2022. szeptember 7.
Fradi-ünnep Ipolyságon és Törökkoppányban
Öregfiúk labdarúgócsapatunk szeptember 10-én, szombaton két helyszínen is pályára lép.

Nincs megállás, továbbra is nagy sikerrel járja az országot – határon innen és túl - a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata, amely szeptember 10-én, szombaton két helyszínen, délelőtt a felvidéki Ipolyságon, délután Somogy-megyében, Törökkoppányban lép pályára.

A hajdani kedvencekkel előbb Balassagyarmat közelében, a Lévai járásban található szlovákiai városkában, Ipolyságon – szlovák nevén, Sahyban - találkozhatnak a szurkolók, ahol a Honti Napok Kulturális Fesztivál keretében, az Ipolysági sport megalakulásának 120. évfordulóját ünneplik meg a Fradival. A szeretet jegyében rendezendő ünnepi fellépésre már jóval a 10.30-kor kezdődő mérkőzés előtt megérkezik a Ferencváros küldöttsége, köztük az 1975-ös KEK fináléban, és az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt labdarúgókkal, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket, gólkirályokat is láthatnak a pályán a nézők, így például Nyilas Eleket, Telek Andrást, Mucha Józsefet, Bojan Lazicsot, Fischer Pált, Horváth Pétert, Józsi Györgyöt, Bubcsó Norbertet és Holló Richárdot is.

A zöldek nagy örömmel és lelkesedéssel utaznak az Ipoly völgyében található kisvárosba, s természetesen a mérkőzés előtt és utána is lesz lehetőség a felvidéki fradistákkal való közös beszélgetésre és fotózásra az ipolysági sporttelepen.

Délután aztán már Somogy megyébe várják az FTC öregfiúk labdarúgóit, egészen pontosan Törökkoppányba, ahol rengeteg Ferencváros szurkoló él. A nagy érdeklődéssel várt gálamérkőzés délután 17 órakor kezdődik. A Ferencvárost az ünnepi fellépésen is több generáció tagjai képviselik, köztük többszörös bajnokok és kupagyőztesek, így például Keller Józsefet, Mucha Józsefet, Telek Andrást, Bojan Lazicsot, Kardos Ernőt, Bubcsó Norbertet, Holló Richárdot, Igor Nicsenkót és Sitku Illést is láthatják a szurkolók, sőt, a zöldekkel meglepetésvendég is érkezik a törökkoppányi futballgálára.

Az FTC küldöttsége a Tab közelében található községbe is kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal érkezik, s természetesen örömmel várja a szurkolókat a látványos Fradi-ünnepen nosztalgikus beszélgetésre és közös fotózásra egyaránt.

Cikkajánló

Fradi-ünnep hallássérültekkel Karancslapujtőn

Ezúttal is több generáció képviseli a Ferencvárost az ünnepi mérkőzésen.

Öregfiúk: hatgólos győzelem a Dunaharaszti ellen

Palásthy háromszor, Schrancz, Völgyi és Lazicc egyszer-egyszer volt eredményes a 6-0-ra megnyert bajnokin.

Öregfiúk: háromgólos győzelem az RTK ellen

Schrancz kétszer, Sowunmi egyszer volt eredményes a 3-0-ra megnyert bajnokin.

Öregfiúk: hétgólos meccsen szereztük meg a három pontot

T. Sowunmi duplázott, Schrancz és Bubcsó is betalált a 4-3-ra megnyert mérkőzésen.

Öregfiúk: vereség a Honvéd ellen

Öregfiúk labdarúgócsapatunk sorozatban négy győzelem után kapott ki a Honvéd elleni bajnokin.

Öregfiúk: nyolcgólos győzelem az Ikarus otthonában

Béres négy, Kazi kettő, Bubcsó és A. Sowunmi egy-egy gólt lőtt a 8-0-ra megnyert bajnokin.

Öregfiúk: ötgólos győzelem a Szigetszentmiklós ellen

Palásthy négy gólt rúgott, Lengyel és Bubcsó is eredményes volt a 6-1-re megnyert bajnokin.

Öregfiúk: harcos meccsen szereztük meg a három pontot

Keller és Bubcsó góljával 2-1-re legyőztük az újonc Monort a bajnokság 4. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin