2019. szeptember 23.
Nyolc gólt lőttek az U13-asok Dorogon
Az U19-esek kettőt játszottak, ikszeltek a 17 évesek a Honvéd ellen és nagy győzelmeket arattunk Dorogon.

U19

FTC–DVSC 1-2 (0-1)

Gólszerző: Burzi Alex

Sűrű napokon vannak túl a legidősebbek, hiszen az elmúlt hét nap során három mérkőzést is játszottak. Múlt hét szombaton még az MTK-t verték meg 4-1-re, majd szerdán a Debrecent fogadták hazai pályán. Sajnos nem úgy alakult a meccs, ahogy eltervezték, már az első félidőben a vendégeknél volt az előny. Ugyan az 52. percben Burzi Alex megszerezte az egyenlítő gólt, de kilenc perccel később újra a Debrecen volt eredményes, így 2-1-re meg is nyerték a meccset.

FTC–Illés Akadémia 2-0 (0-0)

Gólszerzők: Hajdú Roland, Katona Bálint

Szombaton újabb bajnoki várt a fiúkra, ezúttal az Illés Akadémia látogatott el az FTC-MVM Sportközpontba. Habár az első félidő gól nélküli döntetlennel zárult, a második játékrészben sikerült gyorsan előnyhöz jutnunk Hajdú Rolandnak köszönhetően. A 84. percben Katona Bálint szerezte meg a második találatunkat, és állította be a 2-0-s végeredményt.

U17

Honvéd–FTC 0-0

Rangadót játszottak az U17-eseknél, hiszen az új bajnoki kiírásban a jelenleg első helyen álló Honvéd látta vendégül a Fradit. Ezúttal nem a góloké volt a főszerep, a kilencven perc során egyetlen találat sem született, így továbbra is a kispesti alakulat áll a tabella élén, míg az FTC a második helyen áll.

U16

U16-osaink pihentek ezen a hétvégén, majd kedden játsszák le aktuális bajnoki meccsüket a Honvéd ellen.

U15

Vasas–FTC 1-0 (0-0)

Sajnos a 15 évesek számára nem alakultak jól az elmúlt hetek, és ezen a hétvégén sem sikerült nyerniük. Szombat délelőtt a Vasas otthonában játszottak a fiúk, az összecsapáson egyetlen gólt jegyeztek fel, azt a hazaiak szerezték az 52. percben. Következő hétvégén a Kecskemét ellen javíthat a csapat.

U14

Vasas–FTC 1-1 (1-0)

Gólszerző: Csánk-Takács Kristóf

A forduló előtt mindkét fél 9-9 ponttal, az angyalföldiek negyedik, a Fradi pedig a táblázat ötödik helyén állt. A Vasas számára kezdődött jobban a találkozó, miután a 31. percben előnyhöz jutottak, végül így is mehettek pihenni a szünetre. A 68. percben aztán jött az egyenlítés Csánk-Takács Kristóf részéről. Ezután már nem esett több gól, így maradt az 1-1 a végén.

U13

Dorog–FTC 1-8 (0-3)

Gólszerzők: Kern Ákos (5), Ledniczky Zalán, Koczka Krisztofer, Fekete Márk

Már a mérkőzés első félidejében háromgólos előnyre tett szert a Fradi, így nem maradt sok kérdés, hogy melyik csapat fogja bezsebelni a három pontot. A szünetig Kern Ákos már kétszer betalált, rajta kívül Ledniczky Zalán köszönt be. A második harminc perc elején Koczka Krisztofer, Fekete Márk és ismét Kern volt eredményes. A 48. percben ugyan szépített a dorogi alakulat, de utána Kern lőtt még két gólt, így számára összejött a mesteri ötös, a csapatnak pedig a hétgólos győzelem.

U12

Dorog-FTC 1-3 (0-1)

Gólszerzők: Gólik Benjámin (2), Lung Dominik

A legkisebbek is Dorogra utaztak szerdán, és harmadik győzelmüket húzták be három meccs alatt. A 26. percben Gólik Benjámin lőtte be a vezető találatot. A második félórában először egyenlíteni tudott a Dorog, de Lung Dominik és újra Gólik két percen belül kettőt lőtt, úgyhogy 3-1-es Fradi-győzelemmel ért véget a mérkőzés.

Cikkajánló

Négy győzelem, egy vereség

Az U17 és az U14 is kiütéses győzelmet aratott a hétvégén a labdarúgó utánpótlásban.

Jelentkezz, játssz a Fradiban!

Több korosztályba is várjuk a jelentkezőket a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó utánpótlásába.

Népszerű volt az áprilisi Telekom Toborzó

Hatalmas sikert aratott a Telekom Toborzó, klubunk labdarúgás utánpótlás kiválasztó eseménye.

Készen állsz a nyárra? Vár a Fradi focitábora!

Három héten keresztül a labdarúgásé lesz a főszerep a 7 és 13 év közötti gyermekeknek.

Két győzelem, egy vereség a hétvégén

Három utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára.

U13: Rangos tornagyőzelem Olaszországban

Korosztályos labdarúgócsapatunk egy rangos nemzetközi tornán végzett az élen.

UP: Három döntetlen, egy vereség

Négy utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára a hétvégén.

UP: Két győzelem, egy döntetlen

Három utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára a hétvégén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin