2020. október 25.
Otthon tartottunk egy pontot a rangadón
Második csapatunk hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a dobogóért harcban álló ESMTK-val.

NB III-as labdarúgócsapatunk a Közép csoport éléről várta a szintén kiváló formában lévő, a dobogótól mindössze néhány pontnyira lévő ESMTK elleni hazai rangadót.

A Ferencváros kezdte jobban a találkozót, és lényegében a teljes első félidőben a mieink akarata érvényesült a pályán, hiába alakítottunk ki azonban több helyzetet, gólt nem sikerült szerezni.

A második félidőben aztán bár a játék képe nem sokat változott, a 70. percben jött a hidegzuhany: Komiszár Kristóf révén megszerezte a vezetést az ESMTK. (0-1) A Fradi hatalmas energiákat mozgósított az egyenlítés érdekében, ennek pedig öt perccel később meg is lett az eredménye: Nicoló Mazzonetto került a kapu elé egy labdával, majd szabálytalankodtak vele szemben a vendég védők, a jogosan megítélt büntetőt pedig Hajdú Roland magabiztosan értékesítette. (1-1) Volt még ugyan idő a győztes gól megszerzésére is, a hajrára Dejan Georgijevic is beállt a gólszerzés érdekében, ám végül már nem esett több találat a mérkőzésen, így az FTC II egy pontot tartott otthon a rangadón.

„Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben inkább a mi akaratunk érvényesült. Több helyzetet is kialakítottunk, ám ezeket az ellenfél kapusa többször is bravúrral védte. Sajnos nem sikerült előnyt szerezni az első 45 percben, a második félidőben pedig a vendégek igazolták, hogy miért szerepelnek ilyen sikeresen vendégként. Megszerezték a vezetést, amit azonban szerencsére gyorsan sikerült kiegyenlíteni. Mindenképpen pozitívum, hogy a csapat jól reagált a bekapott gólra annak ellenére, hogy már nem sok idő volt hátra a mérkőzésből. A második félidőben már a küzdelem dominált, rengeteg kemény párharcot láthattunk, ami megmutatta ma is azt, hogy ezen a téren még van hová előrelépnünk. Kicsit „felnőttesebb” futballt kell játszanunk. A heti nehézségeket figyelembe véve dicséretet érdemelnek a fiúk, egy jó ellenfél ellen szereztünk pontot” – értékelte a mérkőzést a csapat vezetőedzője, Máté Csaba.

Férfi labdarúgás, NB III Közép csoport, 15. forduló
FTC II – ESMTK 1-1 (0-0)
FTC II: Szécsi – Orosz, Iyinbor, Csontos, Molnár – A. Mazzonetto, N. Mazzonetto, Csonka – Katona (Juhász, 67.) – Hajdú, Gera (Georgijevic, 79.). Vezetőedző: Máté Csaba
Gólszerzők: Hajdú (75., 11-esből), illetve Komiszár (70.)

Cikkajánló

NB III: Vereség a Szentlőrinc otthonában

Második csapatunk 6-2-es vereséget szenvedett.

NB III: Győzelem az Érd ellen

Második csapatunk 3-0-ra verte az Érdet.

NB III: Kétgólos vereség Kaposváron

Második számú labdarúgócsapatunk 2-0-ra maradt alul a Kaposvári Rákóczi vendégeként.

Döntetlen hazai pályán a Mohács ellen

NB III-as labdarúgócsapatunk 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a bajnokság 22. fordulójában.

Nem született gól Dunaújvárosban

NB III-as labdarúgócsapatunk 0-0-s döntetlent játszott a bajnokság 21. fordulójában.

NB III: Vereség az Iváncsa ellen

Második csapatunk 2-1-s vereséget szenvedett a 20. fordulóban.

Egy gól döntött, vereség az MTK II ellen

Az FTC II kiélezett meccsen szenvedett vereség a bajnokság 19. fordulójában.

Egygólos vereség a tavaszi nyitányon

NB III-as férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re kikapott a Bonyhád-Majos ellen a bajnokság 18. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin