2022. június 8.
Fradi-ünnep Alsópáhokon és Malomsokon
Pénteken és szombaton két helyen is találkozhatnak öregfiúk-csapatunkkal.

Komoly népszerűségnek örvend, és a hétvégén folytatódik a Fradi öregfiúk labdarúgócsapatának országjáró turnéja. Pénteken és szombaton két megyében, két helyszínen is lehet majd találkozni legendás Fradi-futballistáinkkal, közkedvelt játékosainkkal. A Ferencváros együttese előbb június 10-én, pénteken Alsópáhokon, majd egy nappal később Malomsokon teszi tiszteletét.

Az ünnepi Fradi-hétvége pénteken délután Zala megyében, egészen pontosan a Hévíz közelében fekvő Alsópáhokon kezdődik, ahol a zöldek 18 órától a helyi öregfiúk ellen lépnek pályára. A gálamérkőzésen ünnepi köszöntésekre, díjátadásokra kerül sor, a Fradiban pedig a szokásoknak megfelelően ezúttal is pályára lépnek az 1975-ös KEK-döntőben és az 1995-ös Bajnokok Ligája-csoportkörben szerepelt játékosok közül néhányan, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket, s nem mellékesen korábbi gólkirályt is láthatnak a nézők. Az alsópáhoki sporttelepen a szurkolók személyesen találkozhatnak többek között Mucha Józseffel, Telek Andrással, Keller Józseffel, Fischer Pállal, Topor Antallal, Szeiler Józseffel, Holló Richárddal, sőt, meglepetésvendég is a zöldekkel tart. Az FTC küldöttsége kisebb-nagyobb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal már jóval a kezdés előtt Alsópáhokra érkezik, hogy együtt ünnepeljen a helyi és környékbeli fradistákkal, így a találkozó előtt, majd azt követően is bőven lesz lehetőség beszélgetésre, fotózásra a korábbi kedvencekkel.

Másnap, azaz, június 11-én, szombaton a Veszprém megye északi peremén található Malomsokra utazik az együttes, méghozzá a helyi labdarúgás megalakulásának 100. évfordulójára. A Veszprém és Győr-Moson-Sopron megye határán elhelyezkedő községben már hónapok óta zajlik a készülődés a gálamérkőzésre, a szeretet és a hangulat garantált a malomsoki fellépésen is. Ezen a találkozón is pályára lépnek az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt labdarúgók, így például Keller József és Szeiler József, továbbá az 1995-ös BL-ben szépen helytálló gárda edzője, Mucha József, aki az 1975-ös KEK fináléban is játszott a Dinamo Kijev ellen, de folytatva a felsorolást, Fischer Pál és Igor Nicsenko személyében két honi gólkirályt is láthatnak a nézők a malomsoki sporttelepen. No meg olyan kiváló hajdani Fradi labdarúgókat, mint Balog Zoltán, Bognár Zsolt, Szalai Tamás, vagy az 1994-ben éppen Malomsokról a Ferencvároshoz igazolt Takács Szilárd.

A ferencvárosi küldöttség ahogy Alsópáhokra, úgy Malomsokra is kisebb-nagyobb ajándékokkal, Fradit népszerűsítő kiadványokkal érkezik, már jóval a meghirdetett kezdés előtt. Azt ugyanis a népszerű ferencvárosi futballisták is pontosan tudják, hogy mindkét fellépés helyszínén és azok környékén is rengeteg Ferencváros-szurkoló él, akikkel a hajdani kedvencek együtt szeretnének ünnepelni, továbbá közös fotózásra és beszélgetésre is sor kerülhet a szurkolókkal, szimpatizánsokkal, elvégre így lehet kerek és méltó a Fradi-hétvége.

Cikkajánló

Nyírbátori futballünnep a Fradival

Küldöttségünk kisebb ajándékokkal, a klubot népszerűsítő kiadványokkal már jóval a mérkőzés előtt megérkezik.

Várbalogi focifesztivál a Fradival

Készülhetnek a Győr-Moson-Sopron megyei fradisták, mert legendák érkeznek.

Fradi-ünnep Kemenesmagasiban

Július 30-án, szombaton Vas megyébe, Kemenesmagasiba látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata.

Fradi-ünnep és a szeretet napja Petőfibányán

Immáron harmadik alkalommal látogat Petőfibányára a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata.

Keller József: „Ez egy szenzációs dolog!”

Öregfiúk és veterán futballistáinkkal beszélgettünk – VIDEÓ!

Fradi-ünnep Kübekházán

A Dél-Alföldön lép pályára klubunk öregfiúk labdarúgócsapata szombaton.

Fradi-ünnep a felvidéki Ipolynyéken

Július 2-án, szombaton ismét a Felvidékre látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgó csapata.

Futballgála a Fradival Piliscsabán és Barcson

A hétvégén ismét két helyszínen robog tovább a Fradi öregfiúk országjáró turnéja.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin