archív anyag
Honlapunk 2019. február 25-én megújult, de nem hagyjuk veszni a korábbi cikkeinket! Az itt látható anyag archív írás, ezért előfordulhat, hogy a benne található képek, illetve tartalmi beágyazások az új cikkektől eltérően jelennek meg.
2012. november 26.
Őszi bajnokok!
Az MTK legyőzésével újabb 3 pontot gyűjtött be öregfiúk-csapatunk.

Remek mérkőzést láthatott, aki kilátogatott az öregfiúk MTK elleni rangadójára. Mindkét oldalon rengeteg helyzetet alakítottak ki a csapatok, egy pillanatra sem volt megállás. Tizenegyesből szerzett vezetést az MTK (1-0), ám Szenes szabadrúgása után a kipattanót Tóth a hálóba helyezte (1-1), amivel sikerült kiegyenlítenünk. Sokáig nem örülhettünk, mert egy távoli lövést a rossz fényviszonyok miatt elnézett Ulicska (2-1), így a kékek egygólos előnnyel térhettek pihenőre.

Fordulás után nagy erőkkel rohamozott a Fradi. Hatalmas helyzeteket hagytunk ki, illetve a hazai portás brillírozott. A legnagyobbat a 46. percben, amikor is Wukovics fellökéséért büntetőhöz jutottunk, ám Bubcsó lövését hárította a portás. Öt perccel később azonban Horváth Péter kiugrott, és ellőtt a kapus mellett, 2-2. Nem sokkal később Albert mesterien tekerte a labdát Horváth elé, aki a hálóőrt megelőzve már a Fradit juttatta előnyhöz (2-3). Ám a kékek sem maradtak adósaink, egy alkalommal Szeiler a gólvonalon állva fejjel mentett, de Ulicska is jó pár bravúrt bemutatott. A túloldalon Wukovics beadása kissé mélyre sikerült, és a labda a kapufán csattant. Az MTK-sok fél óra elteltével ordító lehetőséget hagytak ki: egy szabadrúgás után Ulicska védett, a labda egy hazai elé került, aki egy lépésről a léc mellé gurított!

A következő alkalommal már nem hibáztak a kék-fehérek, mert az újabb pontrúgás után fejjel bevették a kapunkat, 3-3. Az élvezetes, rengeteg helyzetet hozó meccs végén mi örülhettük, ugyanis az utolsó percben egy szögletünket követően hatalmas kavarodás alakult ki, a leggyorsabban Horváth eszmélt, aki minden erejét beleadva, 12 méterről a léc alá bombázott (3-4).

A hátralévő időben az eredmény már nem változott. A Ferencváros egy olyan találkozón diadalmaskodott, mely remek hírverése volt a labdarúgásnak, és az FTC – MTK örökrangadóknak. A Fradi győzelmével őszi első lett a Kiemelt csoportban, egy ponttal vezetve a rivális B.O.SZ. SC előtt.

Érthető az öröm, hiszen viszontagságos őszt követően sikerült az élen zárni, több játékosunk ugyanis munkahelyi elfoglaltság, betegség, sérülés miatt nem tudott minden mérkőzésen ott lenni. A legendás Fradi-szív azonban ismét csodát tett. Mint ezúttal az MTK ellen, illetve az egész őszi szezonban…

MTK – FTC 3-4 (2-1)
Ulicska – Szeiler, Milovanovics, Keller (Kiss A.), Márton (Nagy Z.) – Szenes, Albert, Bubcsó – Wukovics, Tóth M., Horváth P.
Edző: Ebedli Zoltán
G: Horváth P. 3, Tóth M.


Cikkajánló

Fradi-ünnep Beremenden, Kisalagon és Talloson

Nagy sikerrel és lankadatlan lelkesedéssel járja az országot a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata.

Fradi-ünnep három vármegyében is

Három nap alatt Bátonyterenyére, Kisújszállásra és Sarkadkeresztúrra is ellátogatnak öregfiúink.

Bronzérmes lett öregfiúk labdarúgócsapatunk

A Dunaharaszti hazai 5-0-s legyőzésével biztosítottuk be harmadik helyünket a tabellán.

Fradi-ünnep Oroszlányban és Ecsegen

Május 25-én és 26-án két helyszínre is ellátogat öregfiúk-csapatunk.

Öregfiúk: döntetlen az RTK ellen

Hiába fordítottunk egygólos hátrányból, 2-2-es döntetlent játszottunk az RTK vendégeként.

Fradi-Újpest Marcaliban

Május 12-én öregfiúk labdarúgócsapatunk Marcaliba látogat.

Öregfiúk: 13 gólt lőttünk a Goldballnak

Győri négy, Palásthy kettő, Bokros, Orosz, Keller, Lazic, Fábio, Lengyel és Janetka egy-egy gólt szerzett.

Sportpark átadás Domoszlón a Fradival

Május 4-én, szombaton délután Domoszlóra látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin