2021. június 18.
Pecölön is lesz Fradi-Újpest
Az FTC Pecölre is kisebb-nagyobb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal érkezik.

Nincs megállás, a zsinórban négy bajnoki címet nyert Ferencváros öregfiúk csapata nagy sikerrel járja az országot, az örökifjú Keller József vezetésével június 19-én, szombaton például Pecölre – a Haladás egykori válogatott futballistája, Halmosi Zoltán szülőfalujába - utaznak a zöldek. A Szombathelyhez közeli kicsiny vasi faluban ugyanis a Sümeghy Mihály emléktornára kerül sor, amelyen az FTC mellett az Újpest, a ZTE, a Vasi Agrocenter és a hazai Pecöl gárdája vesz részt. A tragikus hirtelenséggel elhunyt Prima Primissíma díjas vállalkozó emlékére családja és barátai második alkalommal szervezik meg az eseményt, amelyből hagyományt kívánnak teremteni.

Miként azt a született Ferencváros szurkoló Sümeghy Anna, az elhunyt leánya elmondta, édesapja számára a haza és a magyar futball szeretete természetes volt, így senki számára sem lehetett kétséges, hogy az öt csapattal megrendezendő tornán a Fradi öregfiúk is újra meghívást kapott. A 10 órai megnyitót követően az FTC először 11 órakor lép pályára és összesen négy mérkőzést játszanak a zöld-fehérek a helyi sporttelepen, az Újpest elleni rangadót az utolsó körben rendezik.

A Ferencvárost a szokásoknak megfelelően a pecöli fellépésen több generáció tagjai képviselik, így például az 1975-ös KEK fináléba jutott csapatból, a Bajnokok Ligájában szerepelt együttesből jónéhány játékost láthatnak a nézők, miként bajnokokat, kupagyőzteseket és gólkirályokat is, így többek közt a már említett Keller Józsefet, Rab Tibort, Szenes Sándort, Fischer Pált, Topor Antalt, Józsi Györgyöt, Balog Zoltánt, Bognár Zsoltot, Jagodics Zoltánt, s persze másokat is, sőt, meglepetésvendégekkel is készülnek a fradisták.

Az FTC együttese Pecölre is kisebb-nagyobb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal érkezik, és örömmel várja a szurkolókat nosztalgikus beszélgetésre és közös fotózásra egyaránt. Amire bőven lesz idő, mivel a torna után kerül sor a díjátadásra, majd a Magyarország-Franciaország Eb-mérkőzést közösen tekintik meg a játékosok a kilátogató drukkerek társaságában.

Cikkajánló

Fradi-ünnep a bajnokcsapattal Nagyvázsonyban

Az FTC öregfiúk bajnok labdarúgócsapata a Szent Mihály-napi Pásztorünnepen lép majd pályára.

Dobbant a Fradi-szív, bravúros pontszerzés Kispesten

A sérülésektől megfogyatkozott öregfiúkcsapatunk hősiesen küzdve, 3-3-as döntetlent játszott a Honvéddal.

Fradi-ünnep a partiumi Kaplonyban

Szeptember 18-án szombaton a partiumi Kaplonyban lép pályára öregfiúk csapatunk.

Hidegzuhany után magabiztos győzelem

Hátrányból fordítva, látványos gólokat lőve magabiztos győzelmet aratott öregfiúkcsapatunk.

Látványos Fradi-ünnep Lébényben és Kunszentmiklóson

Szeptember 11-én, szombaton, Lébényben, egy nappal később Kunszentmiklóson lép pályára öregfiúk csapatunk.

Megvan az új idény első győzelme!

Az öregfiúk két gólt szerezve három pontot gyűjtöttek hétfőn.

Fradi-ünnep Jobbágyiban és Tatabányán

Csapatunk elsőként a Nógrád megyei Jobbágyiban immáron hagyományosnak mondható gálamérkőzésen lép pályára.

Gól nélküli idénynyitó a Népligetben

Küzdelmes mérkőzésen egy pontot szerzett bajnoki címvédő öregfiúkcsapatunk.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most