2022. augusztus 26.
Fradi-ünnep Pétfürdőn és Tevelen
Augusztus 27-én, szombaton Veszprém és Tolna megyébe látogat a Ferencváros öregfiúk csapata.

Ősz közeledtével sincs megállás, továbbra is nagy sikerrel járja az országot a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata, amely augusztus 27-én, szombaton két helyszínen, délelőtt Pétfürdőn, délután pedig Tevelen lép pályára. A hajdani kedvencekkel előbb a Veszprém megyei nagyközségben, a Bakony délkeleti lábánál található Pétfürdőn találkozhatnak a szurkolók, ahol a helyi klub, a Péti MTE megalakulásának 90. évfordulójának megünneplésére, továbbá az új élőfüves pálya avatására kerül sor a Fradival.

Az ünnepi fellépésre már jóval a 10 órakor kezdődő mérkőzés előtt megérkezik a Ferencváros küldöttsége, köztük az 1975-ös KEK fináléban, és az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt labdarúgókkal, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket, is láthatnak a pályán a nézők, így például Zoran Kunticsot, Mucha Józsefet, Ebedli Zoltánt, Bojan Lazicsot, Horváth Pétert, Józsi Györgyöt, Bubcsó Norbertet, Szalai Tamást, sőt, a Hősök zenekar frontembere, a Pétfürdőn nevelkedett és gyerekkora óta hatalmas Ferencváros szurkoló Baranyai Dániel – művésznevén Eckü – is pályára lép az FTC együttesében. A zöldek nagy örömmel és lelkesedéssel utaznak a Várpalota közelében fekvő Pétfürdőre, s természetesen a mérkőzést követően is lesz lehetőség a fradistákkal való közös beszélgetésre és fotózásra is.

Délután aztán már Tolna megyébe várják az FTC öregfiúk labdarúgóit, egészen pontosan Tevelre, ahol rengeteg Ferencváros-szurkoló él. A nagy érdeklődéssel várt gálamérkőzés délután 17 órakor kezdődik. A Ferencvárost az ünnepi fellépésen is több generáció tagjai képviselik, köztük többszörös bajnokok és kupagyőztesek, így például Mucha Józsefet, Zoran Kunticsot, Ebedli Zoltánt, Józsi Györgyöt, Bojan Lazicsot, Horváth Pétert, Kardos Ernőt is láthatják a szurkolók, sőt, a Fradit tíz éve pályaedzőként szolgáló Máté Csaba is pályára lép a teveli sporttelepen rendezendő futballgálán. Az FTC küldöttsége a Bonyhád közelében található községbe is kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal érkezik, és örömmel várja a szurkolókat a látványos Fradi-ünnepen nosztalgikus beszélgetésre és közös fotózásra egyaránt.

Cikkajánló

Látványos Fradi-ünnep Békéssámsonban

Október 1-én, szombaton ismét Békés megyébe látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata.

Hajtós meccsen gyűjtöttük be az újabb három pontot

Bubcsó Norbert duplájával 2-0-ra legyőztük az Issimo SE együttesét.

Fradi ünnep a baranyai Kétújfaluban

A hétvégén ismét Baranya megyébe látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata.

Zsinórban harmadszor is győztünk

Öregfiúk-labdarúgócsapatunk magabiztos győzelmet aratott az Ikarus BSE ellen.

Emléktorna a Fradival Jobbágyiban

Szeptember 17-én, szombaton ismét Nógrád megyébe látogat az FTC öregfiúk csapata.

Örömfoci a javából: 6-2-re nyert az öregfiúk

Ugyan csapatunk gyorsan hátrányba került, a fordítás után igazi örömfoci alakult ki a Népligetben.

Fradi-ünnep Ipolyságon és Törökkoppányban

Öregfiúk labdarúgócsapatunk szeptember 10-én, szombaton két helyszínen is pályára lép.

Nyolcgólos sikerrel indítottuk a bajnokságot

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 8-0-ra győzte le az RTK együttesét az első bajnoki meccsen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin