2021. május 17.
UP: Bajnok lett az U13-as csapatunk a rivális UTE előtt
Utánpótláscsapataink három győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel zárták a hétvégét.

U13

Ódor Zoltán által vezetett U13-as csapatunk a Közép-Nyugat csoport utolsó, 22. fordulójában a Dunakanyar SE - Szentendrét látta vendégül a Népligetben. A mieink azzal a tudattal léphettek pályára, hogy ha győznek, akkor megszerzik a bajnoki címet. Ennek megfelelően már az 5. percben megvolt a vezetés Sass Bálint jóvoltából, majd szűk negyed órával később Pacsó Milán Tibor is betalált. Négy perc után újabb találatnak örülhettünk, Sass Bálint duplázott, majd az első játékrész végéig még Bokros Bertold is feliratkozott a gólszerzők közé. Ha azt hittük, hogy az első játékrészben (ami ebben a korosztályban még 30 perc) kinyílt a gólcsap, akkor tévedtünk, ugyanis a második játékrészben ötször is mattoltuk a vendégek védelmét, Gyenes Lóránt Imre és Abaházi Demeter duplázott, és Bácsovics Olivér Róbert is betalált, így a mieink kiütéses, 9-0-ás győzelmet arattak, és a nagy rivális UTE előtt megnyerték a bajnokságot.

U14

Az egy évvel idősebbek a Pécs vendégeként léptek pályára. A mieink villámrajtot vettek, és a 4. percben Kern Ákos megszerezte az első gólunkat, majd bő negyed órával később Miskolczi Domonkos növelte az előnyünket. A hazaiaknak azonban még az első félidőben sikerült szépíteni, így nyitottá vált a meccs a második félidőre. Végül a 76. percben Knáb Zsombor meglőtte a Fradi utolsó gólját, ezzel eldőlt a meccs, és a mieink 3-1-re győztek.

U15

Az U15 szintén a PMFC ellen mérkőzött meg. Itt is a 4. percben esett az első gól, ám sajnos a mi kapunkba, sőt a 19. percben már kettővel mentek a hazaiak. Pár perccel később Csánk-Takács Kristóf találatával ugyan visszajöttünk a meccsbe, ám a Pécs a második félidő elején újabb gólt lőtt, és ezzel 3-1-re megnyerte a mérkőzést.

U16

Az egyel idősebbek Szombathelyen, az Illés Akadémia-Haladás ellen léptek pályára. Az első Fradi-gólra csak negyed órát kellet várni, ekkor Berényi Erik talált a hazaiak kapujába, majd Manner Balázs tette megnyugtatóbbá az előnyünket. Végül a második félidőre is jutott egy találat, amit Palaga Noel szerzett a 86. percben. Ezzel alakult ki a 3-0-s végeredmény.

U17

Az U17 a DVSC-DLA csapatát fogadta a Népligetben. Az egész mérkőzés alatt kiegyenlített küzdelem zajlott a pályán, ám gólt egyik csapat sem tudott elérni, így maradt a 0-0-s végeredmény és a pontosztozkodás.

U19

Legidősebb utánpótláscsapatunk örökrangadót vívott az MTK ellen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Nem indult jól a mérkőzés a mieink szempontjából, ugyanis két percen belül két gólt is kaptunk. A szünetben sikerült rendezni a sorainkat, és az 54. percben Hajdu Roland Gábor büntetőből szépített. Négy perccel később azonban az MTK ismét betalált Juhász Levente révén, és ekkor úgy tűnt, hogy eldőlt a találkozó, ám csapatunk megmutatta, hogy mekkora tartása van. A 75. percben Juhász Botond Ferenc góljával előbb felzárkóztunk, majd  a 88. percben Hajdu Roland Gábor ismét betalált, és ezzel 3-3 állt az eredményjelzőn. Csapatunk ismét bizonyította, hogy mekkora lelki ereje van, és megérdemelte volna a pontszerzést, ám a labdarúgás ismét bizonyította, hogy nem mindig igazságos, ugyanis az MTK a hosszabbításban, a 94. percben ismét betalált, így 4-3-ra megnyerte az összecsapást. 

Cikkajánló

UP: Két győzelem, egy döntetlen

Három utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára a hétvégén.

Toborzó 2024: Így dolgoznak a játékosmegfigyelők

Egy tehetséges játékos felfedezése, monitorozása komoly szakmai munka – VIDEÓ!

UP: Két csapatunk lépett pályára a hétvégén

U15-ös és U14-es labdarúgóink is 1-1-es döntetlent értek el.

Toborzó 2024: Eljött a te időd!

A hozzánk kerülő fiatal labdarúgók fejlődését már id. Lisztes Krisztián is segíti – VIDEÓ!

Telekom Toborzó: Focizz a Fradiban!

Várjuk a jelentkezőket a 2011-2012-es korosztályból az FTC labdarúgó-utánpótlásának toborzójára.

UP: Hat gólt lőtt az U17 az Újpestnek

U16-os labdarúgóink pedig fordulatos meccsen hoztak el egy pontot Újpestről.

Elindult a bajnokság a fiatalabbaknak is

Nyert az U19 és az U15, kikapott az U16 és az U14 a labdarúgó utánpótlásban.

Partnerkapcsolati megállapodás a Magyar Kupa-győztessel

Az FTC utánpótlás akadémiája a jövőben a III. kerületi TVE-vel is együtt dolgozik a fiatalok jövőjéért - VIDEÓ

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin