2019. szeptember 30.
Két 14 gólos siker utánpótláscsapatainktól!
U19-eseink ezúttal sajnos nem tudtak nyerni, de minden másik csapatunk győzött a hétvégi bajnokiján.

U19

Vasas–FTC 3-0 (1-0)

Péntek délután Angyalföldön lépett pályára legidősebb korosztályunk, de sajnos nem alakult jól számukra a rangadó. Már az első félidőben megszerezte a vezetést a hazai csapat, a második játékrészben pedig még két gólt szerzett, így 3-0-ra megnyerte a fontos összecsapást. A meccset követően helyet cserélt a két egyesület a tabellán, harmadik helyen áll a Fradi, míg a másodikra felugrott a Vasas.

 

U17

FTC–Puskás Akadémia 3-2 (3-0)

Gólszerzők: Németh Kristóf, Redzic Damir, Vogyicska Balázs

A szünetre háromgólos előnnyel mehettek a ferencvárosi fiúk, hiszen a 16. percben Németh Kristóf szerzett vezetést, majd Redzic Damir talált be, végül a félidő előtt Vogyicska Balázs lőtte be a harmadik gólunkat. Ugyan a második negyvenöt percre izgalmas lett az összecsapás, hiszen egy gólra visszajöttek a vendégek, végül a három pontot mi húztuk be.

 

U16

FTC–Puskás Akadémia 3-1 (1-0)

Gólszerzők: Ördög Balázs, Lisztes Krisztián, Horváth Marcell

Az eggyel fiatalabbak is a Puskással mérkőztek meg szombaton. Ezen a meccsen is a zöld-fehérek jutottak vezetéshez, a 17. percben Ördög Balázs talált be a felcsútiak kapujába. A második játékrészben Lisztes Krisztián révén megdupláztuk előnyünket, majd a 73. percben ugyan szépítettek a vendégek, a hosszabbításban ismét mi voltunk eredményesek: Horváth Marcell góljával állt be a 3-1-es végeredmény.

 

U13

FTC–BVSC 14-0 (5-0)

Gólszerzők: Kern Ákos (3), Koczka Krisztofer (3), Ledniczky Zalán (3), Milovanovic Milos (2), Fekete Márk, Knáb Zsombor, Mudra Márk

A múlt héten nyolc gólt vágó U13-asok nem álltak le péntek délután sem, sőt! Listavezető fiaink a BVSC ellen játszottak az FTC-MVM Sportközpontban, és hamar pontot tettek a győztes kilétére. Már az első játékrészben 5-0-ra vezettünk, a második fél órában pedig további kilenc gólt termeltek a srácok. Kern Ákos, Koczka Krisztofer, és Ledniczky Zalán mester hármast ért el, Milovanovic Milos kétszer talált be, valamint Fekete Márk, Knáb Zsombor és Mudra Márk mind egyszer voltak eredményesek. Négy forduló után a csapat gólkülönbsége: 33-2.

 

U12

FTC–BVSC 15-1 (2-1)

Gólszerzők: Babos Bendegúz 3, Abaházi Demeter 3, Sass Bálint 3, Petró Gergő 2, Gólik Benjámin 2, Pesti Vince, Hunya Ákos

Fél óra után még nem volt ennyire egyértelmű, hogy mely csapat viszi haza a három pontot, de aztán a második félidőben esett tizenhárom gól… Az első félidő hetedik percében Babos révén mi jutottunk előnyhöz, ám erre még tudott válaszolni a vendég klub. Csak a játékrész végéhez érve szereztük meg újra a vezetést, és a második félidőben elindult a henger. A 15-1-re végződő meccsen három triplázónk volt Babos Bendegúz, Abaházi Demeter és Sass Bálint személyében. Petró Gergő és Gólik Benjámin két-két gólt vállalt, míg Pesti Vince és Hunya Ákos egy-egy találattal vette ki a részét a győzelemből. A fiúknak így már plusz negyvenes a gólkülönbségük a bajnokságban!

Cikkajánló

UP: Két győzelem, egy döntetlen

Három utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára a hétvégén.

Toborzó 2024: Így dolgoznak a játékosmegfigyelők

Egy tehetséges játékos felfedezése, monitorozása komoly szakmai munka – VIDEÓ!

UP: Két csapatunk lépett pályára a hétvégén

U15-ös és U14-es labdarúgóink is 1-1-es döntetlent értek el.

Toborzó 2024: Eljött a te időd!

A hozzánk kerülő fiatal labdarúgók fejlődését már id. Lisztes Krisztián is segíti – VIDEÓ!

Telekom Toborzó: Focizz a Fradiban!

Várjuk a jelentkezőket a 2011-2012-es korosztályból az FTC labdarúgó-utánpótlásának toborzójára.

UP: Hat gólt lőtt az U17 az Újpestnek

U16-os labdarúgóink pedig fordulatos meccsen hoztak el egy pontot Újpestről.

Elindult a bajnokság a fiatalabbaknak is

Nyert az U19 és az U15, kikapott az U16 és az U14 a labdarúgó utánpótlásban.

Partnerkapcsolati megállapodás a Magyar Kupa-győztessel

Az FTC utánpótlás akadémiája a jövőben a III. kerületi TVE-vel is együtt dolgozik a fiatalok jövőjéért - VIDEÓ

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin