2021. szeptember 13.
Hidegzuhany után magabiztos győzelem
Hátrányból fordítva, látványos gólokat lőve magabiztos győzelmet aratott öregfiúkcsapatunk.

A Marosvásárhelyen született Csizmadia Csaba első bajnoki mérkőzését játszotta a Ferencváros öregfiúk együttesében az Öregfiúk I. osztály 3. játéknapján, hétfő este a Szigetszentmiklós ellen. Az összecsapás hidegzuhannyal indult, hiszen az 1. percben egy vendég támadás végén egy megpattanó labda után az ellenfél szerzett vezetést (0-1).

Ezt követően folyamatosan támadott csapatunk, fölényünk pedig a félidő közepén góllá érett: a 30. percben Jovánczai Zoltán nagyszerűen ment el a pálya jobb oldalán, majd centerezését követően Bojan Lazic a jobb alsó sarokba lőtte a labdát, amely a kapufáról a hálóba pattant (1-1).

Nem sokkal később Jovánczai forintos labdát adott Józsi Györgynek, aki remekül lépett ki a védők közül, majd a kapu közepébe gurított – ezzel máris nálunk volt az előny (2-1)! És még nem volt vége: az első félidő harmadik FTC-találatát is Jovánczai készítette elő, nagyszerű beadását Palásthy Norbert mintaszerűen fejelte a hosszú sarokba (3-1).

A szünet után több cserét is végrehajtott az FTC, a pályára lépett játékosok pedig mind remek teljesítményt nyújtottak, gólokat is szereztek. Az 55. percben Bojan Lazic indította Ujfalusi Attilát, aki egy villámgyors ellentámadás végén lefutotta ellenfelét, majd okosan a hosszú sarokba gurította a labdát (4-1).

A folytatásban is sorra alakítottuk ki a helyzeteket, rengeteg ziccer maradt ki. Végül a 71. percben Palásthy nagyszerű ütempassza után Horváth Péter belsővel a jobb alsó sarokba helyezett, ezzel megszerezve a Ferencváros ötödik gólját, egyúttal kialakítva az 5-1-es végeredményt.

Jó játékkal, szépszámú közönség előtt, közönségszórakoztató futballt játszva aratott újabb győzelmet csapatunk, amely legközelebb szeptember 20-án, hétfőn a Honvéd vendégeként lép majd pályára.

- Kissé álmosan kezdődött a meccs, hiszen rögtön az elején kaptunk egy szerencsétlen gólt, ám ezt követően felébredt a csapat és elkezdtünk játszani. Még az első félidőben egyenlíteni tudtunk, majd kétgólos előnyt szereztünk, a folytatásban pedig még kétszer a kapuba találtunk. Emellett volt 3-4 olyan lehetőségünk is, amelyből gólt szerezhettünk volna. A kihagyott helyzetek ellenére sima lett a vége – értékelt az együttes hátvédje, Keller József.

Labdarúgás, Öregfiúk I. osztály

3. forduló

FTC–Szigetszentmiklós 5-1 (3-1)

Budapest, FTC-MVM Népligeti Sportközpont. Játékvezető: Agócs Róbert

FTC: Szeiler – Ebedli (Ujfalusi, 51.), Csizmadia, Keller, Fehér Á (Zsolnai, 63.). – Lazic, Szekeres – Jovánczai (Lengyel, 41.), Józsi (Horváth P., 56.), Jordáki (Szenes, 51.) - Palásthy. Vezetőedző: Dzurják József

Gólszerzők: Lazic (30.), Józsi (35.), Palásthy (38.), Ujfalusi (55.), Horváth P. (71.), illetve Cserna (1.)

Cikkajánló

Fradi-ünnep a partiumi Kaplonyban

Szeptember 18-án szombaton a partiumi Kaplonyban lép pályára öregfiúk csapatunk.

Látványos Fradi-ünnep Lébényben és Kunszentmiklóson

Szeptember 11-én, szombaton, Lébényben, egy nappal később Kunszentmiklóson lép pályára öregfiúk csapatunk.

Megvan az új idény első győzelme!

Az öregfiúk két gólt szerezve három pontot gyűjtöttek hétfőn.

Fradi-ünnep Jobbágyiban és Tatabányán

Csapatunk elsőként a Nógrád megyei Jobbágyiban immáron hagyományosnak mondható gálamérkőzésen lép pályára.

Gól nélküli idénynyitó a Népligetben

Küzdelmes mérkőzésen egy pontot szerzett bajnoki címvédő öregfiúkcsapatunk.

Kisbágyonban a Fradi öregfiúk

Augusztus 28-án, szombaton Kisbágyonba látogat a Ferencváros öregfiúk bajnokcsapata.

Fradi-ünnep Erdőkertesen

Augusztus 20-án, pénteken Erdőkertesre várják a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapatát.

Fradi ünnep Pécsett és Lövőn

Az FTC küldöttsége mindkét helyszínre kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal érkezik.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most