2024. február 28.
Az MTK ellen kezdünk
Folytatódik a bajnokság női labdarúgócsapatunk számára, szombaton hazai pályán fogadjuk a kék-fehéreket.

Több hónap szünet után szombaton folytatódik a Simple Női Liga 2023/24-es idénye. Hosszú hetek, sőt hónapok óta munkában vannak már játékosaink, hiszen tulajdonképpen már decemberben elindultak számukra először az egyéni, majd januárban a csapatedzések. A felkészülésben több edzőmérkőzés, illetve egy mezőkövesdi edzőtábor is szerepelt. Ennek az időszaknak most ugyan vége, de az igazán fontos megmérettetések csak ezután jönnek, hiszen több, mint tíz bajnoki találkozó vár még ránk, valamint a Simple Női Kupában is versenyben vagyunk még.

Vezetőedzőnk, Albert Flórián szinte új kerettel vág neki a küzdelmeknek, az első mérkőzés mindenképpen jó erőfelmérő lesz a lányoknak.

- Úgy gondolom, hogy a felkészülésünk jól sikerült. Igaz, hogy voltak közben kisebb-nagyobb sérülések, betegségek, de úgy néz ki, hogy az alapcsapatunk kialakult. Tehetséges fiatalok érkeztek a keretbe, nagyon jó edzőmérkőzéseket játszottunk nehéz ellenfelekkel szemben, és reméljük, hogy az, amit ott láttunk, az elég lesz ahhoz, hogy megvédjük a bajnoki címünket, és hogy nyáron a Bajnokok Ligájában is jól szerepeljünk majd. A Ferencvárosnál nem kérdés, hogy mit várunk a folytatástól - osztotta meg várakozásait vezetőedzőnk.

Fővárosi örökrangadóval indul újra a bajnokság csapatunk számára, a 13. fordulóban szombaton 14 órától az MTK-t fogadjuk a Kocsis Sándor Sportközpontban. Ellenfelünk a tabella harmadik helyéről várja az összecsapást, míg együttesünk három ponttal vezeti a bajnokságot.

- Nagyon örülök, hogy a hosszú felkészülés végére értünk, és kezdődik a bajnokság - kezdte csapatkapitányunk, Fenyvesi Evelin. - Nagyon vártuk már, hogy újra tétmérkőzésen léphessünk pályára. A keret jelentősen átalakult, így kíváncsian várom az új kihívásokat. A válogatott összetartás után csak 1-2 közös edzése van a csapatnak, így azokon maximálisan fókuszálnunk kell, hogy szombatra a lehető legélesebb formába kerüljünk. Erős mérkőzésre számítok, biztos vagyok benne, hogy az MTK is nagyon várja már az első összecsapást, és kellően felkészültek belőlünk. Szeretném, ha győzelemmel tudnánk indítani a tavaszi rajtot.

Cikkajánló

Hatot lőttünk a Szombathelynek

Női labdarúgócsapatunk kiütéses győzelmet aratott a Simple Női Liga 18. fordulójában.

Csányi betalált, vereség Törökországban

A női labdarúgó-válogatott Törökországban folytatta szereplését az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

Döntetlent játszott a női válogatott

A magyar női labdarúgó-válogatott 1-1-re végzett Azerbajdzsánnal Eb-selejtezőn.

Hatot lőttünk a Fehérvárnak

Női labdarúgócsapatunk Fehérvár elleni győzelme alkalmával négy játékosunk is betalált.

Három játékosunk a női válogatott keretében

A magyar női labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, Szarvas Alexandra kihirdette az edzőtábori keretet.

Begyűjtöttük a három pontot Szegeden

A Simple Női Liga 16. fordulójában 3-0-s győzelmet arattunk idegenben, a St. Mihály csapata ellen.

Kiestünk a kupából

Női labdarúgócsapatunk a Simple Női Kupa elődöntőjében 1-0-s vereséget szenvedett az MTK Budapesttől.

Női MK-elődöntő: szurkolói információk

Fontos információk női labdarúgócsapatunk MTK elleni kupamérkőzésére.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin