2019. augusztus 16.
Szabadszálláson, Jászjákóhalmán és Bényben a Fradi
A Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapatára a hét végén ismét három fellépés vár.

Töretlen lelkesedéssel és szeretettel járja az országot a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata, amelyre a hét végén ismét három fellépés vár.

Augusztus 17-én, szombaton kora délután először a Jászságban, egészen pontosan Jászjákóhalmán a Rostás Sándor emléktornán vesz részt a Fradi, soraiban többek közt Rab Tiborral, Dzurják Józseffel, Holló Richárddal, Nagy Gáborral, Fehér Ádámmal és másokkal. A lilák egykori játékosa emlékére rendezendő kispályás torna 15 órakor kezdődik a Jászberény közelében található községben, amelyen az FTC, az Újpest, a DVSC, a Jászberény, a Vaja és a hazai együttes vesz részt. Még ugyanezen a napon Bács-Kiskun megyében, Szabadszálláson lép pályára a Ferencváros öregfiúk bajnokcsapata.

A rengeteg Fradi szurkolóval rendelkező ősi kun városban már tavaly is nagy sikert aratott a zöldek együttese, a szombaton 18 órakor kezdődő találkozón a honi rekordbajnoknál a szurkolók élőben láthatják többek közt Keller Józsefet, Koch Róbertet, Telek Andrást, Fischer Pált, Szenes Sándort, Józsi Györgyöt, Horváth Pétert, sőt, egy meglepetésvendég is a küldöttséggel tart, a lefújást követően pedig természetesen marad idő közös fotózásokra és beszélgetésekre is a hajdani közkedvelt játékosokkal.

Vasárnap aztán Felvidék felé veszi az irányt a Ferencváros, hiszen az Esztergomtól közel húsz kilométerre fekvő Bénybe hivatalosak Kellerék. Az említett, 1500 főt számláló szlovákiai községből és a szomszédos Csatából rendszeresen járnak a Fradi futball és kézilabdamérkőzéseire a szurkolók, akik hatalmas várakozással tekintenek az egykori kedvencek látogatására. A Ferencvárosban a bényi sporttelepre kilátogató nézők ezúttal is láthatnak az 1975-ös KEK fináléban és az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt futballistákat, továbbá gólkirályokat, bajnokokat, kupagyőzteseket, így többek közt Rab Tibor, Koch Róbert, Fischer Pál, Keller József, Szenes Sándor, Bognár Zsolt és sokan mások is ott lesznek a pályán a 17 órakor kezdődő mérkőzésen, amelyre szép számú publikumot várnak a rendezők.

Egyébként a tradíciónak megfelelőn Bényben az utolsó tíz percben egy, a vendéglátók által kiválasztott személy beszáll játszani a Fradi öregfiúk közé, amellyel tiszteletbeli csapattaggá avatják a szurkolót. A meccs után a szeretet, a barátság és a Ferencváros iránti hűség jegyében ezúttal is bőven marad idő nosztalgikus beszélgetésekre és közös fotózásokra a hajdani ferencvárosi kedvencek és a felvidéki fradisták részvételével. Az ünnepi eseményre a szervezők nagy izgalommal, a Fradi öregfiúk pedig kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal készülnek.

Cikkajánló

Gólzáporos sikerrel zárták az évet az öregfiúk

Bubcsó duplázott, de Győri, Lazic, Jovánczai és Balog is gólt szerzett a Halásztelek ellen.

Vereség a hatgólos örökrangadón

Hiába újoncunk duplája, az FTC öregfiúk labdarúgócsapata nagy izgalmak után kikapott az MTK-tól.

Magyargécen a Fradi öregfiúk

Október 23-án, szerdán Nógrád megyébe, Magyargécre látogat a Ferencváros öregfiúk bajnokcsapata.

A szögletgól is hiába, kikaptak az öregfiúk

Rengeteget támadott öregfiúk csapatunk, amely azonban sajnos elszenvedte a szezonban első vereségét.

Ezúttal hetet vágtak az öregfiúk

A BVSC-t intézték el, így továbbra is veretlenül vezetik a bajnokságot.

Móron a Fradi öregfiúk

Október 5-én, szombaton ismét Fejér-megyébe, ezúttal Mórra látogat a Ferencváros öregfiúk bajnokcsapata.

Idegenben nyertük meg a rangadót

Öregfiúk csapatunk már három góllal is vezetett a második Zrínyi ellen, végül 3-1-re nyert.

Böhönyén a Fradi

Fradi-ünnep Somogyban – komoly érdeklődés övezi öregfiúk csapatunk szombati vendégjátékát.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most