2019. szeptember 30.
Két 14 gólos siker utánpótláscsapatainktól!
U19-eseink ezúttal sajnos nem tudtak nyerni, de minden másik csapatunk győzött a hétvégi bajnokiján.

U19

Vasas–FTC 3-0 (1-0)

Péntek délután Angyalföldön lépett pályára legidősebb korosztályunk, de sajnos nem alakult jól számukra a rangadó. Már az első félidőben megszerezte a vezetést a hazai csapat, a második játékrészben pedig még két gólt szerzett, így 3-0-ra megnyerte a fontos összecsapást. A meccset követően helyet cserélt a két egyesület a tabellán, harmadik helyen áll a Fradi, míg a másodikra felugrott a Vasas.

 

U17

FTC–Puskás Akadémia 3-2 (3-0)

Gólszerzők: Németh Kristóf, Redzic Damir, Vogyicska Balázs

A szünetre háromgólos előnnyel mehettek a ferencvárosi fiúk, hiszen a 16. percben Németh Kristóf szerzett vezetést, majd Redzic Damir talált be, végül a félidő előtt Vogyicska Balázs lőtte be a harmadik gólunkat. Ugyan a második negyvenöt percre izgalmas lett az összecsapás, hiszen egy gólra visszajöttek a vendégek, végül a három pontot mi húztuk be.

 

U16

FTC–Puskás Akadémia 3-1 (1-0)

Gólszerzők: Ördög Balázs, Lisztes Krisztián, Horváth Marcell

Az eggyel fiatalabbak is a Puskással mérkőztek meg szombaton. Ezen a meccsen is a zöld-fehérek jutottak vezetéshez, a 17. percben Ördög Balázs talált be a felcsútiak kapujába. A második játékrészben Lisztes Krisztián révén megdupláztuk előnyünket, majd a 73. percben ugyan szépítettek a vendégek, a hosszabbításban ismét mi voltunk eredményesek: Horváth Marcell góljával állt be a 3-1-es végeredmény.

 

U13

FTC–BVSC 14-0 (5-0)

Gólszerzők: Kern Ákos (3), Koczka Krisztofer (3), Ledniczky Zalán (3), Milovanovic Milos (2), Fekete Márk, Knáb Zsombor, Mudra Márk

A múlt héten nyolc gólt vágó U13-asok nem álltak le péntek délután sem, sőt! Listavezető fiaink a BVSC ellen játszottak az FTC-MVM Sportközpontban, és hamar pontot tettek a győztes kilétére. Már az első játékrészben 5-0-ra vezettünk, a második fél órában pedig további kilenc gólt termeltek a srácok. Kern Ákos, Koczka Krisztofer, és Ledniczky Zalán mester hármast ért el, Milovanovic Milos kétszer talált be, valamint Fekete Márk, Knáb Zsombor és Mudra Márk mind egyszer voltak eredményesek. Négy forduló után a csapat gólkülönbsége: 33-2.

 

U12

FTC–BVSC 15-1 (2-1)

Gólszerzők: Babos Bendegúz 3, Abaházi Demeter 3, Sass Bálint 3, Petró Gergő 2, Gólik Benjámin 2, Pesti Vince, Hunya Ákos

Fél óra után még nem volt ennyire egyértelmű, hogy mely csapat viszi haza a három pontot, de aztán a második félidőben esett tizenhárom gól… Az első félidő hetedik percében Babos révén mi jutottunk előnyhöz, ám erre még tudott válaszolni a vendég klub. Csak a játékrész végéhez érve szereztük meg újra a vezetést, és a második félidőben elindult a henger. A 15-1-re végződő meccsen három triplázónk volt Babos Bendegúz, Abaházi Demeter és Sass Bálint személyében. Petró Gergő és Gólik Benjámin két-két gólt vállalt, míg Pesti Vince és Hunya Ákos egy-egy találattal vette ki a részét a győzelemből. A fiúknak így már plusz negyvenes a gólkülönbségük a bajnokságban!

Cikkajánló

Két örökrangadó és két derbi lesz a héten!

U19-eseink két bajnokit is játszanak, de jön két MTK elleni és két Újpest elleni összecsapás is.

Veretlen hétvégét zártak a fiatalok!

Két döntetlent és három győzelmet hozott a hétvége utánpótláscsapataink számára.

Bajnoki rangadó a Honvéd ellen

A nagyok Győrbe utaznak, a kisebbek a Honvédot, valamint a Soroksárt fogadják hazai pályán.

Továbbra is tökéletes mérleggel áll két csapatunk

A legkisebbek még mindig 100%-osak a bajnokságban, a Vasas ezúttal jobbnak bizonyult mieinknél.

Az őszi szünetben sincs megállás a fiatalok számára

A Népligetbe jön a Vasas, a kisebbek Rákospalotára, valamint Pécsre látogatnak. U19-es torna lesz Kelebián.

Öt utánpótlás-győzelem a hétvégén!

Hat bajnoki meccset játszottunk a hétvégén az FTC-MVM Sportközpontban, ezek közül ötöt meg is nyertünk.

Hét mérkőzés az FTC-MVM Sportközpontban

Ezen a hétvégén minden pályára lépő utánpótláscsapatunk hazai környezetben játszik majd.

Három korosztályunk is nyert

Az U19-es és az U17-es válogatott szünet miatt csak négy utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most