2020. augusztus 26.
Dabason szenvedett vereséget az FTC II
Az NB III hatodik fordulójában a Dabas ellen elszenvedte első vereségét Máté Csaba együttese.

Remek formában várta a forduló rangadójának is nevezhető, Dabas elleni idegenbeli mérkőzését a Ferencváros második számú labdarúgócsapata. Máté Csaba együttese az NB III-ban öt forduló alatt 13 pontot gyűjtött, ami csupán kettővel volt kevesebb, mint amit az éllovas Iváncsa szerzett, és kettővel több, mint a mérkőzés előtt a harmadik helyen álló Dabas pontjainak száma.

Az eddig látottak alapján joggal bizakodhattunk egy újabb remek összecsapásban, de a hétvégén mutatott játékot nem sikerült átmenteni erre a találkozóra. Kissé kényelmesen kezdte a meccset a Ferencváros, de aztán sikerült felpörgetni a játékot. Szinte végig mezőnyfölényben voltunk, de a 39. percben egy gyors kontratámadás után a hazaiak Vladul Stefan góljával megszerezték a vezetést (1-0). A szünet után képes volt újból tempót váltani a Fradi, de a dabasi védelmet ezután sem sikerült áttörni. Több alkalommal is odakerült a kapu előterébe az FTC, de az utolsó passzoknál, lövéseknél és labdaátvételeknél becsúszott egy-egy technikai hiba, a lehetőségek kimaradtak, a három pontot pedig a hazai csapat zsebelte be.

Nyáron újjáalakult NB III-as csapatunk ezzel elszenvedte első vereségét a Közép csoportban, ennek ellenére továbbra is ott van a dobogón. A Fradi vasárnap a Dunaújváros ellen hazai pályán javíthat, ahol akár kedvező körülmények mellett vissza is előzheti a második helyre lépő Dabast.

A mérkőzést követően a vezetőedző, Máté Csaba értékelt: - Nem kezdtük jól a találkozót, kicsit kényelmesen játszottunk. Sajnos nem sikerült átmentenünk a hétvégén mutatott játékunkat erre az összecsapásra. A mezőnyfölényünk ugyan megvolt, de a kapott gól után nem tudtuk feltörni a jól felépített és szervezett védelmüket. Fokoztuk a tempót, a kapu előtt az utolsó pillanatokban azonban bejöttek kisebb hibák, így kihasználatlanok maradtak a helyzeteink. Vasárnap lesz lehetőségünk a javításra.

Férfi labdarúgás, NB III Közép-csoport, 6. forduló
FC Dabas - FTC II 1-0 (1-0)
Gólszerző: Vladul (39')
FTC II: Szécsi - Iyinbor, Arday, Könczey, Molnár - Csonka, Katona, N. Mazzonetto, Leandro - Ramadan, Pócsik Vezetőedző: Máté Csaba

Cikkajánló

NB III: Vereség a Szentlőrinc otthonában

Második csapatunk 6-2-es vereséget szenvedett.

NB III: Győzelem az Érd ellen

Második csapatunk 3-0-ra verte az Érdet.

NB III: Kétgólos vereség Kaposváron

Második számú labdarúgócsapatunk 2-0-ra maradt alul a Kaposvári Rákóczi vendégeként.

Döntetlen hazai pályán a Mohács ellen

NB III-as labdarúgócsapatunk 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a bajnokság 22. fordulójában.

Nem született gól Dunaújvárosban

NB III-as labdarúgócsapatunk 0-0-s döntetlent játszott a bajnokság 21. fordulójában.

NB III: Vereség az Iváncsa ellen

Második csapatunk 2-1-s vereséget szenvedett a 20. fordulóban.

Egy gól döntött, vereség az MTK II ellen

Az FTC II kiélezett meccsen szenvedett vereség a bajnokság 19. fordulójában.

Egygólos vereség a tavaszi nyitányon

NB III-as férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re kikapott a Bonyhád-Majos ellen a bajnokság 18. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin