2019. június 14.
Szomód, Pér, Kapuvár – országjáráson a Fradi öregfiúk!
Bajnok öregfiúk labdarúgócsapatunk eddig példátlan módon három helyszínen is pályára lép szombaton!

Továbbra is nagy népszerűségnek örvend a Fradi idén is bajnoki címet nyert öregfiúk labdarúgócsapata, amely szombaton három helyszínen is pályára lép! Elsőként Komárom-Esztergom megyében, Szomódon láthatják a szurkolók Keller Józseféket. A Tatához közeli településen 12 órakor kezdődik a mérkőzés, előtte színvonalas utánpótlástornát rendeznek, a ferencvárosi küldöttség pedig már jóval a kezdés előtt Szomódra érkezik, hogy a gyerekekkel és a szurkolókkal közös beszélgetéseken, fotózásokon vegyen részt.

Délután aztán Győr-Moson-Sopron megyében, a Győr közelében, egészen pontosan a festői Pannonhalma lábánál található Pér községben lép pályára a Fradi, a barátságos mérkőzés 16 órakor kezdődik, és itt is legalább egy órával a kezdő sípszó előtt találkozhatnak a szurkolók a korábbi kedvencekkel. A nemzetközi repülőteréről is ismert településre kisebb-nagyobb ajándékokkal, Fradit népszerűsítő kiadványokkal érkeznek az öregfiúk, az érdeklődésre a hírek szerint itt sem lehet majd panasz.

A péri fellépést követően az FTC marad a megyében, hiszen aznap még Kapuváron is megmérkőzik a bajnokcsapat a helyi öregfiúk ellen, a komoly érdeklődéssel várt találkozóra 18 órakor kerül sor. Érthető a nagy készülődés, hiszen a sportegyesület százéves centenáriumát ünneplik majd családi nap keretében, ráadásul a Kapuvári SE megyei elsősosztályú együttesének nem más az edzője, mint Balog Zoltán, a Fradi hajdani remek védője, aki a legtöbb játékpercet tudhatja magáénak a zöldek legfrissebb öregfiúk bajnokcsapatában.

Mindhárom említett ünnepi mérkőzésre szépszámú szurkolósereget várnak a rendezők. A Ferencvárost a hagyományoknak megfelelően ezúttal is több generáció tagjai képviselik, az 1975-ös KEK döntőben és az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörben szerepelt együttesből is több játékost láthatnak a nézők, mint ahogy bajnokokat, kupagyőzteseket és gólkirályokat is, így többek közt a már említett Keller Józsefet, továbbá Rab Tibort, Szűcs Mihályt, Telek Andrást, Fischer Pált, Topor Antalt, Szeiler Józsefet, Zoran Kunticsot, Balog Zoltánt, Józsi Györgyöt, Horváth Pétert, Bojan Lazicsot, és persze másokat is. Az FTC küldöttsége mindhárom helyszínre már a kezdés előtt egy órával megérkezik, hogy a hagyományoknak megfelelően legyen idő beszélgetésre és közös fotózásra a hűséges szomódi, péri és kapuvári fradistákkal!

Cikkajánló

17 gólt lőttünk az Ikarusnak

Bokros 5, Palásthy 3, Ujfalusi és Völgyi 2-2, Csiszár, Jovánczai, Lengyel, Lazic és Fábio 1-1 gólt szerzett.

Fradi-ünnep Eleken

Öregfiúk labdarúgócsapatunk a sportágválasztó családi nap keretében érkezik a városba.

Öregfiúk: kiütéses győzelem!

Palásthy és Bokros duplázott, Völgyi és Csiszár is eredményes volt a 6-0-ra megnyert bajnokin.

Kiütés, kilencet lőttünk a Monornak!

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 9-0-ra legyőzte a Monor együttesét a bajnokság 15. fordulójában.

Vereség az MTK otthonában

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 5-1-s vereséget szenvedett az MTK vendégeként a bajnokság 14. fordulójában.

Öregfiúk: kiélezett meccsen játszottunk döntetlent

Kétszer is egyenlítettünk a Pénzügyőr elleni 2-2-es döntetlen alkalmával.

Kétgólos győzelemmel kezdtük a tavaszt

Öregfiúk labdarúgócsapatunk 2-0-ra győzött az Issimo ellen a bajnokság 12. fordulójában.

Fradi-gála a kiskunhalasi Rákóczi Kupán

Napra pontosan öt év után, február 3-án, szombaton ismét Kiskunhalasra látogat a Ferencváros öregfiúk csapata.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin