2022. június 3.
Fradi-ünnep Zalacsében és Iváncsán
Szombaton és vasárnap is pályára lép az FTC népszerű csapata.

Továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend és nagy sikerrel járja az országot a Ferencváros Fradi öregfiúk labdarúgócsapata, amely az előttünk álló pünkösdi hosszú hét végén kétszer is pályára lép. Előbb június 4-én, szombaton, Zala megyében, egészen pontosan Zalacsében, majd egy nappal később Fejér megyében, Iváncsán áthatják futballozni a szurkolók Kelleréket.

A szombati zalacsébi futballgála a helyi klub 75. születésnapját ünnepli majd, a mérkőzés 15 órakor kezdődik, a ferencvárosi küldöttséget pedig már Zalaegerszegről autóval vezetik fel a kisközség sporttelepéig. A Ferencvárost a szokásoknak megfelelően Zalacsében is több generáció tagjai képviselik, így például az 1975-ös KEK fináléban, vagy az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt együttesből is láthatnak játékost a nézők, miként bajnokokat, kupagyőzteseket, no meg két honi gólkirályt is, többek közt a már említett Keller Józsefet, továbbá Mucha Józsefet, Fischer Pált, Igor Nicsenkót, Szenes Sándort, Kardos Ernőt, Holló Richárdot, s persze másokat is.

Egy nappal később, vagyis június 5-én, vasárnap aztán Fejér megyébe, Iváncsára hivatalos a Fradi, méghozzá a stadion névadó ünnepségére. A nagy érdeklődéssel várt mérkőzés 17 órakor kezdődik, a Ferencvárost pedig a község kicsinosított sporttelepén is több egykori népszerű labdarúgó képviseli, az érdeklődők láthatják például a gyepen az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt együttesből Telek Andrást, Dejan Milovanovicsot, Keller Józsefet, két hajdani gólkirályt, Fischer Pált és Igor Nicsenkót, no meg, további bajnokokat és kupagyőzteseket is. Az iváncsai Fradi ünnepen a nagyszerű hangulat garantált, hiszen a községben óriási népszerűségnek örvend a Ferencváros, a szervezők és a hajdani közkedvelt futballisták is nagy örömmel készülnek a futballgálára.

Az FTC küldöttsége mindkét helyszínre kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal már az ünnepélyes bemutatás előtt egy órával megérkezik, hogy bőven legyen idő beszélgetésre és közös fotózásra a hűséges zalacsébi és iváncsai fradistákkal. Mindez aztán folytatódhat a két ünnepi gálamérkőzés után is.

Cikkajánló

Kiütés, kilencet lőttünk a Monornak!

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 9-0-ra legyőzte a Monor együttesét a bajnokság 15. fordulójában.

Vereség az MTK otthonában

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 5-1-s vereséget szenvedett az MTK vendégeként a bajnokság 14. fordulójában.

Öregfiúk: kiélezett meccsen játszottunk döntetlent

Kétszer is egyenlítettünk a Pénzügyőr elleni 2-2-es döntetlen alkalmával.

Kétgólos győzelemmel kezdtük a tavaszt

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 2-0-ra győzött az Issimo ellen a bajnokság 12. fordulójában.

Fradi-gála a kiskunhalasi Rákóczi Kupán

Napra pontosan öt év után, február 3-án, szombaton ismét Kiskunhalasra látogat a Ferencváros öregfiúk csapata.

Fradi-ünnep hallássérültekkel Karancslapujtőn

Ezúttal is több generáció képviseli a Ferencvárost az ünnepi mérkőzésen.

Öregfiúk: hatgólos győzelem a Dunaharaszti ellen

Palásthy háromszor, Schrancz, Völgyi és Lazicc egyszer-egyszer volt eredményes a 6-0-ra megnyert bajnokin.

Öregfiúk: háromgólos győzelem az RTK ellen

Schrancz kétszer, Sowunmi egyszer volt eredményes a 3-0-ra megnyert bajnokin.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin