2021. szeptember 3.
Fradi-ünnep Jobbágyiban és Tatabányán
Csapatunk elsőként a Nógrád megyei Jobbágyiban immáron hagyományosnak mondható gálamérkőzésen lép pályára.

Töretlen népszerűséggel járja az országot a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata, amely a hétvégén két helyszínre is hivatalos, szombaton Nógrád megyébe, majd egy nappal később Komárom Esztergom-megyébe utazik az együttes.

Szeptember 4-én, szombaton előbb Jobbágyiban, majd vasárnap este Tatabányán találkozhatnak a szurkolók a sorozatban négy bajnoki aranyérmet nyert együttes futballistáival.

A hajdani kedvencek elsőként a Nógrád megyei Jobbágyiban immáron hagyományosnak mondható gálamérkőzésen lépnek pályára, a szombati futballünnep 17 órakor kezdődik a helyi sporttelepen, a zöldek küldöttsége pedig már másfél órával korábban megérkezik Jobbágyiba, hogy legyen idő a szurkolókkal való beszélgetésre és fotózásra is. A Fradi öregfiúk csapatában ezúttal is bajnokokat, kupagyőzteseket láthatnak a gyepen a nézők, s a szokásoknak megfelelően a mérkőzést követően is lesz lehetőség a fradistákkal való közös beszélgetésre és fotózásra. A Ferencváros küldöttségével tart a Fradi Múzeum vezetője, Tobak Csaba is. 

Szeptember 5-én, vasárnap aztán múltidézésre, remek sportbaráti találkozóra kerül sor, ugyanis Tatabányán várják nagy szeretettel az FTC öregfiúk labdarúgóit, méghozzá a Bányász napi ünnepség fénypontjaként, amely szó szerint értendő, hiszen a villanyfényes mérkőzés 19 órakor kezdődik a Grosics Gyula Stadionban. Nagy a várakozás és az érdeklődés a nosztalgikus találkozó iránt, elvégre korábban a Bányász napon szinte minden évben a Ferencváros játszott az aktuális bajnokin Tatabányán.

Az ünnepi események már jóval a kezdés előtt megkezdődnek, a két csapatban pedig hajdani közkedvelt labdarúgók lépnek pályára. A Fradit éppenséggel az ünnepi fellépésen is több generáció tagjai képviselik, többek közt többszörös bajnokok, kupagyőztesek és gólkirályok, az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt futballisták, így például Lisztes Krisztián, Keller József, Páling Zsolt, Fischer Pál, Szenes Sándor, Bojan Lazics, Józsi György, Horváth Péter, azaz, érdemes a Grosics-stadionba is kilátogatni, az élmény és a nosztalgikus örömfoci garantált. Az FTC küldöttsége ahogyan Jobbágyiba, úgy Tatabányára is kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal érkezik, és örömmel várja a szurkolókat baráti beszélgetésre, s közös fotózásra egyaránt.

Cikkajánló

Fradi-ünnep a partiumi Kaplonyban

Szeptember 18-án szombaton a partiumi Kaplonyban lép pályára öregfiúk csapatunk.

Hidegzuhany után magabiztos győzelem

Hátrányból fordítva, látványos gólokat lőve magabiztos győzelmet aratott öregfiúkcsapatunk.

Látványos Fradi-ünnep Lébényben és Kunszentmiklóson

Szeptember 11-én, szombaton, Lébényben, egy nappal később Kunszentmiklóson lép pályára öregfiúk csapatunk.

Megvan az új idény első győzelme!

Az öregfiúk két gólt szerezve három pontot gyűjtöttek hétfőn.

Gól nélküli idénynyitó a Népligetben

Küzdelmes mérkőzésen egy pontot szerzett bajnoki címvédő öregfiúkcsapatunk.

Kisbágyonban a Fradi öregfiúk

Augusztus 28-án, szombaton Kisbágyonba látogat a Ferencváros öregfiúk bajnokcsapata.

Fradi-ünnep Erdőkertesen

Augusztus 20-án, pénteken Erdőkertesre várják a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapatát.

Fradi ünnep Pécsett és Lövőn

Az FTC küldöttsége mindkét helyszínre kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal érkezik.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most