2021. június 2.
Újabb partnerkapcsolati megállapodásokat kötöttünk
Az SC Sopron, a Pénzügyőr SE és az Airnergy FC is az FTC utánpótlás-partnercsapata lett.

Partnerkapcsolati megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Clubbal az SC Sopron, a Pénzügyőr SE valamint az Airnergy FC egyesületével. Ezek már nem az első csapatok, amelyekkel hasonló együttműködésre lép klubunk utánpótlása az elmúlt hónapokban. Ahogyan Kiss Baranyi Sándor, az FTC utánpótlásának szakmai igazgatója korábban elmondta, a cél az, hogy a Fradi utánpótlás-képzésében jelen lévő módszertani és pedagógiai munka hatással legyen a Ferencváros tradícióit és kultúráját befogadni és ápolni képes partnerek szakmai tevékenységére is. A partnerek kiemelkedő képességű játékosai számára pedig folyamatos a belépési lehetőség az FTC csapataihoz.

Az eseményeken klubunkat Palásthy Norbert akadémiaigazgató, Kiss Baranyi Sándor utánpótlás szakmai igazgató és Szűcs Mihály társadalmi kapcsolatokért felelős vezető képviselte.

- Az SC Sopron együttese nagy hagyományokkal és komoly utánpótlás-bázissal rendelkezik. A klub elnöke az a Csiszár Ákos, aki a Ferencváros korábbi bajnokcsapatának volt a játékosa, így biztos vagyok benne, hogy jelentős partnerünk lesz a jövőben. A Pénzügyőr SE és az Airnergy FC a közvetlen környezetünkben működő egyesületekként elsősorban a gyermeklabdarúgás és az óvodai-iskolai futball területén lesznek klubunk együttműködő partnerei – mondta Szűcs Mihály a három egyesülettel kötött megállapodásról.

Kiss Baranyi Sándortól megtudtuk, hogy milyen célt szolgálnak a korábban és az újonnan megkötött partnerkapcsolati megállapodások.

- Az új és korábbi partnereinkkel való együttműködésünk célja továbbra is az, hogy a fiatal játékosok fejlesztése egységes szakmai alapelvek mentén valósuljon meg – kezdte Kiss Baranyi Sándor, klubunk utánpótlás szakmai igazgatója. – Az a legfontosabb, hogy a gyermekek a család, az iskola és a futball hármas egységét szem előtt tartva, a számukra legmegfelelőbb környezetben ismerkedjenek meg a labdarúgás alapjaival. Továbbra is fontos célunk, hogy partnerklubokban dolgozó szakemberek, edzők képzéséhez a legjobb tudásunk szerint járuljunk hozzá, ezzel is növelve hatékonyságukat az utánpótlás-nevelésben. Azt szeretnénk, ha partnerklubjaink játékosai és szakemberei az együttműködés során teljes körű képet kapjanak a Népligetben zajló munkánkról, a Ferencváros szellemiségéről, kultúrájáról és történelméről, így a legtehetségesebb játékosok a fejlődésük szempontjából a legjobb időszakban, sokkal természetesebb módon kapcsolódhatnak klubunkhoz – zárta gondolatait Kiss Baranyi Sándor.

A Ferencvárosi Torna Club partnercsapatai


Pénzügyőr SE 
SC Sopron
Airnergy FC
Kecskeméti TE
Dunakanyar SE
II. Kerület UFC
UFC Gyömrő
4 Trainerz Sportegyesület
Budakeszi LA
Viadukt SE
Dalnoki Jenő Akadémia
Soroksár SC
Érdi VSE
Nagykáta SE
Szent István SE

Cikkajánló

Négy győzelem a hétvégén

Összes pályára lépő utánpótlás labdarúgócsapatunk győzni tudott.

Négy győzelem, egy vereség

Az U17 és az U14 is kiütéses győzelmet aratott a hétvégén a labdarúgó utánpótlásban.

Jelentkezz, játssz a Fradiban!

Több korosztályba is várjuk a jelentkezőket a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó utánpótlásába.

Népszerű volt az áprilisi Telekom Toborzó

Hatalmas sikert aratott a Telekom Toborzó, klubunk labdarúgás utánpótlás kiválasztó eseménye.

Készen állsz a nyárra? Vár a Fradi focitábora!

Három héten keresztül a labdarúgásé lesz a főszerep a 7 és 13 év közötti gyermekeknek.

Két győzelem, egy vereség a hétvégén

Három utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára.

U13: Rangos tornagyőzelem Olaszországban

Korosztályos labdarúgócsapatunk egy rangos nemzetközi tornán végzett az élen.

UP: Három döntetlen, egy vereség

Négy utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára a hétvégén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin