2019. szeptember 30.
Két 14 gólos siker utánpótláscsapatainktól!
U19-eseink ezúttal sajnos nem tudtak nyerni, de minden másik csapatunk győzött a hétvégi bajnokiján.

U19

Vasas–FTC 3-0 (1-0)

Péntek délután Angyalföldön lépett pályára legidősebb korosztályunk, de sajnos nem alakult jól számukra a rangadó. Már az első félidőben megszerezte a vezetést a hazai csapat, a második játékrészben pedig még két gólt szerzett, így 3-0-ra megnyerte a fontos összecsapást. A meccset követően helyet cserélt a két egyesület a tabellán, harmadik helyen áll a Fradi, míg a másodikra felugrott a Vasas.

 

U17

FTC–Puskás Akadémia 3-2 (3-0)

Gólszerzők: Németh Kristóf, Redzic Damir, Vogyicska Balázs

A szünetre háromgólos előnnyel mehettek a ferencvárosi fiúk, hiszen a 16. percben Németh Kristóf szerzett vezetést, majd Redzic Damir talált be, végül a félidő előtt Vogyicska Balázs lőtte be a harmadik gólunkat. Ugyan a második negyvenöt percre izgalmas lett az összecsapás, hiszen egy gólra visszajöttek a vendégek, végül a három pontot mi húztuk be.

 

U16

FTC–Puskás Akadémia 3-1 (1-0)

Gólszerzők: Ördög Balázs, Lisztes Krisztián, Horváth Marcell

Az eggyel fiatalabbak is a Puskással mérkőztek meg szombaton. Ezen a meccsen is a zöld-fehérek jutottak vezetéshez, a 17. percben Ördög Balázs talált be a felcsútiak kapujába. A második játékrészben Lisztes Krisztián révén megdupláztuk előnyünket, majd a 73. percben ugyan szépítettek a vendégek, a hosszabbításban ismét mi voltunk eredményesek: Horváth Marcell góljával állt be a 3-1-es végeredmény.

 

U13

FTC–BVSC 14-0 (5-0)

Gólszerzők: Kern Ákos (3), Koczka Krisztofer (3), Ledniczky Zalán (3), Milovanovic Milos (2), Fekete Márk, Knáb Zsombor, Mudra Márk

A múlt héten nyolc gólt vágó U13-asok nem álltak le péntek délután sem, sőt! Listavezető fiaink a BVSC ellen játszottak az FTC-MVM Sportközpontban, és hamar pontot tettek a győztes kilétére. Már az első játékrészben 5-0-ra vezettünk, a második fél órában pedig további kilenc gólt termeltek a srácok. Kern Ákos, Koczka Krisztofer, és Ledniczky Zalán mester hármast ért el, Milovanovic Milos kétszer talált be, valamint Fekete Márk, Knáb Zsombor és Mudra Márk mind egyszer voltak eredményesek. Négy forduló után a csapat gólkülönbsége: 33-2.

 

U12

FTC–BVSC 15-1 (2-1)

Gólszerzők: Babos Bendegúz 3, Abaházi Demeter 3, Sass Bálint 3, Petró Gergő 2, Gólik Benjámin 2, Pesti Vince, Hunya Ákos

Fél óra után még nem volt ennyire egyértelmű, hogy mely csapat viszi haza a három pontot, de aztán a második félidőben esett tizenhárom gól… Az első félidő hetedik percében Babos révén mi jutottunk előnyhöz, ám erre még tudott válaszolni a vendég klub. Csak a játékrész végéhez érve szereztük meg újra a vezetést, és a második félidőben elindult a henger. A 15-1-re végződő meccsen három triplázónk volt Babos Bendegúz, Abaházi Demeter és Sass Bálint személyében. Petró Gergő és Gólik Benjámin két-két gólt vállalt, míg Pesti Vince és Hunya Ákos egy-egy találattal vette ki a részét a győzelemből. A fiúknak így már plusz negyvenes a gólkülönbségük a bajnokságban!

Cikkajánló

Toborzó a Fradiban!

A 2007-es korosztály fiataljait várja a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó utánpótlása június 11-én.

UP: nem sikerült jól a szünet előtti utolsó hétvége

Győzelem nélkül maradtak utánpótláscsapataink a felfüggesztés előtti utolsó meccshétvégén.

Máté Roland jó közösséget épít a veretlen UP-csapatnál

Máté Csaba fia első vezetőedzői szerepében van, azt is elmondta, mit tapasztalt Sergei Rebrovtól.

Négy UP-csapatunk is játszik a Puskás Akadémia ellen

Utánpótláscsapataink szombaton játsszák le bajnoki mérkőzéseiket a következő fordulóban.

U16: Öt ferencvárosival győzelem Belgium ellen

A magyar U16-os labdarúgó-válogatott 5-3-ra győzte le Belgiumot felkészülési mérkőzésen Telkiben.

Fontos U14-es győzelem a rangadó előtt

Nem sikerült jól utánpótlás-labdarúgócsapataink számára a hétvége, de az U14-esek fontos meccset nyertek.

„Labdarúgókat képzünk, de jó embereket is!”

A következetesség a kulcs U14-es csapatunknál, amelynél a játékügyes srácokat preferálják.

Íme, a hétvége utánpótlás-programja

Minden csapatunk idegenben lép pályára.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most