2021. május 25.
UP: Hajrában lőtt góllal vertük a Vasast
Utánpótláscsapataink két győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel zárták a hétvégét.

U19
Legidősebb utánpótláscsapatunk az Illés Akadémiát fogadta az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban. A vendégek már a találkozó elején kétgólos előnyre tettek szert, de az első félidő végén Czékus Ádám révén sikerült a szépítés. A fordulás után mindent megtettünk az egyenlítésért, de tizenöt perccel a vége előtt a Vas megyei együttes még kétszer eredményes volt, így 4-1-es vendég-győzelemmel ért véget a találkozó.

U17
U17-es együttesünk a Vasas Kubala Akadémia otthonában lépett pályára a rájátszás 13. fordulójában. A mieink az első perctől kiélezett mérkőzést játszottak a házigazdával. A 0-0-val záródó első félidő után sokáig úgy tűnt, hogy meg kell elégednünk a gól nélküli döntetlennel és az egy ponttal, de a 92. percben a csereként beálló Nemes Márton góljával elhoztuk a három pontot a Vasas otthonából.

U16
Egy korosztállyal lejjebb a Budapest Honvéd látogatott a Népligetbe. A vendégek már az ötödik percben megszerezték a vezetést, de a 23. percben Gágyor Domán egyenlített. Percekkel később azonban ismét megszerezte a vezetést a Honvéd, majd gyorsan lőtt még kettőt, így háromgólos hátrányban mentünk a szünetre. A félidő után sikerült felpörögnünk, Almássy Levente szépített is, de ezután már nem tudtuk feltörni a kispestiek védelmét, így 4-2-es vereséget szenvedtünk.

U15
U15-ös fiataljaink ugyancsak hazai pályán léptek pályára, ők az ETO FC Győrt fogadták a bajnokság 29. fordulójában. A találkozó az első perctől kiegyenlített volt, helyzetek itt is ott is adódtak, de 0-0-val vonultak pihenőre a csapatok. Mi kezdtük nagyobb elánnal a második játékrészt, és a 61. percben Bagi Ádám góljával meg is szereztük a vezetést. Sokáig nem örülhettünk, ugyanis tíz perccel később egalizált a győri együttes. Az eredmény már nem változott, így meg kellett elégednünk az egy ponttal.

U14
Fiataljaink az egyel idősebb korosztályhoz hasonlóan a Győr együttesét látták vendégül. A vendégek már a 9. percben megszerezték a vezetést, de Hajdu Bálint a félidő felénél egyenlített. Az első negyvenöt perc végéhez közeledve ismét megszerezte az előnyt a Győr, így 2-1-es előnnyel mentek a pihenőre. A fordulás után a mieink magasabb fokozatra kapcsoltak, és az 58. percben Gólik Benjámin révén előbb egyenlítettünk, majd ezt követően húsz perc alatt Hajdu még kétszer volt eredményes, így a 2-1-es félidei hátrányból felállva 4-2-re győztünk.

Cikkajánló

„A tehetségek felfelé áramoltatása a legfőbb cél”

Remekül sikerült az átállás U13-mas csapatunknak, amely a tabella élén zárta az első nagypályás szezonját.

„Csapatjáték terén rengeteget léptünk előre”

Az U14-es országos labdarúgó-bajnokság második helyén záró utánpótláscsapatunk előző szezonját értékeltük.

„A végére egészen összeállt a csapat”

Évértékelő sorozatunk első részében az országos bajnokságban ezüstérmes U16-os együttest vizsgáltuk.

Három idegenbeli sikerrel zártuk az utánpótlásidényt

Két ifjúsági csapatunk az Illés Akadémia, egy pedig a DVSC vendégeként győzött szombaton.

UP: Lenulláztuk a Fehérvárt, a hajrában vertük a DVSC-t

Utánpótláscsapataink két győzelemmel és négy vereséggel zárták a mögöttünk hagyott bajnoki hétvégét.

Újabb partnerkapcsolati megállapodásokat kötöttünk

Az SC Sopron, a Pénzügyőr SE és az Airnergy FC is az FTC utánpótlás-partnercsapata lett.

Drámai küzdelemben vertük meg a MOL Fehérvárt

A hétvége során az U19-es és az U17-es csapatunk is győzött, míg az U16 döntetlent játszott.

Ismét vár az Albert Focitábor!

Június 20-tól 26-ig rendezik meg a XV. Albert Nyári Focitábort Balatonlellén a 12-15-évesek számára.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most