2019. július 19.
Sajószentpéteren és Varbón a Fradi
Igazi Fradi-legendákkal találkozhatnak a borsodiak szombaton.

Július 20-án, szombaton, újra Borsodba, ezúttal Sajószentpéterre és Varbóra látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgó bajnokcsapata. A Sajószentpéteren született olimpiai bajnok, Szepesi Gusztáv 80. születésnapjának emlékére rendezendő mérkőzésre várják Keller Józsefet és társait. A hírek szerint komoly érdeklődés övezi az egykori kedvencek, Borsodi öregfiúk elleni, 18 órakor kezdődő fellépését a közeli Varbón.

Az előmérkőzésen a Játszi foci korosztályos csapatai labdáznak, ezt követően kerül sor a gálamérkőzésre, amelyen Szepesi Gusztáv egykori klubjai, a Tatabánya és a Sajószentpéter, továbbá a DVTK, az Ózd, a Kazincbarcika hajdani közkedvelt labdarúgói alkotják a Borsodi öregfiúk együttesét.

A futballünnep fővédnöke Tállai András államtitkár, miniszterhelyettes, a Ferencváros pedig ezúttal is gólkirályokkal, bajnokokkal, kupagyőztesekkel, a Bajnokok Ligájában szerepelt egyéniségekkel a soraiban érkezik Borsodba, azaz,

a szurkolók többek közt találkozhatnak Keller Józseffel, Rab Tiborral, Koch Róberttel, Szenes Sándorral, Fischer Pállal, Dzurják Józseffel, Zsivóczky Gyulával, Dukon Bélával, s ezúttal meglepetésvendég is pályára lép a zöldeknél.

A mérkőzést követően a főszervező, Zsíros László vezetésével Sajószentpéteren, a Szepesi Gusztáv stadionban a két csapat koszorúkat helyez el az olimpiai bajnok emléktáblájánál. A ferencvárosi küldöttség jóval a mérkőzés előtt megérkezik Sajószentpéterre és Varbóra, így a szurkolóknak bőven lesz lehetőségük a népszerű Fradi játékosokkal való beszélgetésre, közös fotók készítésére, amely a lefújást követően folytatódhat. A szervezők szépszámú publikumra és nagyszerű hangulatra számítanak Varbón, a Fradi ünnepi mérkőzésén, valamint a sajószentpéteri megemlékezésen is.

Cikkajánló

Szabadszálláson, Jászjákóhalmán és Bényben a Fradi

A Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapatára a hét végén ismét három fellépés vár.

Kisbéren a Fradi

Bajnok öregfiúk labdarúgócsapatunk szombat este lép pályára a Komárom-Esztergom megyei településen.

Szeghalmon és Balatonkeresztúron a Fradi

Zsinórban három bajnoki címet nyert öregfiúk labdarúgócsapatunk a hétvégén kétszer is pályára lép.

Mosonszolnokon a Fradi

A Fradi-legendák ezúttal Győr-Moson-Sopron megyébe, Mosonszolnokra látogatnak.

Szepsiben a Fradi

Szombaton ismét a Felvidékre látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgó csapata.

Dénesfán a Fradi

A Fradi öregfiúk labdarúgócsapata vasárnap Dénesfára látogat.

Szomód, Pér, Kapuvár – országjáráson a Fradi öregfiúk!

Bajnok öregfiúk labdarúgócsapatunk eddig példátlan módon három helyszínen is pályára lép szombaton!

Semjénházán a Fradi

Június 8-án, szombaton Zala megyébe, látogat a Ferencváros öregfiúk bajnokcsapata.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most