2021. szeptember 3.
Fradi-ünnep Jobbágyiban és Tatabányán
Csapatunk elsőként a Nógrád megyei Jobbágyiban immáron hagyományosnak mondható gálamérkőzésen lép pályára.

Töretlen népszerűséggel járja az országot a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata, amely a hétvégén két helyszínre is hivatalos, szombaton Nógrád megyébe, majd egy nappal később Komárom Esztergom-megyébe utazik az együttes.

Szeptember 4-én, szombaton előbb Jobbágyiban, majd vasárnap este Tatabányán találkozhatnak a szurkolók a sorozatban négy bajnoki aranyérmet nyert együttes futballistáival.

A hajdani kedvencek elsőként a Nógrád megyei Jobbágyiban immáron hagyományosnak mondható gálamérkőzésen lépnek pályára, a szombati futballünnep 17 órakor kezdődik a helyi sporttelepen, a zöldek küldöttsége pedig már másfél órával korábban megérkezik Jobbágyiba, hogy legyen idő a szurkolókkal való beszélgetésre és fotózásra is. A Fradi öregfiúk csapatában ezúttal is bajnokokat, kupagyőzteseket láthatnak a gyepen a nézők, s a szokásoknak megfelelően a mérkőzést követően is lesz lehetőség a fradistákkal való közös beszélgetésre és fotózásra. A Ferencváros küldöttségével tart a Fradi Múzeum vezetője, Tobak Csaba is. 

Szeptember 5-én, vasárnap aztán múltidézésre, remek sportbaráti találkozóra kerül sor, ugyanis Tatabányán várják nagy szeretettel az FTC öregfiúk labdarúgóit, méghozzá a Bányász napi ünnepség fénypontjaként, amely szó szerint értendő, hiszen a villanyfényes mérkőzés 19 órakor kezdődik a Grosics Gyula Stadionban. Nagy a várakozás és az érdeklődés a nosztalgikus találkozó iránt, elvégre korábban a Bányász napon szinte minden évben a Ferencváros játszott az aktuális bajnokin Tatabányán.

Az ünnepi események már jóval a kezdés előtt megkezdődnek, a két csapatban pedig hajdani közkedvelt labdarúgók lépnek pályára. A Fradit éppenséggel az ünnepi fellépésen is több generáció tagjai képviselik, többek közt többszörös bajnokok, kupagyőztesek és gólkirályok, az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt futballisták, így például Lisztes Krisztián, Keller József, Páling Zsolt, Fischer Pál, Szenes Sándor, Bojan Lazics, Józsi György, Horváth Péter, azaz, érdemes a Grosics-stadionba is kilátogatni, az élmény és a nosztalgikus örömfoci garantált. Az FTC küldöttsége ahogyan Jobbágyiba, úgy Tatabányára is kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal érkezik, és örömmel várja a szurkolókat baráti beszélgetésre, s közös fotózásra egyaránt.

Cikkajánló

Kiütés, kilencet lőttünk a Monornak!

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 9-0-ra legyőzte a Monor együttesét a bajnokság 15. fordulójában.

Vereség az MTK otthonában

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 5-1-s vereséget szenvedett az MTK vendégeként a bajnokság 14. fordulójában.

Öregfiúk: kiélezett meccsen játszottunk döntetlent

Kétszer is egyenlítettünk a Pénzügyőr elleni 2-2-es döntetlen alkalmával.

Kétgólos győzelemmel kezdtük a tavaszt

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 2-0-ra győzött az Issimo ellen a bajnokság 12. fordulójában.

Fradi-gála a kiskunhalasi Rákóczi Kupán

Napra pontosan öt év után, február 3-án, szombaton ismét Kiskunhalasra látogat a Ferencváros öregfiúk csapata.

Fradi-ünnep hallássérültekkel Karancslapujtőn

Ezúttal is több generáció képviseli a Ferencvárost az ünnepi mérkőzésen.

Öregfiúk: hatgólos győzelem a Dunaharaszti ellen

Palásthy háromszor, Schrancz, Völgyi és Lazicc egyszer-egyszer volt eredményes a 6-0-ra megnyert bajnokin.

Öregfiúk: háromgólos győzelem az RTK ellen

Schrancz kétszer, Sowunmi egyszer volt eredményes a 3-0-ra megnyert bajnokin.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin