2021. szeptember 13.
A kiütéses győzelmek hétvégéje volt ez az UP-ban!
Szinte minden korosztályunk ontotta a gólokat, az U12 például 13-0-ra verte a Puskás Akadémiát.

U19

Legidősebb utánpótláscsapatunk rangadót vívott a Vasas Kubala Akadémia vendégeként. A szoros mérkőzésen mindössze egy gól esett, de ezt Czékus Ádám révén mi szereztük, így a Fradi 1-0-ra nyert és elhozta a három pontot Angyalföldről. A következő ellenfelünk hazai pályán a MOL Fehérvár lesz szeptember 18-án, 10.00 órától.

U17

Az U17-es fiataljaink a DVTK-t látták vendégül a Népligetben. Jól kezdtünk, hiszen már a hatodik percben megvolt a vezetés Kokovai Csongor jóvoltából, majd Gágyor Domán Szilárd növelte az előnyünket a 19. percben. Szinte rögtön Rácz Márton és Berényi Erik is betalált, így a 23. percre gyakorlatilag eldőlt a találkozó. Ellenfelünk büntetőből tudott még a szünet előtt szépíteni, de a második játékrészben visszaállt a négygólos különbség, miután Berényi Erik is gólra váltott egy tizenegyest. Csapatunk így 5-1-re megnyerte a találkozót a DVTK ellen, és a következő fordulóban az Illés Akadémia ellen, idegenben lép majd pályára szeptember 18-án.

U16

Az egy évvel fiatalabbak Kisvárdán léptek pályára, ahol a hazaiak a hetedik percben megszerezték a vezetést. Azonban szűk negyed órával később Bagi Ádám Gyula egyenlített. A fordulás után is két gólt láthattunk, előbb a 60. percben a váradiak újra előnybe kerültek, majd a ráadásban Csánk-Takács Kristóf büntetőből mentett pontot a mieinknek. Az U16 a következő körben szeptember 18-án a Honvédot fogadja.

U15

Az U15-ös csapatunk a Puskás Akadémia ellen mérkőztek meg a Népligetben. A 23. percig kellett csak várni az első Fradi-gólra, amit Kern Ákos szerzett. Tíz perccel később Hajdu Bálint is betalált. A folytatásban sem változott a játék képe, és Knáb Zsombor, illetve Gólik Benjámin is feliratkozott a gólszerzőink közé, ezzel alakult ki a 4-0-ás végeredmény. Az U15 szeptember 18-án 12.00-től a DVSC otthonában lép pályára.

U14

Ez a korosztályunk a Kisvárdát fogadta a Népligetben. A vendégek az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert. A mieink nem adták fel, és a 60. percben Bokros Bertold góljával visszajöttünk a meccsbe, ám a vendégek harmadszor is betaláltak, és ezzel eldőlt a mérkőzés. Az U14 legközelebb a Győrben játszik majd szeptember 18-án, 11.00-től.

U13

Egy korosztállyal lejjebb a Puskás Akadémia ellen játszottunk hazai pályán. Bene Boldizsár már a hatodik percben betalált a vendégek kapujába, majd Baranyi Keve Levente duplázott még az első félidőben. A folytatásban a részünkről Mekterovic Melentije, Majoros Milán és Schrancz Milán is gólt szerzett, miközben a Puskás Akadémia erejéből csak a szépítésre futotta, így a mieink 6-1-re nyertek és a következő fordulóban a Budaörsöt látják vendégül.

U12

Legfiatalabbjaink igazi gólfesztivált rendeztek a Puskás Akadémia ellen, hiszen összesen 13-szor zörgették meg az ellenfél hálóját. Mátyus Kende ötször, míg Szegedi Botond négyszer volt eredményes, mellettük Polgár Zsombor, Nonn Gergő, Ottó Benjámin Ádám és Pető Botond is betalált a kiütéses, 13-0-ás győzelmet hozó találkozón. Az U12 legközelebb az U13-hoz hasonlóan a Budaörsöt fogadja.

Cikkajánló

UP: Két győzelem, egy döntetlen

Három utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára a hétvégén.

Toborzó 2024: Így dolgoznak a játékosmegfigyelők

Egy tehetséges játékos felfedezése, monitorozása komoly szakmai munka – VIDEÓ!

UP: Két csapatunk lépett pályára a hétvégén

U15-ös és U14-es labdarúgóink is 1-1-es döntetlent értek el.

Toborzó 2024: Eljött a te időd!

A hozzánk kerülő fiatal labdarúgók fejlődését már id. Lisztes Krisztián is segíti – VIDEÓ!

Telekom Toborzó: Focizz a Fradiban!

Várjuk a jelentkezőket a 2011-2012-es korosztályból az FTC labdarúgó-utánpótlásának toborzójára.

UP: Hat gólt lőtt az U17 az Újpestnek

U16-os labdarúgóink pedig fordulatos meccsen hoztak el egy pontot Újpestről.

Elindult a bajnokság a fiatalabbaknak is

Nyert az U19 és az U15, kikapott az U16 és az U14 a labdarúgó utánpótlásban.

Partnerkapcsolati megállapodás a Magyar Kupa-győztessel

Az FTC utánpótlás akadémiája a jövőben a III. kerületi TVE-vel is együtt dolgozik a fiatalok jövőjéért - VIDEÓ

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin