2020. október 13.
Kiütéses győzelmek sora - női utánpótlás körkép
U19-es, U16-os és U14-es csapatunk mellett a Soroksár is több kiváló eredményt ért el az utóbbi hetekben.


Soroksár

A Soroksár keretének magját az FTC U19-es csapatából kinövő fiatalok, valamint rutinos, sérülés vagy egyéb ok miatt az első keretből kimaradó, de oda visszatérni vágyó játékosok alkotják, így az együttműködés révén az együttes lényegében felnőtt női labdarúgóink második csapataként működik több mint százszoros magyar válogatott támadónk, U19-eseink korábbi edzője, Vágó Fanny irányításával.

BVSC-Zugló-Soroksár SC 0-10 (0-7)

Gólszerzőink: Fogl Katalin (6), Tenyei-Tóth Rebeka (2), Patkós Viktória, Váradi Ráhel Eszter

Az NB II-ben szereplő Soroksár szeptember 20-án folytatta szereplését a bajnokságban, a BVSC-Zugló otthonában pedig meg sem állt tíz találatig. Kiemelkedett gólszerzőink közül Fogl Katalin, aki egymaga hatszor volt eredményes, mellette Tenyei-Tóth Rebeka duplázott és Patkós Viktória és Váradi Ráhel Eszter is betalált.

Soroksár SC -Monor FC 5-0 (1-0)

Gólszerzőink: Fogl Katalin (4), Antalicz Alexandra

Az ötödik fordulóban Vágó Fanny együttese a Monort fogadta, amely a félidőig jól tartotta magát, hiszen a szünetben a Soroksár még csak egy góllal vezetett, amit Fogl Katalin a 24. percben szerzett. Ám a fordulás után csapatunk magasabb fokozatba kapcsolt, Fogl még háromszor zörgette meg az ellenfél hálóját, mellette még Antalicz Alexandra is betalált, így a Soroksár 5-0-s győzelmet aratott.


FC Hatvan-Soroksár SC 0-2 (0-0)

Gólszerzőink: Váradi Ráhel Eszter, Fogl Katalin

A bajnokság 6. fordulójában a Soroksár a Hatvan otthonába látogatott. Sokáig döntetlenre álltak a felek, de az 57.percben Váradi Ráhel Eszter megszerezte a vezetést a mieinknek. A döntő találatot a 86. percben Fogl Katalin lőtte, eldöntve ezzel a három pont sorsát. 

A Soroksár hat forduló után 100 %-os teljesítménnyel, 24 rúgott és nulla kapott góllal a tabella harmadik helyén áll, két meccsel kevesebbet játszva, mint az őt megelőző Újpest és a legutóbb legyőzött Hatvan.


U19

Vasas Akadémia-FTC-Telekom 1-1 (0-1)

Gólszerzőnk: Orosz Eszter

U19-es csapatunk a Vasas vendégeként lépett pályára az U19 Kiemelt bajnokságban. A 32. percben Orosz Eszter a mieinket jutatta előnyhöz, ám a Vasasnak sikerült egyenlítenie, így a csapatok megosztoztak a pontokon.

FTC-Telekom- Veszprém FC USE 2-3 (0-3)

Gólszerzőink: Orosz Eszter, Barta Viktória Szilvia

A 6. fordulóban a legidősebb utánpótláscsapatunk a Veszprémet fogadta. Ellenfelünk a félidőre háromgólos előnyt szerzett. A második játékrész az 55. percben Orosz Eszter büntetőből szépített, majd a 71. percben Barta Viktória Szilvia góljával együttesünk visszajött a mérkőzésbe, de egyenlítenie már nem sikerült.

Puskás FC-FTC-Telekom 10-1 (6-1)

Gólszerzőnk: Orosz Eszter 

A legutóbbi fordulóban együttesünk a Puskás FC-hez látogatott. Csapatunk 10-1-es vereséget szenvedett, ferencvárosi részről Orosz Eszter volt eredményes.

U16

U16-os lányaink szintén a Kiemelt bajnokságban szerepelnek, emellett a serdülő fiú BLSZ U15-ben is elindultak.

MTK-FTC-Telekom 1-3 (1-1) 

Gólszerzőink: Sinka Napsugár (2), László Henrietta

A bajnokság 4. fordulójában örökrangadóra került sor az MTK otthonában. A vezetést a 25. percben Sinka Napsugár szerezte meg a mieinknek, ám az MTK a szünet előtt kiegyenlített. A fordulás után Sinka Napsugár megszerezte második gólját, míg mellette László Henrietta is betalált, így az U16-os csapatunk 3-1-re győzött.

FTC-Telekom-Haladás -Viktória 1-2 (0-2)

Gólszerzőnk: László Henrtietta

Az 5. fordulóban csapatunk a Haladást fogadta. A vendégek a félidőben kétgólos előnyben voltak, ám  a 68. percben László Henrietta góljával visszajött a meccsbe az FTC, de az egyenlítés már nem sikerült.

FC Hatvan-FTC-Telekom 1-2 (1-2)

Gólszerzőink: Sinka Napsugár, Vincze Borbála Dóra

A legutóbbi, 6. fordulóban a végeredmény már a félidőre kialakult a Hatvan ellen. A 14. percben Sinka Napsugár, míg a 38. percben Vincze Borbála Dóra talált az ellenfél kapujába, végül csapatunk 2-1-es győzelmet aratott.

RTK-Vasló-FTC-Telekom 0-2 (0-1)

Gólszerzőink: Horváth Zóra, Szijártó Eszter 

A BLSZ serdülő fiú U15-ös bajnokság 3. fordulójában Horváth Zóra és Szijártó Eszter góljaival csapatunk 2-0-ra győzött az RTK Vasló vendégeként.

1908 SZAC Budapest-FTC-Telekom 4-1 (0-1)

Gólszerzőnk: Angyal Dorottya

A 2. és 4. fordulóban lejátszandó találkozóink elhalasztásra kerültek, így csapatunk az 5. fordulóban lépett pályára újra ebben a bajnokságban, ahol a SZAC ellen, még Angyal Dorottya góljával vezettünk, ám a hazaiak ezt követően négyszer is betaláltak így 4-1-re győztek.

FTC-Telekom-MLTC 2-2 (1-0)

Gólszerzőink: Murár Viktória Fanni, Gyócs-Német Cintia

A 6. fordulóban csapatunk 2-2-es döntetlent játszott a vendég MLTC ellen. A mi részünkről Murár Viktória Fanni és Gyócs-Német Cintia volt eredményes.

U14

FTC-Telekom-Paksi SE 12-1 (7-0)

Gólszerzőink: Farkas Panna (5), Hanász Vanda (2), Szikszai Lilla Csenge (2), Kovács Petra, Jákri Dóra Éva, Molnár Eliz Barbara

U14-es csapatunk az U14 HNP Dél-Nyugati csoportjában, az 1. fordulóban a Paksot fogadta és 12-1-es győzelmet aratott. Farkas Panna ötször volt eredményes, mellette Hanész Vanda és Szikszai Lilla Csenge duplázott és Kovács Petra, Jákri Dóra Éva és Molnár Eliz Barbara is betalált.

Szekszárdi UFC-FTC-Telekom 0-7 (0-5)

Gólszerzőink: Kovács Petra (2), Hanász Vanda (2), Egyed Kata, Czenter Dóra, Farkas Panna

A 2. fordulóban csapatunk a Szekszárd vendégeként lépett pályára és 7-0-ra győzött. Kovács Petra és Hanász Vanda duplázott, de mellettük Egyed Kata és Czenter Dóra és Farkas Panna is betalált.

FTC-Telekom-MTK 1-2 (0-2)

Gólszerzőnk: Gégény Petra

A 3. fordulóban csapatunk szabadnapos volt, így a következő tétmeccset az  MTK elleni örökrangadón játszotta csapatunk, ahol 2-1-es vereséget szenvedett. Az FTC gólját Gégény Petra szerezte.

Magyar Labdarúgó Egylet-FTC-Telekom 0-13 (0-7)

Gólszerzőink: Gégény Petra (4), Czenter Dóra (2), Molnár Eliz Barbara (2), Farkas Panna (2), Matyi Krisztina, Illés Lili, Jákri Dóra Éva 

Az ötödik fordulóban a Magyar Labdarúgó Egyelt vendégeként az FTC 0-7-es félidőt követően 13-0-s győzelmet aratott. Gégény Petra négyszer volt eredményes, de duplázott Czenter Dóra, Molnár Eliz Barbara, Farkas Panna, valamint betalált
Matyi Krisztina, Illés Lili és Jákri Dóra Éva.

FTC-Telekom-PMFC Sportolda 5-2 (2-0)

Gólszerzőink: Gégény Petra (2), Czenter Dóra, Matyi Krisztina, Sági Panna

A 6. fordulóban csapatunk a PMFC-T fogadta, ahol 2-0-s félidő után 5-2-es győzelmet aratott. A mieink részéről Gégény Petra két gólt lőtt, mellette Czenter Dóra, Matyi Krisztina és Sági Panna volt eredményes.

 

Cikkajánló

Döcögve, de beindult a szekér – női utánpótlás körkép

U19-es és U16-os női labdarúgócsapatunk, valamint az NB II-es Soroksár számára is elkezdődött az idény.

Folytatódott a jó szereplés

U19-eseink két, U16-osaink és U14-eseink egy mérkőzést nyertek az elmúlt időszakban.

U16: újabb magabiztos győzelem

U16-os együttesünk a fárasztó út ellenére is biztos győzelmet aratott, és második a tabellán.

U14: gólzáporos győzelem

Az elmúlt héten női labdarúgó utánpótlásunk két csapata játszott bajnoki mérkőzést.

Németh Diána gólja is kellett a lengyelek elleni x-hez

A magyar női U19-es válogatott 2-2-es döntetlent játszott a Lengyelország elleni edzőmeccsen.

Sportszülői Mentorprogram 1. rész - Lázár Pál

Lázár Pál, a női akadémiai Elit Program vezetőjének gondolatai a program tematikájáról.

Gólzáporos mérkőzéseken vertük az ETO-t

A Ferencváros női akadémistái ezúttal is elhozták a három pontot minden korosztályban.

U19-es csapatunk ismét hátrányból tudott fordítani

Jó meccset játszottunk a Győrrel - értékelt leánycsapatunk vezetőedzője, Szeitl Szilvia.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most