2019. október 30.
U14: gólzáporos győzelem
Az elmúlt héten női labdarúgó utánpótlásunk két csapata játszott bajnoki mérkőzést.

U19

Legidősebb korosztályos együttesünk nem játszott mérkőzést a legutóbbi fordulóban, az MLE elleni mérkőzésüket ugyanis november 5-re halasztották.

U16
Puskás Akadémia – FTC 4-1 (2-1)
Gólszerzőnk: Németh Diána

U16-os együttesünk a Haladás elleni nagyarányú győzelem után rangadóra utazott a Puskás Akadémia otthonába. A csapatban ott volt visszajátszóként Németh Diána, Mészáros Cecília és Antalicz Alexandra is. Előbbi révén már a negyedik percben sikerült megszerezni a vezetést az előtte hat győztes mérkőzésen át kapott gól nélkül álló PAFC otthonában! A folytatás sajnos már nem sikerült ilyen jól, ellenfelünk a 24. percben egyenlíteni tudott, öt perccel később a vezetést is megszerezte, majd a második félidőben két újabb góllal biztosította be győzelmét. Németh Júlia együttese ezzel a negyedik helyen áll a tabellán, hat pontra az éllovas Puskástól, és mindössze egyetlen egységre a második helytől.

„Jól kezdtük a mérkőzést, párharcokat nyertünk, egységesek voltunk, az előrejátékban is veszélyesek voltunk, és a negyedik percben sikerült betalálnunk, egy olyan csapatnak, amely eddig a bajnokságban még gólt sem kapott. Ellenfelünk aztán összeszedte magát és többször is mögénk kerültek. Nem tudtuk az akaratunkat rájuk erőltetni, ők birtokolták többet a labdát és még az első félidőben fordítottak egy távoli lövésből és egy szögletből. A végeredmény két egyéni hiba után alakult ki, amiket a következő mérkőzéseken illetve tavasszal semelyik csapat ellen sem engedhetünk meg magunknak. Dolgoznunk kell tovább és majd hazai pályán revansot venni!” – értékelte a találkozót Németh Júlia vezetőedző.

„Ez a mérkőzés megmutatta, hogy miben kell még fejlődnie a csapatnak. A védekezésünk nagyon szét volt esve, könnyen átjöttek rajtunk az ellenfél játékosai. A kapu előtt pontatlanok voltunk, így a helyzetkihasználásunk sem volt tökéletes. Míg mi egyénileg voltunk kiemelkedőek, addig az ellenfél csapatként tudott érvényesülni. Úgy gondolom, az akaratunkkal nem volt gond, sajnos ezen a meccsen nem mi voltunk a jobb csapat, de a tavaszi fordulóra összeszedjük magunkat és visszavágunk nekik!” – nyilatkozta gólszerzőnk, Németh Diána.

U14
FTC – Astra-ALEF HFC 20-0 (10-0)
Gólszerzőink: Szabó Virginia Elizabet (3), Nyúl Petra (4), Findt Petra (3), Sinka Napsugár (2), Angyal Dorottya (3), Murár Viktória, Gyócs-Németh Cintia, Matyi Krisztina (2), Kern Fanni

Két gólzáporos győzelem után várta az Astra elleni mérkőzést U14-es együttesünk, amelyen csapatunk teljesítménye és a rúgott gólok száma minden előzetes várakozást felülmúlt! Elképesztően kezdtük a mérkőzést, Szabó Virginia nyolc perc alatt klasszikus mesterhármasig jutott! A tempó később sem lankadt, a szünetben már tízzel vezetett a Fradi, a vége pedig húszgólos győzelem lett! Nyul Petra négy találatig jutott, de hárman lőttek három, ketten két gólt!

„A mérkőzés előtt tudtuk, hogy a jelenlegi sereghajtó érkezik hozzánk, így arra kértem a lányokat, hogy próbálják ők diktálni a meccs ritmusát és egy pillanatig se lankadjon a figyelem és a koncentráció. Maximálisan elégedett vagyok a játékkal és a hozzállással! Egy ilyen eredményt csak így lehet elérni!” – értékelt Szeitl Szilvia vezetőedző.

„Nagyon büszke vagyok a csapatra, mivel egy mérkőzés alatt nem egyszerű húsz gólt szerezni. Az ellenfélnek is jár az elismerés, hiszen végig nagyon szépen küzdöttek. De most ezt félre kell tennünk, jön a következő mérkőzés és arra kell összpontosítanunk” – nyilatkozta a négygólos Nyul Petra.

Cikkajánló

U16: újabb magabiztos győzelem

U16-os együttesünk a fárasztó út ellenére is biztos győzelmet aratott, és második a tabellán.

Folytatódott a jó szereplés

U19-eseink két, U16-osaink és U14-eseink egy mérkőzést nyertek az elmúlt időszakban.

U19, U16, U14: újabb remek győzelmek!

Női labdarúgó utánpótlásunk mindhárom korosztályban folytatta sikeres szereplését.

Győzelmek minden korosztályban!

U14-eseink két, U16-osaink és U19-eseink pedig egy bajnokit nyertek az elmúlt időszakban.

Két győzelem és egy vereség a hétvége mérlege

U14-es csapatunk rangadót veszített, az U16-osok és az U19-esek folytatták a hibátlan menetelést.

Nincs megállás: két korosztály, két győzelem!

U14-es és U16-os női labdarúgócsapatunk is hibátlan a korosztályos bajnokságok idei kiírásában.

Lányaink folytatták a menetelést

U16-os és U19-es női labdarúgócsapatunk is gólfesztivált rendezett a Hatvan csapatai ellen.

Remek szezonkezdet: három korosztály, három győzelem

U14-es, U16-os és U19-es női labdarúgócsapatunk is magabiztos győzelemmel kezdte a 2019/20-as bajnoki idényt.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most