2023. május 21.
Leány UP: négy meccs, négy győzelem
Remekül szerepeltek leány utánpótlás-csapataink, minden korosztályban győzelemmel zártuk a hétvégét!

U14

Már bajnok U14-es csapatunk a Csepel FC együttesét fogadta a Kocsis Sándor Sportközpontban a bajnokság 21. fordulójában. A találkozó ismét magabiztos, 22-1-es Fradi-győzelemmel zárult, és a mérkőzés képe az első perctől fogva tökéletesen alakult, a vezető találatot már az első percben megszereztük, majd további huszonegyet lőttünk a huszonegyedik kerületieknek.

Molnár Léna ötször volt eredményes, Töreki Zsófia, Csiky Dóra Boglárka és Demeter Regina háromszor talált be, Mizsei Laura két gólt szerzett, valamint Podonyi Julianna, Végh Bernadett, Szabó Nóra, Banner Luca, Gyuricza Panna és Gál Regina is egyaránt egy góllal vette ki a részét a sikerből.

Juhász Viktor, vezetőedző a találkozóról:

„A mai napon egy nagyon szimpatikus csapat ellen és lelkes szurkolótábor előtt léphettünk pályára. A kilátogatók remek élményben részesülhettek, ugyanis minden pályára lépő játékosunk gólt tudott szerezni. Megjegyzem, sem pályafutásom során, sem pedig edzői karrierem során nem élhettem át korábban ilyen csodálatos jelenséget, végtelenül büszkék vagyunk a lányokra!”

U15

A bajnokság végéhez közeledve a 26. fordulóban Diósgyőrben, a DVTK vendégeként lépett pályára U15-ös csapatunk. Az első gólunk már a 2. percben megérkezett, akkor Sági Panna volt eredményes. Két perccel később Perjési Lilla lőtt távólról óriási bombát, majd egy remek labdaszerzés után Sági Panna szerzett ismét gólt. Az első félidő 4-0-s állását Kovács Petra gólja alakította ki a 33. minutumban.

A második játékrészben Sági Panna folytatta a gólgyártást, játékosunk két perc alatt kétszer volt eredményes, így az 55. percben már hattal mentünk. Nem sokáig maradt ez az eredmény a kijelzőn, Pethe Olivia először Árvay Sára remek beadásából, majd Szécsi Szabrina passzából pörgetett a kapuba. A folytatásban Sági Panna még kétszer zörgette meg az ellenfél hálóját, egy remek helyzetből, majd szabadrúgásból szerzett gólt, kialakítva ezzel a 10-0-s végeredményt.

Szanyi Mária, vezetőedző a mérkőzést követően:

„Amikor sokat utazunk egy meccsre, ami délelőtt van, akkor jó néhány gyereknek hajnali négykor kell kelnie. Ennek fényében és azt figyelembe véve, hogy már bajnokként futballozhattak, különösen nagyra értékelem azt, amit ma is kitettek a pályára. Most sem az eredményről beszélek, hanem arról a hozzáállásról - a játékhoz, a sporthoz, egymáshoz, az ellenfelhez, a játékvezetőhöz -, alázatról, aminek következménye a siker. Meggyőződésem, hogy ezek a lányok nem csak labdarúgóként, hanem emberként is jó úton járnak. S ha ehhez, mi felnőttek egy kicsit hozzá tudunk tenni, akkor nem hiába dolgozunk velük.”

U17

A Leány Országos Bajnokság 26. fordulójának mérkőzését játszotta le U17-es csapatunk a DVTK ellen. A mieink nagyszerűen kezdték a találkozót, a helyzeteink is megvoltak, az első gólra mindössze a 9. percig kellett várni, Gégény Petra talált kaput. Maradt a Fradi-nyomás továbbra is, szép támadások, jó játék után azonban a második gól csak a hajrában érkezett, Gégény Petra duplázott, beállítva ezzel a félidei eredményt.

A szünetben egy cserét hajtott végre csapatunk vezetőedzője, a sérülést szenvedő Szikszai Lillát Papp Tamara váltotta. A második játékrészben is domináltunk, az 53. percben pedig harmadik találatunkat is megszereztük, Gégény Petra remek passzát Biró Csilla továbbította a DVTK kapujába. Két perccel később egy szép támadást követően Túróczy Annával szemben szabálytalankodott az ellenfél, majd a labda mögé a sértett állt, és magabiztosan helyezett a kapuba. Több gól már nem esett a mérkőzésen, így végül 4-0-s Fradi-győzelemmel zárult a találkozó.

Berla Attila, operatív igazgató nyilatkozott:

„A nagy meleg ellenére csapatunk jó felfogásban és jó tempóban futballozott. Azt gondolom, hogy megérdemelten nyertünk egy szervezetten futballozni akaró ellenféllel szemben. A legnagyobb vesztese ennek a meccsnek játékosunk, Szikszai Lilla lett, aki sajnos súlyos sérülést szenvedett, mielőbbi felépülést kívánunk neki!”

U19

U19-es lányainkra egy DVTK elleni összecsapás várt a Leány Országos Bajnokság 26. fordulójában hazai pályán, a Kocsis Sándor Sportközpontban. Magabiztosan kezdtük a mérkőzést, rögtön a 6. percben gólt szereztünk, Skultéty Tamara harcolt ki büntetőt csapatunk számára, amit Czinege Eszter értékesített magabiztosan. Mindössze három perc telt el, amikor Czinege Eszter újra betalált, majd a 33. percben harmadjára is beköszönt. A nagy meleg miatt a játékvezető ivószünetet rendelt el, ami után újult erővel tértünk vissza a pályára. Ezután érkezett Vincze Borbála, és bombázott a kapuba, beállítva így a félidei négygólos vezetést.

A térfélcserét követően is jóval aktívabban futballoztunk, ez gólokban is megmutatkozott. A mérkőzés 67. percében Schmidt Veronika lövése még csak a kapufát találta el, de a kipattanóra érkezett Czinege Eszter, akinek labdája már a hálóban kötött ki. Majd néhány perccel később egy remek szöglet után Czinege Eszter megszerezte ötödik gólját is, így végül 6-0-s győzelmet arattunk a DVTK ellen.

Ezzel az eredménnyel U19-es csapatunk a tabella első helyéről várja a folytatást.

Marco Dell'Elce és Szeitl Szilvia értékelt:

„Az első félidőben magabiztosan játszottunk és négy gyönyörű gólt szereztünk. A második játékrész elején picit akadozott a gépezet ebben a nagy melegben, de így is két remek találattal növeltük előnyünket. Sérültjeinknek jobbulást kívánunk, megyünk tovább az álmainkért!”

Leány Regionális U-14 HNP Dél-Nyugati csoport, 21. forduló
FTC-Telekom – Csepel FC 22-1
FTC: Csiky Dóra Boglárka, Molnár Lara Léna, Szabó Nóra Éva, Demeter Regina Eszter, Podonyi Julianna, Töreki Zsófia, Gál Regina, Végh Bernadett, Mizsei Laura
Cserék: Banner Boróka Luca, Chmelik Dorina, Gyuricza Panna
Vezetőedző: Juhász Viktor
Gólszerzők: Molnár Lara Léna (5), Töreki Zsófia (3), Demeter Regina Eszter (3), Csiky Dóra Boglárka (3), Mizsei Laura (2), Podonyi Julianna, Végh Bernadett, Szabó Nóra Éva, Banner Boróka Luca, Gyuricza Panna, Gál Regina

Leány Országos bajnokság, U15, 26. forduló
DVTK – FTC-Telekom 0-10 (0-4)
FTC: Kuzma Liliána, Hanász Vanda, Sági Panna, Csizmadia Jázmin, Árvay Sára Petra, Kovács Petra, Karaba Jázmin Liliána, Perjési Lilla, Bozsik Frida, Hornyák Bodza, Tóth Adél
Cserék: Szécsi Szabrina Míra, Jarkovszky Laura, Barkász Hanna Jázmin, Pethe Elisabeth Olivia
Vezetőedző: Szanyi Mária
Gólszerzők: Sági Panna (6), Pethe Elisabeth Olivia (2), Perjési Lilla, Kovács Petra

Leány Országos bajnokság, U17, 26. forduló
DVTK – FTC-Telekom 0-4 (0-2)
FTC: Gergely Lili, Túróczy Anna Mária, Gégény Petra, Jákri Dóra Éva, Bozsik Linett, Egyed Kata, Gágyor Zille, Szikszai Lilla Csenge, Poprádi Anna, Biró Csilla Anna, Kratochwill Zoé
Cserék: Beleznai Léna, Illés Lili, Papp Tamara
Operatív igazgató: Berla Attila
Gólszerzők: Gégény Petra (2), Biró Csilla Anna, Túróczy Anna Mária

Leány Országos bajnokság, U19, 26. forduló
FTC-Telekom – DVTK 6-0 (4-0)
FTC: Major Janka, Fehértói Dorina, Ranyhóczki Vanda, Turza Melitta, Bozsik Linett, Czinege Eszter, Vincze Borbála Dóra, Schmidt Veronika, Orosz Eszter, Madarász Laura, Skultéty Tamara Dóra
Cserék: Horváth Katalin, Hevesi Júlia Rebeka, Horváth Zóra, Tóth Mercédesz
Vezetőedző: Marco Dell'Elce
Gólszerzők: Czinege Eszter (5), Vincze Borbála Dóra

Cikkajánló

Leány U17: ezüstéremmel zárt csapatunk

A bajnokság végével az is eldőlt, hogy az U17-es korosztály gólkirálynője Gégény Petra lett 48 góllal.

Leány U15: veretlenül végeztünk az első helyen

Szanyi Mária és Juhász Viktor csapata 6-1-es győzelmet aratott az Illés Akadémia ellen az utolsó fordulóban.

Ezüstéremmel zárt U19-es leány csapatunk

U19-es együttesünk egy fantasztikus szezon után mindössze egy góllal maradt le a bajnoki aranyéremről.

Leány UP: hat pont az ETO ellen

U15-ös és U17-es leány labdarúgócsapatunk is elhozta a három pontot az ETO otthonából.

Leány U14: válogatott meghívók érkeztek

Folytatódik az U14-es PILOT program, a következő állomásként 2 napos záró tornát tartanak Telkiben.

Leány U19: egy lépésre a bajnoki címtől

Marco Dell'Elce és Szeitl Szilvia csapata hazai pályán 10-2-es győzelmet aratott az MTK ellen.

Leány Up: két győzelem idegenben

U15-ös csapatunk győzött, U14-es együttesünk pedig 100 %-os teljesítménnyel zárta a bajnokságot.

Leány Up: dupla győzelem a hétközi fordulókon

U19-es lányaink hazai pályán az ETO ellen, míg az U14-esek idegenben, az Astra ellen arattak sikert.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin