2022. május 27.
Patapoklosiban és Tamásiban a Fradi
A hétvégén két megyében is pályára lép öregfiúk labdarúgócsapatunk.

A hajdani kedvencek május 28-án, szombaton előbb Baranyába, a Szigetvár közelében fekvő Patapoklosiba hivatalosak, az ünnepi gálamérkőzés 16 órakor kezdődik. A Fradiban az elmúlt években megszokotthoz hasonlóan a baranyai községben is láthatnak a nézők az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt játékosokat, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket, sőt, egykori honi gólkirályt is, mi több, az 1975-ös KEK-fináléban érdekelt együttesből ugyancsak érkezik ferencvárosi legenda a helyi sporttelepre.

Így például a szurkolók a szombati futballgálán olyan egykori népszerű futballistákkal találkozhatnak, mint Keller József, Telek András, Rab Tibor, Zoran Kuntics, Bojan Lazics, Fischer Pál, Szenes Sándor és még sokan mások. A ferencvárosi küldöttség kisebb, nagyobb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal már jóval a kezdés előtt Patapoklosiba érkezik, lesz idő és lehetőség a szurkolókkal való beszélgetésre, közös fotók készítésére is a baranyai Fradi-ünnepen.

Másnap, azaz, május 29-én, vasárnap Tolna megyébe, egészen pontosan Tamásiba utazik a Fradi, méghozzá jótékonysági fellépésre, elvégre a klub életében a sikerek, a díjak, az elismerések halmozása mellett kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás. Éppen ezért május utolsó vasárnapján 17.00 órától öregfiúk együttesünk Tamásiban, Gyermeknap alkalmából lép pályára a helyi egyesület második csapata ellen. 

A gálamérkőzés nemes célt is szolgál, ugyanis a szervezők a Ferencvárossal együttműködve igyekeznek segíteni a tamási óvodákat, méghozzá egy licittel, ennek keretében több Fradi-ereklye is megvásárolható lesz. Felajánlásra került többek közt korábbi brazil labdarúgónk, az négyszeres magyar bajnok Somália meze, amelyet minden bajnok és kupagyőztes játékosunk aláírt, illetve korábbi kapusunk, Jova Levente kesztyűje, valamint egy Fradi-címeres labda, amelyet öregfiúk csapatunk legendás alakjai láttak el kézjegyükkel

A vasárnap délutáni ünnepi meccsen pedig olyan egykori remek Fradi-futballistákat láthat a publikum, mint Zoran Kuntics, Fischer Pál, Keller József, Szenes Sándor, Holló Richárd, Kardos Ernő, sőt, a Ferencváros elsőcsapatának asszisztensedzője, a nem mellékesen szintén Tolna megyei születésű Máté Csaba is pályára lép, aki az elmúlt tíz évben öt vezetőedző – Ricardo Moniz, Thomas Doll, Sergei Rebrov, Peter Stöger, Sztanyiszlav Csercseszov – munkáját is segítette. A Ferencváros küldöttsége Tamásiba sem üres kézzel érkezik, a gyerekekre külön gondolnak a fradisták, mint ahogy más meglepetések is várják a futballgálára kilátogató drukkereket és érdeklődőket.

Cikkajánló

Nagyot küzdöttünk, de kikaptunk a Honvéd otthonában

A második félidőben kétszer is betaláltunk, közel volt a pontszerzés, de a Honvéd örülhetett a végén.

17 gólt lőttünk az Ikarusnak

Bokros 5, Palásthy 3, Ujfalusi és Völgyi 2-2, Csiszár, Jovánczai, Lengyel, Lazic és Fábio 1-1 gólt szerzett.

Fradi-ünnep Eleken

Öregfiúk labdarúgócsapatunk a sportágválasztó családi nap keretében érkezik a városba.

Öregfiúk: kiütéses győzelem!

Palásthy és Bokros duplázott, Völgyi és Csiszár is eredményes volt a 6-0-ra megnyert bajnokin.

Kiütés, kilencet lőttünk a Monornak!

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 9-0-ra legyőzte a Monor együttesét a bajnokság 15. fordulójában.

Vereség az MTK otthonában

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 5-1-s vereséget szenvedett az MTK vendégeként a bajnokság 14. fordulójában.

Öregfiúk: kiélezett meccsen játszottunk döntetlent

Kétszer is egyenlítettünk a Pénzügyőr elleni 2-2-es döntetlen alkalmával.

Kétgólos győzelemmel kezdtük a tavaszt

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 2-0-ra győzött az Issimo ellen a bajnokság 12. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin