2021. július 9.
Eperjes Károly is Fradi-szerelést húz a hétvégén
Kalászon és Hegykőn is találkozhatnak szurkolóink a Fradi öregfiúk csapatával.

A hét végén a határon innen és túl is pályára lép a Ferencváros bajnoki címet nyert öregfiúk labdarúgócsapata. Július 10-én, szombaton ismét a Felvidékre látogat az együttes, a hajdani kedvencek a Nyitrai járásban található Kalászon lépnek pályára.

A 17 órakor kezdődő mérkőzésen az FTC-t a hagyományoknak megfelelően ezúttal is bajnokok, kupagyőztesek, gólkirályok, s nem mellékesen az 1975-ös KEK-döntőben és a húsz évvel ez előtti Bajnokok Ligájában szerepelt futballisták képviselik. A Kalászon rendezendő futballünnepre kilátogató szurkolók többek közt láthatják zöld-fehér mezben Rab Tibort, Lisztes Krisztiánt, Pinte Attilát, Szenes Sándort, Fischer Pált, Igor Nicsenkót, s másokat is.

A Ferencváros küldöttsége a tervek szerint már a kora délutáni órákban megérkezik Kalászra, hogy több órát együtt töltsön a Fradi-szurkolókkal, ez által legyen idő a helyi és környékbeli fradistákkal való találkozásra, beszélgetésre és közös fotózásra.

Másnap hasonló ünnepi program vár a csapatra, ugyanis a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Eperjes Károly szülőfalujába, Hegykőre látogatnak a zöldek. A Győr-Moson-Sopron megyei községben a klub 75. születésnapját ünneplik a Fradi gálamérkőzésével, amely 17 órakora kezdődik.

A nagy érdeklődéssel várt eseményen Eperjes Károly is szerelést húz, sőt, a zöldek küldöttségében további meglepetésvendéggel is találkozhatnak a szurkolók a helyi sporttelepen.

Az FTC bajnokcsapata már jóval a kezdés előtt Hegykőre érkezik, a találkozón pedig a kilátogató publikum olyan egykori népszerű futballistákat – köztük két gólkirályt, bajnokokat, kupagyőzteseket - láthat a gyepen, mint Lisztes Krisztián, Fischer Pál, Igor Nicsenko, Szenes Sándor, Balog Zoltán, Bojan Lazics, Józsi György, s persze még másokat is.

Természetesen a mérkőzést követően bőven lesz idő a Ferencváros játékosaival közös fotózásra és beszélgetésre, hiszen a környező településekről és Sopronból is sok nézőt várnak a szervezők a hegykői Fradi ünnepre.  

Cikkajánló

Nagyot küzdöttünk, de kikaptunk a Honvéd otthonában

A második félidőben kétszer is betaláltunk, közel volt a pontszerzés, de a Honvéd örülhetett a végén.

17 gólt lőttünk az Ikarusnak

Bokros 5, Palásthy 3, Ujfalusi és Völgyi 2-2, Csiszár, Jovánczai, Lengyel, Lazic és Fábio 1-1 gólt szerzett.

Fradi-ünnep Eleken

Öregfiúk labdarúgócsapatunk a sportágválasztó családi nap keretében érkezik a városba.

Öregfiúk: kiütéses győzelem!

Palásthy és Bokros duplázott, Völgyi és Csiszár is eredményes volt a 6-0-ra megnyert bajnokin.

Kiütés, kilencet lőttünk a Monornak!

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 9-0-ra legyőzte a Monor együttesét a bajnokság 15. fordulójában.

Vereség az MTK otthonában

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 5-1-s vereséget szenvedett az MTK vendégeként a bajnokság 14. fordulójában.

Öregfiúk: kiélezett meccsen játszottunk döntetlent

Kétszer is egyenlítettünk a Pénzügyőr elleni 2-2-es döntetlen alkalmával.

Kétgólos győzelemmel kezdtük a tavaszt

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 2-0-ra győzött az Issimo ellen a bajnokság 12. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin