2019. augusztus 1.
Szeghalmon és Balatonkeresztúron a Fradi
Zsinórban három bajnoki címet nyert öregfiúk labdarúgócsapatunk a hétvégén kétszer is pályára lép.

Továbbra is óriási népszerűségnek örvend a zsinórban három bajnoki címet nyert Fradi öregfiúk labdarúgócsapata, amely a hét végén kétszer is pályára lép. Előbb augusztus 2-án, pénteken, 16.30 órai kezdettel Békés megyében, Szeghalmon, majd egy nappal később szombaton, Somogy megyében, a Balaton déli partjának végén, Balatonkeresztúron láthatják a szurkolók Kelleréket, utóbbi helyszínen 17 órakor kezdődik a mérkőzés.

A Berettyó jobb partján fekvő Szeghalmon klasszikus gálamérkőzésen vesz részt a Ferencváros, várhatóan nagy érdeklődés mellett, hiszen régen járt a városban a magyar rekordbajnok. Szombaton aztán Balatonkeresztúron is ünnepi fellépésre hivatalos öregfiúk bajnokcsapatunk, a szervezők sok nézőre és örömfocira készülnek, a Fradi gálán lesz tombola, s több egykori ismert somogyi és zalai futballista is tiszteletét teszi a Balaton parti sporttelepen.

Szeghalmon és Balatonkeresztúron egyaránt szépszámú szurkolósereget várnak a rendezők, a Ferencvárost pedig a megszokott módon ezúttal is több generáció tagjai képviselik. Az 1975-ös KEK fináléba jutott együttesből például Takács Lászlót, miként az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt együttesből is több játékost láthatnak a nézők, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket és gólkirályokat is, így többek közt a már említett Keller Józsefet, továbbá Koch Róbertet, Szenes Sándort, Fischer Pált, Szűcs Mihályt, Szeiler Józsefet, Telek Andrást, Nyilas Eleket, Horváth Pétert, Páling Zsoltot, Józsi Györgyöt, s persze másokat is.

Hagyomány a Fradinál, hogy a vendéglátók közül, egy-egy vendégjátékos a szeghalmiak és a keresztúriak közül is az utolsó percekben szerepet kap a zöldeknél, tiszteletbeli csapattaggá avatva ezzel az illetőt. Az FTC küldöttsége mindkét helyszínre már a kezdés előtt egy órával megérkezik, hogy a hagyományoknak megfelelően legyen idő beszélgetésre és közös fotózásra a hűséges szeghalmi és balatoni, továbbá a közeli zalai fradistákkal, mindez pedig folytatódhat a két mérkőzés után is.

Cikkajánló

Nagyot küzdöttünk, de kikaptunk a Honvéd otthonában

A második félidőben kétszer is betaláltunk, közel volt a pontszerzés, de a Honvéd örülhetett a végén.

17 gólt lőttünk az Ikarusnak

Bokros 5, Palásthy 3, Ujfalusi és Völgyi 2-2, Csiszár, Jovánczai, Lengyel, Lazic és Fábio 1-1 gólt szerzett.

Fradi-ünnep Eleken

Öregfiúk labdarúgócsapatunk a sportágválasztó családi nap keretében érkezik a városba.

Öregfiúk: kiütéses győzelem!

Palásthy és Bokros duplázott, Völgyi és Csiszár is eredményes volt a 6-0-ra megnyert bajnokin.

Kiütés, kilencet lőttünk a Monornak!

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 9-0-ra legyőzte a Monor együttesét a bajnokság 15. fordulójában.

Vereség az MTK otthonában

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 5-1-s vereséget szenvedett az MTK vendégeként a bajnokság 14. fordulójában.

Öregfiúk: kiélezett meccsen játszottunk döntetlent

Kétszer is egyenlítettünk a Pénzügyőr elleni 2-2-es döntetlen alkalmával.

Kétgólos győzelemmel kezdtük a tavaszt

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 2-0-ra győzött az Issimo ellen a bajnokság 12. fordulójában.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin