2019. szeptember 2.
Győzelem az Aramis otthonában, az NB I élére álltunk!
Futsalcsapatunk az NB I 2. fordulójában is nyert, az Aramist győztük le 4-3-ra.

Volt külön pikantériája a találkozónak, mivel nálunk Büki Baltazár és Bognár Bence éppen a nyáron érkezett hozzánk tőlük, náluk Vámosi Marcell és Vattamány Dávid a mi volt játékosaink. Az Aramisnál Boznánszky Gábor, nálunk Temesi Norbert volt már bevethető az első fordulóhoz képest.

Az első tíz percben mindkét oldalon kialakultak helyzetek, de többnyire a hazai csapat került a kapunk elé, így Tóth Gyulának több bravúrt is be kellett mutatnia. A 11. percben Fekete Olivér - el kell ismerni - gyönyörű megoldással vette be a kapunkat, ez volt az első kapott gólunk a szezonban (1-0).

Ezt követően Roni Ribeiro időt kért, és nagyon jól jöttünk ki belőle, mert szinte azonnal betaláltunk, Fülöp Viktor kapott kiváló labdát a bal oldalon, majd nagyon higgadtan lőtt Vámosi lába között a kapuba - ez volt Fülöp első Fradi-gólja (1-1).

Az első félidő második fele már sokkal inkább a mienk volt, Jenei Krisztián kapufát is lőtt, de nem tudtunk újra betalálni. A második játékrészben már gólra tudtuk váltani a lehetőségeinket, Temesi Norbert révén megszereztük a vezetést, távoli lövése még megpattant egy védőn, majd a kapuban kötött ki (1-2).

Az előző idényben az NB II-ben gólokat termelő Öreglaki Norbert is megszerezte első találatát a szezonban, egy kipattanót követően hozzá került a labda, majd hat méterről gyönyörűen emelte át Vámosi felett a labdát (1-3).

Innentől kezdve sima is lehetett volna a találkozó, ám egy véleményes szituációt követően Jenei Krisztiánt kiállították, így emberhátrányba kerültünk, ellenfelünk pedig Sámson Zoltán révén kihasználta a fölényét és szépített (2-3).

A hátralévő időben az Aramis átállt az öt a négyes játékra, ám egy kontrát követően mi kerültünk ziccerbe, és Rábold Richárd is megszerezte első gólját a szezonban (2-4). Az utolsó percre azonban így is maradt még egy gól, Fekete Olivér talált be ismét,

de a győzelmünket ez már nem kockáztatta, újabb három pontot szereztünk, és egyetlen hibátlan csapatként az NB I élére álltunk!

FUTSAL NB I, 2. FORDULÓ
ARAMIS SE - FTC-FISHER KLÍMA 3-4 (1-1)
ARAMIS: Vámosi - Vattamány, Papp B., Gál, Boznánszky - Bonda (k), Németh M., Fekete M., Sámson, Pankotai, Harnisch, Bognár,  Juhász, Fekete O. Vezetőedző: Moga Flavius Lóránt
FTC: Tóth Gy. - Öreglaki, Gergály, Fülöp, Bognár - Bajusz (k), Gellérfi, Rábold, Fekete, Cseri, Temesi, Óhidi, Jenei. Szakmai igazgató: Roni Ribeiro
Gól: Fekete O. (11., 40.), Sámson (35.), ill. Fülöp (14.), Temesi (26.), Öreglaki (27.), Rábold (39.)
Kiállítva: Jenei (34.)

Cikkajánló

Magabiztos győzelem az Aramis ellen

Futsalcsapatunk felkészülési mérkőzésen 8-1-re legyőzte az Aramist.

A Haladással kezdünk, megvan a derbi időpontja!

Elkészítették a futsal NB I sorsolását, Madarász János csapatára nehéz kezdés vár.

Döntetlen az első felkészülési mérkőzésen

A kemény alapozás közepette lejátszottuk első edzőmérkőzésünket, 4-4-es döntetlenre végeztünk a BAK-kal.

Együttműködési megállapodást kötöttünk a BAK-kal

Futsalegyüttesünk fiókcsapata lesz a másodosztályban szereplő Budapesti Atlétikai Klub.

Bajusz Szabolcs Dunakeszin folytatja

Fiatal kapusunk a több játéklehetőség miatt távozik csapatunktól.

Távozik Temesi Norbert

A 31 éves játékos elhagyja futsalcsapatunkat.

Fehér Krisztián távozik

A 28 éves futsalos elhagyja csapatunkat, és a TF-nél folytatja pályafutását.

Köszönjük, Jenei Krisztián!

Távozik futsalcsapatunktól az elmúlt időszak egyik legnépszerűbb játékosa.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most