2021. szeptember 13.
Hidegzuhany után magabiztos győzelem
Hátrányból fordítva, látványos gólokat lőve magabiztos győzelmet aratott öregfiúkcsapatunk.

A Marosvásárhelyen született Csizmadia Csaba első bajnoki mérkőzését játszotta a Ferencváros öregfiúk együttesében az Öregfiúk I. osztály 3. játéknapján, hétfő este a Szigetszentmiklós ellen. Az összecsapás hidegzuhannyal indult, hiszen az 1. percben egy vendég támadás végén egy megpattanó labda után az ellenfél szerzett vezetést (0-1).

Ezt követően folyamatosan támadott csapatunk, fölényünk pedig a félidő közepén góllá érett: a 30. percben Jovánczai Zoltán nagyszerűen ment el a pálya jobb oldalán, majd centerezését követően Bojan Lazic a jobb alsó sarokba lőtte a labdát, amely a kapufáról a hálóba pattant (1-1).

Nem sokkal később Jovánczai forintos labdát adott Józsi Györgynek, aki remekül lépett ki a védők közül, majd a kapu közepébe gurított – ezzel máris nálunk volt az előny (2-1)! És még nem volt vége: az első félidő harmadik FTC-találatát is Jovánczai készítette elő, nagyszerű beadását Palásthy Norbert mintaszerűen fejelte a hosszú sarokba (3-1).

A szünet után több cserét is végrehajtott az FTC, a pályára lépett játékosok pedig mind remek teljesítményt nyújtottak, gólokat is szereztek. Az 55. percben Bojan Lazic indította Ujfalusi Attilát, aki egy villámgyors ellentámadás végén lefutotta ellenfelét, majd okosan a hosszú sarokba gurította a labdát (4-1).

A folytatásban is sorra alakítottuk ki a helyzeteket, rengeteg ziccer maradt ki. Végül a 71. percben Palásthy nagyszerű ütempassza után Horváth Péter belsővel a jobb alsó sarokba helyezett, ezzel megszerezve a Ferencváros ötödik gólját, egyúttal kialakítva az 5-1-es végeredményt.

Jó játékkal, szépszámú közönség előtt, közönségszórakoztató futballt játszva aratott újabb győzelmet csapatunk, amely legközelebb szeptember 20-án, hétfőn a Honvéd vendégeként lép majd pályára.

- Kissé álmosan kezdődött a meccs, hiszen rögtön az elején kaptunk egy szerencsétlen gólt, ám ezt követően felébredt a csapat és elkezdtünk játszani. Még az első félidőben egyenlíteni tudtunk, majd kétgólos előnyt szereztünk, a folytatásban pedig még kétszer a kapuba találtunk. Emellett volt 3-4 olyan lehetőségünk is, amelyből gólt szerezhettünk volna. A kihagyott helyzetek ellenére sima lett a vége – értékelt az együttes hátvédje, Keller József.

Labdarúgás, Öregfiúk I. osztály

3. forduló

FTC–Szigetszentmiklós 5-1 (3-1)

Budapest, FTC-MVM Népligeti Sportközpont. Játékvezető: Agócs Róbert

FTC: Szeiler – Ebedli (Ujfalusi, 51.), Csizmadia, Keller, Fehér Á (Zsolnai, 63.). – Lazic, Szekeres – Jovánczai (Lengyel, 41.), Józsi (Horváth P., 56.), Jordáki (Szenes, 51.) - Palásthy. Vezetőedző: Dzurják József

Gólszerzők: Lazic (30.), Józsi (35.), Palásthy (38.), Ujfalusi (55.), Horváth P. (71.), illetve Cserna (1.)

Cikkajánló

Nagyot küzdöttünk, de kikaptunk a Honvéd otthonában

A második félidőben kétszer is betaláltunk, közel volt a pontszerzés, de a Honvéd örülhetett a végén.

17 gólt lőttünk az Ikarusnak

Bokros 5, Palásthy 3, Ujfalusi és Völgyi 2-2, Csiszár, Jovánczai, Lengyel, Lazic és Fábio 1-1 gólt szerzett.

Fradi-ünnep Eleken

Öregfiúk labdarúgócsapatunk a sportágválasztó családi nap keretében érkezik a városba.

Öregfiúk: kiütéses győzelem!

Palásthy és Bokros duplázott, Völgyi és Csiszár is eredményes volt a 6-0-ra megnyert bajnokin.

Kiütés, kilencet lőttünk a Monornak!

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 9-0-ra legyőzte a Monor együttesét a bajnokság 15. fordulójában.

Vereség az MTK otthonában

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 5-1-s vereséget szenvedett az MTK vendégeként a bajnokság 14. fordulójában.

Öregfiúk: kiélezett meccsen játszottunk döntetlent

Kétszer is egyenlítettünk a Pénzügyőr elleni 2-2-es döntetlen alkalmával.

Kétgólos győzelemmel kezdtük a tavaszt

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 2-0-ra győzött az Issimo ellen a bajnokság 12. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin