2019. augusztus 16.
Szabadszálláson, Jászjákóhalmán és Bényben a Fradi
A Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapatára a hét végén ismét három fellépés vár.

Töretlen lelkesedéssel és szeretettel járja az országot a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata, amelyre a hét végén ismét három fellépés vár.

Augusztus 17-én, szombaton kora délután először a Jászságban, egészen pontosan Jászjákóhalmán a Rostás Sándor emléktornán vesz részt a Fradi, soraiban többek közt Rab Tiborral, Dzurják Józseffel, Holló Richárddal, Nagy Gáborral, Fehér Ádámmal és másokkal. A lilák egykori játékosa emlékére rendezendő kispályás torna 15 órakor kezdődik a Jászberény közelében található községben, amelyen az FTC, az Újpest, a DVSC, a Jászberény, a Vaja és a hazai együttes vesz részt. Még ugyanezen a napon Bács-Kiskun megyében, Szabadszálláson lép pályára a Ferencváros öregfiúk bajnokcsapata.

A rengeteg Fradi szurkolóval rendelkező ősi kun városban már tavaly is nagy sikert aratott a zöldek együttese, a szombaton 18 órakor kezdődő találkozón a honi rekordbajnoknál a szurkolók élőben láthatják többek közt Keller Józsefet, Koch Róbertet, Telek Andrást, Fischer Pált, Szenes Sándort, Józsi Györgyöt, Horváth Pétert, sőt, egy meglepetésvendég is a küldöttséggel tart, a lefújást követően pedig természetesen marad idő közös fotózásokra és beszélgetésekre is a hajdani közkedvelt játékosokkal.

Vasárnap aztán Felvidék felé veszi az irányt a Ferencváros, hiszen az Esztergomtól közel húsz kilométerre fekvő Bénybe hivatalosak Kellerék. Az említett, 1500 főt számláló szlovákiai községből és a szomszédos Csatából rendszeresen járnak a Fradi futball és kézilabdamérkőzéseire a szurkolók, akik hatalmas várakozással tekintenek az egykori kedvencek látogatására. A Ferencvárosban a bényi sporttelepre kilátogató nézők ezúttal is láthatnak az 1975-ös KEK fináléban és az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt futballistákat, továbbá gólkirályokat, bajnokokat, kupagyőzteseket, így többek közt Rab Tibor, Koch Róbert, Fischer Pál, Keller József, Szenes Sándor, Bognár Zsolt és sokan mások is ott lesznek a pályán a 17 órakor kezdődő mérkőzésen, amelyre szép számú publikumot várnak a rendezők.

Egyébként a tradíciónak megfelelőn Bényben az utolsó tíz percben egy, a vendéglátók által kiválasztott személy beszáll játszani a Fradi öregfiúk közé, amellyel tiszteletbeli csapattaggá avatják a szurkolót. A meccs után a szeretet, a barátság és a Ferencváros iránti hűség jegyében ezúttal is bőven marad idő nosztalgikus beszélgetésekre és közös fotózásokra a hajdani ferencvárosi kedvencek és a felvidéki fradisták részvételével. Az ünnepi eseményre a szervezők nagy izgalommal, a Fradi öregfiúk pedig kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal készülnek.

Cikkajánló

Nagyot küzdöttünk, de kikaptunk a Honvéd otthonában

A második félidőben kétszer is betaláltunk, közel volt a pontszerzés, de a Honvéd örülhetett a végén.

17 gólt lőttünk az Ikarusnak

Bokros 5, Palásthy 3, Ujfalusi és Völgyi 2-2, Csiszár, Jovánczai, Lengyel, Lazic és Fábio 1-1 gólt szerzett.

Fradi-ünnep Eleken

Öregfiúk labdarúgócsapatunk a sportágválasztó családi nap keretében érkezik a városba.

Öregfiúk: kiütéses győzelem!

Palásthy és Bokros duplázott, Völgyi és Csiszár is eredményes volt a 6-0-ra megnyert bajnokin.

Kiütés, kilencet lőttünk a Monornak!

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 9-0-ra legyőzte a Monor együttesét a bajnokság 15. fordulójában.

Vereség az MTK otthonában

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 5-1-s vereséget szenvedett az MTK vendégeként a bajnokság 14. fordulójában.

Öregfiúk: kiélezett meccsen játszottunk döntetlent

Kétszer is egyenlítettünk a Pénzügyőr elleni 2-2-es döntetlen alkalmával.

Kétgólos győzelemmel kezdtük a tavaszt

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 2-0-ra győzött az Issimo ellen a bajnokság 12. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin