEAC kapujába (3-0), de ezt követően ellenfelünk kapusa elképesztő javuláson ment át, bravúrt bravúrra halmozott, miközben a másik oldalon Szentes-Bíró Tamás és Kántor Tamás is gólra váltotta a helyzetét (3-2).

Az egygólos különbséget újra kettőre tudtuk növelni, Rábold érkezett kiválóan a hosszún, megvolt az esélyünk rá, hogy megnyugodjunk, de még ugyanebben a percben Szentes-Bíró is dupláig jutott (4-3).

Bő fél óra elteltével Rábold harcolt ki büntetőt, amit Öreglaki gólra váltott (5-3), ismét két gól volt közte, és most legalább nem kaptunk azonnal újabb gólt. Igen ám, de a DEAC átállt öt a négyre, és három perccel a vége előtt újra feljött egyre (5-4).

Majd összejött a hatodik faultunk is, a kisbüntetőt pedig Kántor gólra váltotta (5-5). Meg akartuk nyerni a mérkőzést még így is, szűk három perccel a vége előtt, mi is lehoztuk a kapusunkat, ám Tóth Attila az utolsó percben betalált, így elvitte a DEAC a három pontot (5-6).

FÉRFI FUTSAL NB I, 6. FORDULÓ
FTC-FISHER KLÍMA - DEAC 5-6 (2-0)
FTC: Tóth Gy. - Öreglaki, Fekete, Cseri, Bognár - Bajusz (k), Gellérfi, Rábold, Roni, Óhidi, Jenei. Szakmai igazgató: Roni Ribeiro
DEAC: Faragó - Szentes-Bíró, Tóth A., Kántor, Varga D. - Dobi (k), Krajcsi (k), Somogyi, Nyeste, Sustyák, Rácz, Szabó L., Haraszti, Békési. Vezetőedző: Elek Gergő
Gól: Fekete (7.), Rábold (12., 29.), Öreglaki (24., 31. - büntetőből), ill. Szentes-Bíró (26., 29.), Kántor (27., 37.), Szabó L. (37.), Tóth A. (39.)

 

Cikkajánló

Rengeteg helyzetünk volt, mégsem nyertünk Nyírgyulajon

Férfi futsalcsapatunk lenyűgözően játszott bajnoki riválisával, de végül 3-2-re kikapott.

13 gólos meccs és továbbjutás a Magyar Kupában

NB I-es futsalcsapatunk a vártnál nehezebben, de hozta a kötelezőt a REAC ellen a Magyar Kupa 1. fordulójában.

Öt gól és szép győzelem a tavalyi bronzérmes ellen

A háromhetes bajnoki szünet után 5-1-es győzelemmel tért vissza futsalcsapatunk.

Fiatal csapattal szép győzelem idegenben!

Hiába volt rengeteg hiányzónk, futsalcsapatunk bravúros győzelmet aratott a Kecskemét otthonában.

Drámai meccsen 8 gólos döntetlent játszottunk

A Dunaferr 4 másodperccel a vége előtt jutott büntetőhöz, azzal egyenlített futsal csapatunk ellen.

Közel volt a bravúr a bajnoki címvédő otthonában

Férfi futsalcsapatunk 6-4-es vereséget szenvedett a bajnoki címvédő Berettyóújfalu otthonában.

Nem sikerült a bravúr a tavalyi bajnoki döntős ellen

Férfi futsalcsapatunk 5-2-es vereséget szenvedett az előző idény másodikjától, a Haladástól.

Győzelem az Aramis otthonában, az NB I élére álltunk!

Futsalcsapatunk az NB I 2. fordulójában is nyert, az Aramist győztük le 4-3-ra.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most