2020. szeptember 28.
Továbbra is gödörben, újabb vereség
Futsalcsapatunk 2-0-ra vezetett az Aramis otthonában, de végül háromgólos vereséget szenvedett.

A rossz szezonkezdet után az legalább egy jó hír volt az Aramis elleni meccs előtt, hogy Fekete Róbert és Hosszú Ádám visszatérhetett, így csak az eltiltott Büki Baltazár és Rábold Richárd hiányzott. Érdekesség, hogy mindkét oldalon több olyan játékos volt, aki korábban a másik csapatban játszott, a legfrissebb klubváltás nyáron történt, Sámson Zoltán hozzánk igazolt, a korábbi Fradi-közönségkedvenc Jenei Krisztián pedig Budaörsre.

Amilyen rosszul kezdtük az idényt, olyan jól indítottuk ezt a mérkőzést. A már tavaly nyáron klubot váltó Bognár Bence egy szögletfigura után kapásból, jobbal csodálatos gólt lőtt (0-1)!

Ez volt 77-esünk első kapura lövése, de a második sem volt akármilyen - egy oldalberúgást követően Bognár ezúttal ballal lőtt (a szintén korábban nálunk játszó) Vámosi Marcell kapujába (0-2).

Az első félidő végére az Aramis átállt az öt a négyre, és egy szépen kijátszott helyzet után Tama Ádám lőtt éles szögből nagy gólt a rövid felsőbe (1-2). A szünetig végig kapus nélkül támadtak a budaörsiek, de megtartottuk az előnyünket.

A második félidőt pedig újfent góllal kezdtük, elveszítették a vendégek a labdát, Horváth Szabolcs csapott le rá, és egy szép csel után ballal a kapuba gurított (1-3). Az Aramis ismét átállt az öt a négyre, és szinte azonnal szépített, ismét Tama volt eredményes (2-3).

Maradt kapus nélkül ellenfelünk, és néhány perccel később ki is egyenlített, szintén egy korábbi játékosunk, Juhász Donát volt eredményes (3-3), majd egy szabálytalanságot követően Harnisch Ákos lőtt hatalmas gólt, így az előny az Aramishoz került (4-3).

Sajnos túl sok volt a szabálytalanságunk, és már nyolc perccel a vége előtt összegyűlt a hatodik fault, a kisbüntetőt pedig egy újabb korábbi játékosunk, Keresztury Márton váltotta gólra (5-3).

A találatot követően mi is átálltunk az öt a négyre. Öreglaki és Fekete kapufát lőtt, a kapuba viszont nem tudtunk találni. Ellenfelünk több üreskapus helyzetet is kihagyott, ám két perccel a vége előtt Juhász ment el, és lőtt újabb gólt (6-3).

A hátralévő időre ismét átállt az öt a négyre az Aramis, ezen a napon jobban játszotta ezt ellenfelünk, és ezúttal a labdatartásnak is jó volt a kapus nélküli futsaljuk. A hátralévő időben nem változott már az eredmény, így pont nélkül várjuk az Újpest elleni, pénteki derbit.

FÉRFI FUTSAL NB I, 4. FORDULÓ
ARAMIS SE - FTC-FISHER KLÍMA 6-3 (1-2)
ARAMIS: Vámosi - Moga, Jenei, Fischer, Keresztury - Molnár (k), Tama, Harnisch, Frankovszky, Tóth, Bognár, Juhász, Pap, Boznánszky. Vezetőedző: Moga Flavius Lorant
FTC: Tóth - Horváth Sz., Öreglaki, Fülöp, Bognár - Nyerges (k), Gellérfi, Sámson, Fekete, Cseri, Érsek, Hosszú, Milavecz. Vezetőedző: Madarász János
Gól: Tama (2), Juhász (2), Harnisch, Keresztury, ill. Bognár (2), Horváth

Cikkajánló

Tartalékosan is szép helytállás a címvédő ellen

Futsalcsapatunk sokáig vezetett a címvédő Berettyóújfalu ellen, végül 2-1-re kikapott.

14 gól, sima továbbjutás a kupában

Futsalcsapatunk 14-1-re legyőzte a Pázmándfalut a kupában, így továbbjutott a nyolcaddöntőbe.

Vereség Dunaújvárosban

Futsalcsapatunk pont nélkül távozott Dunaújvárosból.

Távozik futsalosaink vezetőedzője, Madarász János

Futsalcsapatunk vezetőedzője, Madarász János benyújtotta lemondását. Vezetőségünk elfogadta a döntését.

Elképesztő derbi, 16 góllal, iksszel a végén

Csaknem 10 év után újra FTC-Újpest derbit rendeztek a futsal NB I-ben, amely 8-8-cal ért véget.

Kilenc és fél év után újra FTC-Újpest derbi az NB I-ben

Csaknem napra pontosan kilenc és fél év után pénteken újra FTC-Újpest rangadót rendeznek a futsal NB I-ben.

Továbbra is tart a rossz szériánk

Futsalcsapatunk újabb vereséget szenvedett, ezúttal a Veszprém ellen.

Pont nélkül maradtunk a gólgazdag mérkőzésen

Hiába vezetett futsalcsapatunk, szoros mérkőzésen pont nélkül maradt Kecskeméten.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most