2019. december 9.
UP: két csapat az élen, három a dobogón telel!
Szép őszön vannak túl utánpótlás-labdarúgócsapataink, lássuk, hogyan teljesítettek!

U19 - 2. hely

Bár a legnagyobb utánpótlás-korosztálynál még nem játszottak le két mérkőzést, az már biztos, hogy Székely Tibor együttese a dobogón telel (a második helyen állunk, és az első Győr játszik még a harmadik Honvéddal). A mieink 14 mérkőzésen 8 győzelmet, 1 döntetlent és 5 vereséget értek el, de nem alakultak ki nagy különbségek, ebből is látszik, milyen kiegyensúlyozott a bajnokság. Legeredményesebb játékosunk a 10 találatig jutó Ammar Ramadan, aki a góllövőlista második helyén áll. Tabella ITT!

U17 - 3. hely

Borbély Balázs csapata is a dobogón várhatja a folytatást! A mieink 14 meccsen 6 győzelmet, 4 döntetlent és 4 vereséget értek el, ezzel a harmadik helyen állnak. Az éllovas Honvéd nagyon elhúzott, de a második helyezett Puskás Akadémia még lőtávolban (öt ponttal előttünk) van. Legeredményesebb játékosaink az egyaránt 7-7 gólig jutó Czékus Ádám, Damir Redzic, Vogyicska Balázs hármas. Tabella ITT!

U16 - 4. hely

Lisztes Krisztián együttese épphogy lecsúszott a dobogóról, de csupán két pontra van tőle. A mieink 14 meccs után 6 győzelemmel, 2 döntetlennel és 6 vereséggel állnak, legeredményesebb játékosunk a hatgólos Gyuris Aurél. Tabella ITT!

U15 - 13. hely

A többi csapat közül kicsit kilóg sajnos az U15-ös együttesünk, Horváth Roland együttese a 13. helyen áll, 15 meccsen 3 győzelem, 5 döntetlen és 7 vereség a mérlege. Legeredményesebb játékosunk a 11 gólig jutó Gágyor Domán, aki a negyedik helyen áll ezzel a góllövőlistán. Tabella ITT!

U14 - 2. hely

Remek féléven vannak túl U14-eseink, akik amellett, hogy a tabella második helyén állnak, 15 mérkőzésen csupán 10 gólt kaptak, ezzel a legjobb védelem a miénk ebben az osztályban. Munkácsi Dávid együttesének a 13 győzelem mellé csupán 1-1 döntetlen és vereség csúszott be és csak egy pont a hátrányunk a listavezető Puskás Akadémia mögött. Legeredményesebb játékosunk a 13 gólos Nimsz Ádám. Tabella ITT!

U13 - 1. hely

Korolovszky Gábor csapata féltávnál veretlenül vezeti az U13-as Közép-Nyugati csoportot! A 11 meccsből 10-et megnyertünk és csupán egy döntetlen csúszott be. Mi lőttük a legtöbb gólt (54-et) és mi kaptuk a legkevesebbet (6-ot)! Legeredményesebb játékosunk a 15 találatig jutó Kern Ákos, aki a harmadik a góllövőlistán. Tabella ITT!

U12 - 1. hely

Az eggyel kisebbek is remekelnek, és szintén az élről várhatják a folytatást! Gyémesi Árpád csapata ugyanúgy áll, mint az U13-asok: 11 meccsen 10 győzelem, 1 döntetlen és 0 vereség! Legeredményesebb játékosunk a 20 találatig jutó Gólik Benjámin szintén vezeti a góllövőlistát! Tabella ITT!

Cikkajánló

Négy győzelem a hétvégén

Összes pályára lépő utánpótlás labdarúgócsapatunk győzni tudott.

Négy győzelem, egy vereség

Az U17 és az U14 is kiütéses győzelmet aratott a hétvégén a labdarúgó utánpótlásban.

Jelentkezz, játssz a Fradiban!

Több korosztályba is várjuk a jelentkezőket a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó utánpótlásába.

Népszerű volt az áprilisi Telekom Toborzó

Hatalmas sikert aratott a Telekom Toborzó, klubunk labdarúgás utánpótlás kiválasztó eseménye.

Készen állsz a nyárra? Vár a Fradi focitábora!

Három héten keresztül a labdarúgásé lesz a főszerep a 7 és 13 év közötti gyermekeknek.

Két győzelem, egy vereség a hétvégén

Három utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára.

U13: Rangos tornagyőzelem Olaszországban

Korosztályos labdarúgócsapatunk egy rangos nemzetközi tornán végzett az élen.

UP: Három döntetlen, egy vereség

Négy utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára a hétvégén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin