2019. szeptember 17.
Lányaink folytatták a menetelést
U16-os és U19-es női labdarúgócsapatunk is gólfesztivált rendezett a Hatvan csapatai ellen.

Az elmúlt hétvégén folytatódtak a korosztályos női labdarúgó-bajnokságok.

U19
FC Hatvan – FTC 0-11
Gólszerzőink: Czellér Dorottya (2), Antalicz Alexandra (2), Buzás Kata, Ambach Dézi Kata, Ott Eszter, Győrik Alexandra, Róth Rebeka, Hodászi Eszter, Barta Viktória

Az első fordulóban, a felnőtt csapatban játékosként brillírozó Vágó Fanny vezetőedzőként való ferencvárosi debütálásakor aratott hatgólos győzelem után U19-es együttesünk Hatvanba utazott. Az együttes igen erős kezdőcsapattal állt fel, a felnőtt csapatnál is számításba vett játékosok közül Róth Rebeka, Nagy Viktória, Buzás Kata és Czellér Dorottya is ott volt a kezdőben. Ennek megfelelően már a második percben megkezdtük a gólgyártást, a félidőre már elképesztő, kilencgólos előnnyel mehettünk, Czellér és Antalicz is negyvenöt perc alatt duplázni tudott. A második félidőre rengeteget cseréltünk, de abban a felállásban is sikerült még két gólt szerezni, így a vége fölényes, 11-0-s Fradi-győzelem lett.

„Nagyon sok mindent viszontláttam az edzésen gyakorolt támadóvariációkból, de meg így sem lehetek teljesen elégedett. Nagyon sok helyzetet kidolgoztunk, ezekből jóval többet kell értékesítenünk a következő mérkőzéseken. Higgadtabbnak es határozottabbnak kell lennünk a kapu előtt. Védekezésben egy-két hiba ellenére stabilak voltunk, és a labdavesztés utáni visszatámadásban, amit rendszeresen megkövetelek, egyre jobban teljesítenek a lányok. Gratulálok mindenkinek, az egész csapat kitett magáért!” – értékelte a találkozót Vágó Fanny vezetőedző.

U16
FTC – FC Hatvan 4-0
Gólszerzőink: Tenyei-Tóth Rebeka, Ezer Anna (2), Kocsis Alíz Gizella

Az első fordulóban idegenben aratott hétgólos győzelemmel a zsebében érkezett meg az idény első hazai bajnokijára Németh Júlia U16-os együttese. Nem bíztuk a véletlenre a találkozó kimenetelét, az egy héttel korábban Debrecenben is eredményes Tenyei-Tóth Rebeka révén már tíz perc játék után megszereztük a vezetést. A 33. percben Ezer Anna megduplázta előnyünket, így megnyugtató, 2-0-s eredménnyel mehettünk a szünetre. A második játékrésznek is hasonló elánnal mentünk neki, és kevesebb mint egy perc alatt ott volt a meccsdöntő harmadik gól, Kocsis Alíz révén. A végeredményt a duplázó Ezer Anna állította be az 55. percben.

„Sokat dolgoztunk ezen a héten is, igyekeztünk taktikában előrébb lépni, helyretenni pár dolgot helyezkedésben, hogy a játékunk tudatosabb és gördülékenyebb legyen. Elégedett voltam a látottakkal; amit megbeszéltünk, azt a lányok sok helyen megvalósították. A helyzetkihasználáson van még mit csiszolnunk. Azon fogunk dolgozni, hogy a kapu előtt a lehető legjobb döntéseket hozzuk meg. Szombaton Szegedre utazunk, ahol mindig izgalmas meccset játszunk. Jó erőfelmérő lesz!” – értékelt a találkozó után Németh Júlia vezetőedző.

U14

U14-es együttesünknek nem volt mérkőzése a hétvégén, a Puskás Akadémia elleni találkozójukat október 4-re halasztották. Szeitl Szilvia együttese legközelebb szeptember 21-én szombaton lép pályára, 11.00-kor fogadja a Gyula együttesét az FTC Női Labdarúgó Központban.

A korosztállyal kapcsolatos hír viszont, hogy szeptember 19-20-án U14-es korosztályos régiós válogatót rendeznek, amelyre a Ferencvárosból tizenegy játékos is meghívót kapott. Molnár Adelina, Murár Viktória, Angyal Dorottya, Vas Hajna, László Henrietta, Kern Fanni, Fehértói Dorina, Sinka Napsugár, Ascher Dóra, Angyal Viktória és Szabó Virginia is ott lehetnek az eseményen.

Cikkajánló

U16: újabb magabiztos győzelem

U16-os együttesünk a fárasztó út ellenére is biztos győzelmet aratott, és második a tabellán.

Folytatódott a jó szereplés

U19-eseink két, U16-osaink és U14-eseink egy mérkőzést nyertek az elmúlt időszakban.

U14: gólzáporos győzelem

Az elmúlt héten női labdarúgó utánpótlásunk két csapata játszott bajnoki mérkőzést.

U19, U16, U14: újabb remek győzelmek!

Női labdarúgó utánpótlásunk mindhárom korosztályban folytatta sikeres szereplését.

Győzelmek minden korosztályban!

U14-eseink két, U16-osaink és U19-eseink pedig egy bajnokit nyertek az elmúlt időszakban.

Két győzelem és egy vereség a hétvége mérlege

U14-es csapatunk rangadót veszített, az U16-osok és az U19-esek folytatták a hibátlan menetelést.

Nincs megállás: két korosztály, két győzelem!

U14-es és U16-os női labdarúgócsapatunk is hibátlan a korosztályos bajnokságok idei kiírásában.

Remek szezonkezdet: három korosztály, három győzelem

U14-es, U16-os és U19-es női labdarúgócsapatunk is magabiztos győzelemmel kezdte a 2019/20-as bajnoki idényt.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most