2019. november 8.
Folytatódott a jó szereplés
U19-eseink két, U16-osaink és U14-eseink egy mérkőzést nyertek az elmúlt időszakban.

U19
Kelen SC – FTC 2-8 (0-4)
Gólszerzőink: Mészáros Cecília (2), Németh Diána (2), Ott Eszter (2), Nagy Viktória (2)

U19-es együttesünk egy mérkőzést játszott az elmúlt héten. A magyar válogatottal jelenleg Európa-bajnoki selejtező mérkőzéseken érdekelt Vágó Fanny csapata október végén a Kelen otthonába látogatott. A kapuban ezúttal Halla Petra kapott lehetőséget, a kezdőben pedig ott volt a felnőtt keretből visszajátszó Nagy Virág és Buzás Kata, valamint az U16-os csapatnak is sokszor segítő, U17-es válogatott kiválóságok közül Mészáros Cecília és Németh Diána is. Mindketten remekül játszottak, két-két góllal zárták a mérkőzést, akárcsak Ott Eszter és a szintén felnőtt kerettag Nagy Viktória. Már a szünetben magabiztos, négygólos volt az előny, 0-5-nél a Kelen ugyan kettővel közelebb zárkózott, de a vége is sima lett.

FTC – MLE 8-0 (4-0)
Gólszerzőink: Róth Rebeka (2), Mészáros Cecília, Böröcz Bettina, Hornok Réka, Győrik Alexandra, Nagy Viktória, Barta Viktória

Egy héttel később, november 5-én pótolták az MLE elleni, elhalasztott mérkőzést az FTC Női Labdarúgó Központban. A kapuban ezúttal Böröcz Bettina kezdett, aki egyáltalán nem szokványos módon gólt is szerzett a mérkőzésen! Mészáros Cecília és Nagy Viktória ezúttal is tudtak gólt szerezni, és volt duplázó is, Róth Rebeka személyében. Ami ennél is fontosabb, hogy a Fradi ezúttal is jól és eredményesen tudott játszani a nagy előny birtokában is, ami nagyon biztató a jövőre nézve. Vágó Fanny együttese ezzel hét meccs után hét győzelemmel, hibátlanul áll a tabella második helyén a hasonló mérleggel rendelkező MTK mellett, a két csapat november 13-án, szerdán 17.00-tól rangadót játszik egymással az FTC Női Labdarúgó Központban.

 

U16
FTC – MOL Fehérvár FC 17-0 (9-0)
Gólszerzőink: Ezer Anna (5), Kocsis Alíz (4), Mészáros Cecília (2), Kovács Laura, Németh Diána, Antalicz Alexandra, Hevesi Júlia Rebeka, Horváth Zóra, Farkas Gerda (öngól)

U16-os együttesünk október végén a fehérváriakat fogadta az FTC Női Labdarúgó Központban. Németh Júlia együttese mindenképp javítani akart a rossz emlékű felcsúti mérkőzés után, ez pedig nem akármilyen módon jött össze a csapatnak! Tizenhét (!) gólos győzelmet aratott az együttes, és amíg Ascher Dóra kapuja érintetlen maradt, addig a másik oldalon Ezer Anna ötször zörgette meg a hálót, de Kocsis Alíz is mesternégyesig jutott!

„A hétvégi mérkőzésünk úgy érzem, már az első félidőben eldőlt. Az elejétől fogva ötletesen, lendületesen játszottunk, és a csajok tartották magukat ahhoz, amit megbeszéltünk. Volt pár kiemelkedő teljesítmény megint a csapatban, és ami még örömteli, hogy mindenki hozzá tudott tenni a mérkőzéshez. Gratulálok a lányoknak, november 10-én Békéscsabán folytatjuk!” – értékelt Németh Júlia vezetőedző.

„A Videoton elleni meccsünk szerintem a várt módon alakult. A mérkőzés elejétől kezdve fölényben játszottunk, mi birtokoltuk többet a labdát és sok támadást indítottunk. A befejezések is már jobban sikerültek, mint az előző meccseken, ez az eredményen is meglátszott. A védekezésünk is a helyén volt, bár az ellenfél nem sok támadást tudott indítani, nagyobb részt az ő térfelükön folyt a játék. Ez a mérkőzés szerintem arra megfelelő volt, hogy megmutassuk, hogy a Puskás elleni vereség után fel tudtunk állni és itt meg tudtuk mutatni, hogy nem lettünk gyengébbek. A következő mérkőzésen is próbálunk hasonlóan játszani és készülni tovább, hogy teljesítjük az idei céljainkat” – nyilatkozta a duplázó Mészáros Cecília, aki így két korosztályban is gólt szerzett az elmúlt időszakban.

 

U14
Kecskeméti LC KTE SI – FTC 1-0 (0-0)

U14-es korosztályos csapatunk október végén hatalmas arányú győzelmek után látogatott Kecskemétre. Sajnos nem folytatódott a jó sorozat: támadásban semmi nem jött össze, míg a 44. percben a kecskemétiek betaláltak, így meglepetésre visszavágtak a szezon elején a Fraditól elszenvedett hétgólos vereségért.

"Jól kezdtük a mérkőzést, sok helyzetet dolgoztunk ki, de a gól elmaradt sajnos. Nem voltunk pontosak a befejezéseknél. A szünetben felhívtam a lányok figyelmét arra, hogy nagyon koncentráljunk a védekezésünkre, mert egygólos meccs lesz, és persze megbeszéltük, hogy szerezhetnénk meg mi azt az egy gólt. Sajnos nem nekünk sikerült ezt megvalósítani, és 1-0-ra kikaptunk. Gratulálunk az ellenfélnek! Nekünk pedig el kell gondolkodnunk, és helyretenni a dolgokat, mert rangadó következik a Puskás ellen!" - nyilatkozta a találkozót követően Szeitl Szilvia vezetőedző.

FTC – Puskás Akadémia FC 6-2 (3-1)
Gólszerzőink: Gyócs-Németh Cintia (2), Nyul Petra, Túróczy Anna Mária (2), Sinka Napsugár

Gyorsan, már a következő bajnokin sikerült javítania Szeitl Szilvia együttesének. A Fradi az FTC Női Labdarúgó Központban fogadta a Puskás Akadémiát, és remek, néhol szemre is nagyon tetszetős játékkal magabiztos győzelmet aratott. Mindössze 24 perc alatt már háromgólos előnyt építettek a mieink, a vége pedig 6-2-es siker lett.

"Egész héten megfelelően készültünk a lányokkal, helyretettük azokat a hibákat, amiket a múlt hétvégén Kecskeméten elkövettünk, és alig vártuk, hogy hazai pályán javíthassunk. Ez rögtön az első percekben meg is látszódott, mert helyzetekkel kezdtünk, és meg is szereztük a vezetést. Majd hamar megdupláztuk az előnyt, remekül küzdöttek a lányok! Kaptunk egy elkerülhető gólt, de volt rá válaszunk, és a félidőben 3-1 volt az állás. A második játékrészben még jobban rákapcsoltunk, és sorra jöttek a gólok. Eléggé belelkesültünk, és a védekezésre nem figyeltünk eléggé, ezért kaptunk még egy gólt, de nem forgott veszélyben a győzelmünk így sem. Legutóbb nem volt dicséret, de most igen, hiszen szépen felálltunk, és rangadót tudtunk nyerni, gratulálok a csapatnak! Már csak két mérkőzés van hátra az őszi szezonból, megyünk Gyulára, majd újabb rangadót játszunk az MTK ellen!" - nyilatkozta Szeitl Szilvia vezetőedző.

Cikkajánló

Döcögve, de beindult a szekér – női utánpótlás körkép

U19-es és U16-os női labdarúgócsapatunk, valamint az NB II-es Soroksár számára is elkezdődött az idény.

U16: újabb magabiztos győzelem

U16-os együttesünk a fárasztó út ellenére is biztos győzelmet aratott, és második a tabellán.

U14: gólzáporos győzelem

Az elmúlt héten női labdarúgó utánpótlásunk két csapata játszott bajnoki mérkőzést.

U19, U16, U14: újabb remek győzelmek!

Női labdarúgó utánpótlásunk mindhárom korosztályban folytatta sikeres szereplését.

Győzelmek minden korosztályban!

U14-eseink két, U16-osaink és U19-eseink pedig egy bajnokit nyertek az elmúlt időszakban.

Két győzelem és egy vereség a hétvége mérlege

U14-es csapatunk rangadót veszített, az U16-osok és az U19-esek folytatták a hibátlan menetelést.

Nincs megállás: két korosztály, két győzelem!

U14-es és U16-os női labdarúgócsapatunk is hibátlan a korosztályos bajnokságok idei kiírásában.

Lányaink folytatták a menetelést

U16-os és U19-es női labdarúgócsapatunk is gólfesztivált rendezett a Hatvan csapatai ellen.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most