2021. szeptember 27.
Legyőztük a DVSC-t, fordulatos meccsen vertük az Illést
Öt mérkőzésen három győzelem és két döntetlen utánpótláscsapataink hétvégi mérlege.

U19
U19-es csapatunk a DVSC otthonában lépett pályára a bajnokság 5. fordulójában. A hazaiak előbb a 30., majd a 32. percben is betaláltak, de a mieink Filkóházi Dávid találatával gyorsan válaszoltak, így 2-1-es debreceni vezetéssel fordultunk. A szünet után magasabb fokozatra kapcsoltunk, nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítésért. Végül a 62. percben Birkás Gergely góljával egalizáltunk, majd két perccel később Nemes Márton meglőtte a harmadik gólunkat. A Debrecen erre nem tudott válaszolni, így 3-2-es győzelmet arattunk.

U17
Az egyel fiatalabb korosztály hazai pályán a PMFC-t fogadta. A mienk a 11. percben Palaga Noel góljával megszerezték a vezetést, de a pécsiek még az első félidőben egyenlíteni tudtak. A második játékrész felénél Tomasek Gergő góljával másodszor is előnybe kerültünk, ezt pedig nem adtuk ki a kezünkből, így 2-1-re legyőztük a PMFC-t.

U16
U16-os fiataljaink a felnőtt csapathoz hasonlóan derbit játszottak, ám ők az UTE Labdarúgó Akadémiáján léptek pályára. A hazaiak már az első húsz percben kétgólos előnybe kerültek, a mieink azonban egy öngóllal még az első félidőben szépítettek, de 2-1-es hátrányban vonultunk pihenőre. A mieink a fordulás után nagyot küzdöttek, végül a mérkőzés hajrájában Bagi Ádám góljával egyenlítettek, így egy ponttal távoztak az ősi rivális otthonából.

U15
Egy korosztállyal lejjebb a DVTK U15-ös csapata látogatott az FTC-MVM Népligeti Sportközpontba. Knáb Zsombor révén már a harmadik percben megszereztük a vezetést, de a miskolciak még az első félidőben egyenlítettek. A szünet után sem változott az állás, így meg kellett elégednünk az egy ponttal.

U14
Legfiatalabb csapatunk ugyancsak hazai pályán játszott, az Illés-Akadémia Haladást fogadta. A vendégek a 10. percben megszerezték a vezetést, a mieink azonban Sass Bálint és Berki Kevin góljával még az első játékrészben fordítottak, de pillanatokkal később jött a válasz a szombathelyiektől. 18 perccel a rendes játékidő vége előtt Berki Kevin másodszor is betalált, amire nem érkezett válasz, így otthon tartottuk a három pontot.

Cikkajánló

Négy győzelem, egy vereség

Az U17 és az U14 is kiütéses győzelmet aratott a hétvégén a labdarúgó utánpótlásban.

Jelentkezz, játssz a Fradiban!

Több korosztályba is várjuk a jelentkezőket a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó utánpótlásába.

Népszerű volt az áprilisi Telekom Toborzó

Hatalmas sikert aratott a Telekom Toborzó, klubunk labdarúgás utánpótlás kiválasztó eseménye.

Készen állsz a nyárra? Vár a Fradi focitábora!

Három héten keresztül a labdarúgásé lesz a főszerep a 7 és 13 év közötti gyermekeknek.

Két győzelem, egy vereség a hétvégén

Három utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára.

U13: Rangos tornagyőzelem Olaszországban

Korosztályos labdarúgócsapatunk egy rangos nemzetközi tornán végzett az élen.

UP: Három döntetlen, egy vereség

Négy utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára a hétvégén.

UP: Két győzelem, egy döntetlen

Három utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára a hétvégén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin