2022. június 30.
Újabb szerződést kötöttünk fiataljainkkal
Három fiatal labdarúgónk továbbra is a Ferencváros kötelekében bizonyíthat.

Június 30-án, csütörtökön újabb szerződést kötöttünk három fiatal játékosunkkal, Almássy Leventével, Vén Áronnal és Tóth Alex-szel.

Almássy Levente 2013-tól tartozik klubunk kötelékébe, ahol előbb három éven át futsalcsapatunkat erősítette, majd a 2018/19-es idényben az U14-es korosztályos együttesünkben szerepelt. Első nagypályás idényében húsz alkalommal volt a kezdőcsapatban, majd a következő szezonban szintet és osztályt lépve az U15-ben szerepelt. Itt 19 mérkőzésen kétszer volt eredményes. Egy évvel később már az U16-os csapatban játszott, ahol hat góllal segítette együttesünket, de közben már ott volt az U17-nél is. A mögöttünk hagyott idényben az U17-ben és az U19-ben is pályára lépett. Előbbiben 11-szer, majd a rájátszásban kilencszer kapta meg a lehetőség, összesen két gólt szerzett, ezzel is bajnoki címhez segítve fiataljainkat.

A még mindig csak 16 esztendős Vén Áron 2021-ben a Vác együttesétől került az FTC-hez, ahol az U16-ban és az U17-ben is megkapta a lehetőséget edzőitől. U16-os együttesünkben összesen 25 mérkőzésen lépett pályára, melyeken egyszer volt eredményes, míg az U17-ben hat mérkőzés szerepelt a neve mellett. Tehetségével felhívta magára a figyelmet, így ott lehetett rekordbajnok és kupagyőztes férfi labdarúgócsapatunk első, Bad Radkersburg-i edzőtáborában.

A 2005-ös születésű Tóth Alex már a 2018/19-es idényben is utánpótlásunkban szerepelt, emellett futsalozott is. Ebben a szezonban az U14-ben 28 mérkőzésen öt gólt szerzett, majd egy évvel később 23 összecsapáson négy góllal segítette fiataljainkat. A 2020/21-es szezonban már csak a nagypályás futballra koncentrált, így az U16 mellett az U17-ben is megkapta a lehetőséget. Előbbiben 24, utóbbiban 4 mérkőzésen lépett pályára. A mögöttünk hagyott szezonban már csak az U17-es együttesünkben szerepelt, ahol 25 mérkőzésen 3 gólt szerzett, ezzel is hozzásegítve társait a bajnoki aranyéremhez.

Cikkajánló

Egy döntetlen, egy vereség az ETO ellen

A hétvégén két utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára a győriek ellen.

U19-es csapatunk továbbra is a tabella élén

A hétvégén igazi rangadót játszott legidősebb UP-csapatunk a bajnokság második helyén álló Vasas ellen.

Két győzelem, egy döntetlen

Három utánpótláscsapatunk lépett pályára a hétvégén.

Továbbra is az élen U19-es csapatunk

Két győzelem, egy döntetlen és egy vereség a hétvége mérlege az utánpótlásban.

Szerződést kötöttünk utánpótlásunk tehetségével

A Ferencváros profi szerződést kötött U17-es csapatunk kapusával, Radnóti Dániel Istvánnal.

Rangadót nyert, és az élre állt U19-es csapatunk

Az U17-es korosztály is győzni tudott a hétvégén, az U16 pedig továbbra is harcban a bajnoki címért.

Három győzelem az utánpótlás hétvégén

U19-es és U16-os csapatunk is harcban áll a bajnoki címért. Eredmények.

U19: Szép győzelem Ciprus ellen

A magyar U19-es labdarúgó-válogatott 2-0-ra nyert felkészülési mérkőzésen Gyirmóton.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin