2021. április 12.
UP: a hajrában győztük le az Újpestet!
Öt mérkőzésen egy győzelem, két döntetlen és két vereség utánpótláscsapataink hétvégi mérlege.

U19
A bajnokság rájátszásának 7. fordulójában U19-es labdarúgócsapatunk a Nyíregyházát fogadta az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban. A találkozón sokáig nem született gól, majd a 80. percben a vendég együttes egy büntetőből megszerezte a vezetést. A Fradi nem adta fel, aminek meg is lett az eredménye: a 88. percben a két perccel korábban pályára lépő Dragóner Áron egyenlített, ami egy pontot ért az FTC-nek.

U17
Egy korosztállyal lejjebb fiataljaink a MOL Fehérvár FC otthonába látogattak. A hazaiak már az első félidőben megszerezték a vezetést, de Ulrich Dániel tett róla, hogy 1-1-gyel vonuljanak pihenőre. A fordulás után azonban ismét a székesfehérvári együttes volt eredményes, amire a mieink már nem tudtak válaszolni, maradt a 2-1.

U16
U16-ban szereplő fiataljaink egy utolsó pillanatokig izgalmas meccsen fogadták a DVSC-t a Népligetben. A vendégek az első félidő felénél megszerezték a vezetést, a Ferencváros a szünet előtt erre nem is tudott válaszolni. A fordulás után Lestál Szilárd egyenlített, de a Debrecen ismét betalált. Végül a 86. percben jött a ferencvárosi slusszpoén, amikor Manner Balázs egalizált.

U15
A korosztály 23. fordulójában a Fradi az Újpest vendégeként lépett pályára. A mieink Bagi Ádám duplájával már 30 percnyi játék után kettővel is vezettek, de még a félidő előtt egyenlíteni tudott a hazai csapat. A szünet után Varga Zétény révén ismét nálunk volt az előny, de nagyon gyorsan jött az újpestiek válasza, majd tíz perccel a vége előtt újra betaláltak, amivel 4-3-ra meg is nyerték a találkozót.

U14
U14-es csapatunk az U15-höz hasonlóan idegenbeli derbit játszott a bajnokság 23. fordulójában. Erdélyi Bence az első, majd a második félidőben is betalált, így már kettő góllal vezettünk, de a hazaiak öt perc alatt egyenlítettek. A Fradi azonban nem tört meg a gyorsan bekapott két góltól, ugyanis két perccel a rendes játékidő vége előtt Hajdu Bálint meglőtte a harmadik ferencvárosi gólt, amire már nem érkezett válasz.

Cikkajánló

Négy győzelem, egy vereség

Az U17 és az U14 is kiütéses győzelmet aratott a hétvégén a labdarúgó utánpótlásban.

Jelentkezz, játssz a Fradiban!

Több korosztályba is várjuk a jelentkezőket a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó utánpótlásába.

Népszerű volt az áprilisi Telekom Toborzó

Hatalmas sikert aratott a Telekom Toborzó, klubunk labdarúgás utánpótlás kiválasztó eseménye.

Készen állsz a nyárra? Vár a Fradi focitábora!

Három héten keresztül a labdarúgásé lesz a főszerep a 7 és 13 év közötti gyermekeknek.

Két győzelem, egy vereség a hétvégén

Három utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára.

U13: Rangos tornagyőzelem Olaszországban

Korosztályos labdarúgócsapatunk egy rangos nemzetközi tornán végzett az élen.

UP: Három döntetlen, egy vereség

Négy utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára a hétvégén.

UP: Két győzelem, egy döntetlen

Három utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára a hétvégén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin