2022. szeptember 7.
Fradi-ünnep Ipolyságon és Törökkoppányban
Öregfiúk labdarúgócsapatunk szeptember 10-én, szombaton két helyszínen is pályára lép.

Nincs megállás, továbbra is nagy sikerrel járja az országot – határon innen és túl - a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata, amely szeptember 10-én, szombaton két helyszínen, délelőtt a felvidéki Ipolyságon, délután Somogy-megyében, Törökkoppányban lép pályára.

A hajdani kedvencekkel előbb Balassagyarmat közelében, a Lévai járásban található szlovákiai városkában, Ipolyságon – szlovák nevén, Sahyban - találkozhatnak a szurkolók, ahol a Honti Napok Kulturális Fesztivál keretében, az Ipolysági sport megalakulásának 120. évfordulóját ünneplik meg a Fradival. A szeretet jegyében rendezendő ünnepi fellépésre már jóval a 10.30-kor kezdődő mérkőzés előtt megérkezik a Ferencváros küldöttsége, köztük az 1975-ös KEK fináléban, és az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt labdarúgókkal, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket, gólkirályokat is láthatnak a pályán a nézők, így például Nyilas Eleket, Telek Andrást, Mucha Józsefet, Bojan Lazicsot, Fischer Pált, Horváth Pétert, Józsi Györgyöt, Bubcsó Norbertet és Holló Richárdot is.

A zöldek nagy örömmel és lelkesedéssel utaznak az Ipoly völgyében található kisvárosba, s természetesen a mérkőzés előtt és utána is lesz lehetőség a felvidéki fradistákkal való közös beszélgetésre és fotózásra az ipolysági sporttelepen.

Délután aztán már Somogy megyébe várják az FTC öregfiúk labdarúgóit, egészen pontosan Törökkoppányba, ahol rengeteg Ferencváros szurkoló él. A nagy érdeklődéssel várt gálamérkőzés délután 17 órakor kezdődik. A Ferencvárost az ünnepi fellépésen is több generáció tagjai képviselik, köztük többszörös bajnokok és kupagyőztesek, így például Keller Józsefet, Mucha Józsefet, Telek Andrást, Bojan Lazicsot, Kardos Ernőt, Bubcsó Norbertet, Holló Richárdot, Igor Nicsenkót és Sitku Illést is láthatják a szurkolók, sőt, a zöldekkel meglepetésvendég is érkezik a törökkoppányi futballgálára.

Az FTC küldöttsége a Tab közelében található községbe is kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal érkezik, s természetesen örömmel várja a szurkolókat a látványos Fradi-ünnepen nosztalgikus beszélgetésre és közös fotózásra egyaránt.

Cikkajánló

Látványos Fradi-ünnep Békéssámsonban

Október 1-én, szombaton ismét Békés megyébe látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata.

Hajtós meccsen gyűjtöttük be az újabb három pontot

Bubcsó Norbert duplájával 2-0-ra legyőztük az Issimo SE együttesét.

Fradi ünnep a baranyai Kétújfaluban

A hétvégén ismét Baranya megyébe látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata.

Zsinórban harmadszor is győztünk

Öregfiúk-labdarúgócsapatunk magabiztos győzelmet aratott az Ikarus BSE ellen.

Emléktorna a Fradival Jobbágyiban

Szeptember 17-én, szombaton ismét Nógrád megyébe látogat az FTC öregfiúk csapata.

Örömfoci a javából: 6-2-re nyert az öregfiúk

Ugyan csapatunk gyorsan hátrányba került, a fordítás után igazi örömfoci alakult ki a Népligetben.

Nyolcgólos sikerrel indítottuk a bajnokságot

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 8-0-ra győzte le az RTK együttesét az első bajnoki meccsen.

Fradi-ünnep a felvidéki Naszvadon

Szeptember 3-án, szombaton ismét Felvidékre látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgó csapata.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin