2022. szeptember 7.
Fradi-ünnep Ipolyságon és Törökkoppányban
Öregfiúk labdarúgócsapatunk szeptember 10-én, szombaton két helyszínen is pályára lép.

Nincs megállás, továbbra is nagy sikerrel járja az országot – határon innen és túl - a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata, amely szeptember 10-én, szombaton két helyszínen, délelőtt a felvidéki Ipolyságon, délután Somogy-megyében, Törökkoppányban lép pályára.

A hajdani kedvencekkel előbb Balassagyarmat közelében, a Lévai járásban található szlovákiai városkában, Ipolyságon – szlovák nevén, Sahyban - találkozhatnak a szurkolók, ahol a Honti Napok Kulturális Fesztivál keretében, az Ipolysági sport megalakulásának 120. évfordulóját ünneplik meg a Fradival. A szeretet jegyében rendezendő ünnepi fellépésre már jóval a 10.30-kor kezdődő mérkőzés előtt megérkezik a Ferencváros küldöttsége, köztük az 1975-ös KEK fináléban, és az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt labdarúgókkal, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket, gólkirályokat is láthatnak a pályán a nézők, így például Nyilas Eleket, Telek Andrást, Mucha Józsefet, Bojan Lazicsot, Fischer Pált, Horváth Pétert, Józsi Györgyöt, Bubcsó Norbertet és Holló Richárdot is.

A zöldek nagy örömmel és lelkesedéssel utaznak az Ipoly völgyében található kisvárosba, s természetesen a mérkőzés előtt és utána is lesz lehetőség a felvidéki fradistákkal való közös beszélgetésre és fotózásra az ipolysági sporttelepen.

Délután aztán már Somogy megyébe várják az FTC öregfiúk labdarúgóit, egészen pontosan Törökkoppányba, ahol rengeteg Ferencváros szurkoló él. A nagy érdeklődéssel várt gálamérkőzés délután 17 órakor kezdődik. A Ferencvárost az ünnepi fellépésen is több generáció tagjai képviselik, köztük többszörös bajnokok és kupagyőztesek, így például Keller Józsefet, Mucha Józsefet, Telek Andrást, Bojan Lazicsot, Kardos Ernőt, Bubcsó Norbertet, Holló Richárdot, Igor Nicsenkót és Sitku Illést is láthatják a szurkolók, sőt, a zöldekkel meglepetésvendég is érkezik a törökkoppányi futballgálára.

Az FTC küldöttsége a Tab közelében található községbe is kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal érkezik, s természetesen örömmel várja a szurkolókat a látványos Fradi-ünnepen nosztalgikus beszélgetésre és közös fotózásra egyaránt.

Cikkajánló

Nagyot küzdöttünk, de kikaptunk a Honvéd otthonában

A második félidőben kétszer is betaláltunk, közel volt a pontszerzés, de a Honvéd örülhetett a végén.

17 gólt lőttünk az Ikarusnak

Bokros 5, Palásthy 3, Ujfalusi és Völgyi 2-2, Csiszár, Jovánczai, Lengyel, Lazic és Fábio 1-1 gólt szerzett.

Fradi-ünnep Eleken

Öregfiúk labdarúgócsapatunk a sportágválasztó családi nap keretében érkezik a városba.

Öregfiúk: kiütéses győzelem!

Palásthy és Bokros duplázott, Völgyi és Csiszár is eredményes volt a 6-0-ra megnyert bajnokin.

Kiütés, kilencet lőttünk a Monornak!

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 9-0-ra legyőzte a Monor együttesét a bajnokság 15. fordulójában.

Vereség az MTK otthonában

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 5-1-s vereséget szenvedett az MTK vendégeként a bajnokság 14. fordulójában.

Öregfiúk: kiélezett meccsen játszottunk döntetlent

Kétszer is egyenlítettünk a Pénzügyőr elleni 2-2-es döntetlen alkalmával.

Kétgólos győzelemmel kezdtük a tavaszt

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 2-0-ra győzött az Issimo ellen a bajnokság 12. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin