2021. szeptember 4.
Pont nélkül maradtunk Győrben
Női labdarúgócsapatunk 4-0-s vereséget szenvedett az ETO FC Győr otthonában.

Magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes női labdarúgócsapatunk a Puskás Akadémia 6-0-s legyőzése után az ETO FC Győr otthonába látogatott a Simple Női Liga 4. fordulójában. Dörnyei Balázs a Bednar – Rőhberg, Zlidnis, Lukas, Szabó V. – Ivanusa, Németh, Pusztai, Csányi, Czellér – Vágó tizenegynek szavazott bizalmat.

A kezdés után nem kellett sokat várni az első helyzetre, az 5. percben egy jobboldali beadás után Rácz fejelt a kapu fölé. Bő negyed órával később már a mieink támadták: Vágó kapott egy remek passzt, majd a védőjét megverve lőhetett, de a kimozduló kapust találta csak el, szöglet következett.

A 28. percben ismét az ETO támadott, Cameron talppal húzta a labdát Némethnek, aki egy pillanattal később már tüzelt is, de Bednar védett. Hét perccel később Oláh lőtt középre egy baloldali szögletet, a labda a hosszú oldal irányába ment, ahol Ivanusa egy szerencsétlen mozdulattal próbált menteni, de a saját kapujába talált (1-0).

Az első félidő utolsó percében ismét egy sarokrúgás után volt veszélyes a győri együttes, de a lefejelt labdát Zlidnis kivágta a gólvonalról, így egygólos Győr vezetéssel vonultunk pihenőre.

A fordulás után nem változott a játék képe, mindkét csapat komoly erőket mozgósított, hogy veszélyt teremtsen a másik kapuja előtt.

Az 54. percben Cameron kapta a balszélen a labdát, majd elindult a tizenhatos irányába, ahol két védőnket is lerázta magáról, majd a hosszúba lőtt (2-0). Két perccel később Dörnyei változtatott: Ivanusa helyét Nagypál vette át.

A 61. percben Vágó került helyzetbe miután ragyogóan játszotta magát tisztára, de éles szögből leadott lövését Szőcs lábbal védte. Három perccel később ismét válogatott támadónk vette célba a győri kaput, de a hazaiak hálóőre védte a megpattanó kísérletet.

A 68. percben ismét cseréltünk: Czellér helyett Siklér Kinga érkezett. Az utolsó negyed órára Klostermann is pályára lépett, Rőhberget váltotta.

Hat perccel a rendes játékidő vége előtt Németh messziről vette célba a Győr kapuját, de Szőcs hatalmas bravúrral védett. Mindent megtettünk a szépítés érdekében, de a 90. percben Cameron centerezése Savanya volt eredményes (3-0), pillanatokkal később pedig Vida belőtte a negyediket (4-0).

Ugyan megvoltak a lehetőségeink, gólt azonban nem tudtunk szerezni, míg a hazai együttes kihasználta helyzeteit, így 4-0-s vereséget szenvedtünk Győrben a Simple Női Liga 4. fordulójában.

Női labdarúgás, Simple Női Liga, 4. forduló
ETO FC Győr – FTC-Telekom 4-0 (1-0)

FTC-Telekom: Bednar – Rőhberg (Klostermann, 75.), Zlidnis, Lukas – Ivanusa (Nagypál, 56.), Pusztai, Németh, Czellér (Siklér, 69.), Szabó V. – Vágó, Csányi
Vezetőedző: Dörnyei Balázs

Gólok: Oláh (35.), Cameron (54.), Savanya (90.)  Vida (91.)

Cikkajánló

Erődemonstráció Felcsúton

Bajnoki címvédő női labdarúgócsapatunk 5-0-s győzelmet aratott a Puskás Akadémia otthonában a 19. fordulóban.

Hatot lőttünk a Szombathelynek

Női labdarúgócsapatunk kiütéses győzelmet aratott a Simple Női Liga 18. fordulójában.

Csányi betalált, vereség Törökországban

A női labdarúgó-válogatott Törökországban folytatta szereplését az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

Döntetlent játszott a női válogatott

A magyar női labdarúgó-válogatott 1-1-re végzett Azerbajdzsánnal Eb-selejtezőn.

Hatot lőttünk a Fehérvárnak

Női labdarúgócsapatunk Fehérvár elleni győzelme alkalmával négy játékosunk is betalált.

Három játékosunk a női válogatott keretében

A magyar női labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, Szarvas Alexandra kihirdette az edzőtábori keretet.

Begyűjtöttük a három pontot Szegeden

A Simple Női Liga 16. fordulójában 3-0-s győzelmet arattunk idegenben, a St. Mihály csapata ellen.

Kiestünk a kupából

Női labdarúgócsapatunk a Simple Női Kupa elődöntőjében 1-0-s vereséget szenvedett az MTK Budapesttől.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin