2022. június 23.
Futballgála a Fradival Piliscsabán és Barcson
A hétvégén ismét két helyszínen robog tovább a Fradi öregfiúk országjáró turnéja.

Június 25-én, szombaton Piliscsabán, majd egy nappal később Barcson találkozhatnak a szurkolók a népszerű futballistákkal. A hajdani kedvencek előbb a fővároshoz közeli Piliscsabán lépnek pályára, méghozzá a helyi együttes húsz évvel ezelőtti bajnokcsapatának köszöntése apropóján, a szombati gálamérkőzés 17 órakor kezdődik. A zöldek már jóval a kezdés előtt megérkeznek a festői környezetben található sporttelepre., hogy legyen idő a szurkolókkal való beszélgetésre és fotózásra egyaránt. A Ferencváros öregfiúk csapata egyébként már harmadik alkalommal lép pályára Piliscsabán, sőt a tizenöt éve indult országjáró turné első állomása is itt volt, a drukkerek pedig ezúttal is bajnokokat, kupagyőzteseket, az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt labdarúgókat láthatnak a gyepen, nem mellékesen két honi gólkirályt, egyikük éppenséggel a világhírű Ajaxban is megfordult Fischer Pál, a másik, Igor Nicsenko, továbbá - többek közt - Keller József, Dejan Milovanovics, Bojan Lazics, Szergej Kuznyecov, Holló Richárd is zöld-fehér szerelést húz, sőt, meglepetésvendég is a zöldekkel tart.

Június 26-án, vasárnap aztán már Somogy megyébe, Barcsra várják nagy szeretettel az FTC öregfiúk labdarúgóit, a Dráva menti városban ugyancsak délután 17 órakor kezdődik a nagy érdeklődéssel várt mérkőzés. A Ferencváros együttese a Város Ünnepe rendezvénysorozat vasárnapi fénypontjaként lép gyepre Barcson, a Fradit pedig ezúttal is több generáció tagjai képviselik, többek közt többszörös bajnokok, kupagyőztesek és gólkirályok, az 1975-ös KEK fináléban és az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt futballisták, így például Mucha József, Keller József, Fischer Pál, Szenes Sándor, Bojan Lazics, Dzurják József, Kardos Ernő, azaz, az élmény a barcsi futballgálán is garantált.

Az FTC küldöttsége ahogyan Piliscsabára, úgy Barcsra is kisebb, nagyobb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal érkezik, és a Fradi-ünnepen szeretettel várja a szurkolókat nosztalgikus beszélgetésre, közös fotózásra, ami a mérkőzés után is folytatódhat.

Cikkajánló

Emléktorna a Fradival Söptén

Június 18-án, szombaton Vas megyébe látogatnak a ferencvárosi öregfiúk.

Fradi-ünnep Alsópáhokon és Malomsokon

Pénteken és szombaton két helyen is találkozhatnak öregfiúk-csapatunkkal.

Fradi-ünnep Zalacsében és Iváncsán

Szombaton és vasárnap is pályára lép az FTC népszerű csapata.

Óriási győzelem a szezon zárásaként

Az öregfiúk kiütéses, 8-1-es győzelemmel és bajnoki harmadik hellyel zárták a bajnokságot.

Ismét csúcson a Fradi!

Újabb csapatunk vehette át jól megérdemelt aranyérmeit.

Patapoklosiban és Tamásiban a Fradi

A hétvégén két megyében is pályára lép öregfiúk labdarúgócsapatunk.

Nemes célból lépnek pályára az Öregfiúk Tamásiban

A Gyereknapon megrendezésre kerülő gálamérkőzésen a jótékonyság is kiemelt szerepet kap.

Fradi–Újpest Tótkomlóson

A nosztalgia jegyében klasszikus örömfocira készülnek a résztvevők.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most