2021. június 7.
UP: Lenulláztuk a Fehérvárt, a hajrában vertük a DVSC-t
Utánpótláscsapataink két győzelemmel és négy vereséggel zárták a mögöttünk hagyott bajnoki hétvégét.

U19
Legidősebb utánpótláscsapatunk két mérkőzésen volt érdekelt a múlt héten: előbb hazai pályán fogadta a DVSC-t, majd a Puskás Akadémia vendégeként lépett pályára. A debreceniek ellen jól kezdtük a találkozót, Czékus Ádám révén már a 14. percben megszereztük a vezetést. A Debrecen az első félidőben nem tudott egyenlíteni, de a fordulás után szinte azonnal egalizált. A mieink magasabb fokozatra kapcsoltak, mindent megtettek a győzelemért, és amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, az utolsó percben Vogyicska Balázs eldöntötte a három pont sorsát (2-1).

Három nappal később már Szombathelyen volt jelenése fiataljainknak. Az Illés Akadémia már húsz perc után kettővel vezetett, majd a félidő után meglőtte a harmadikat is, a mieink erejéből azonban csak a szépítésre futotta (3-1).

U17
Az eggyel fiatalabb korosztály ugyancsak két mérkőzést játszott a mögöttünk hagyott héten. Együttesünk előbb a Puskás Akadémia, majd az MTK vendégeként lépett pályára. A Felcsúton rendezett összecsapáson a hazaiak szerezték meg a vezetést, de hat perccel később Nemes Márton révén egyenlítettünk. A folytatásban mindkét félnek megvoltak a lehetőségei, azok azonban rendre kimaradtak, végül a Puskás az utolsó percben mégis betalált, ezzel pedig 2-1-re megnyerte a találkozót.

Pár nappal később egy örökrangadóhoz méltó mérkőzést játszottunk az MTK-val, ugyanis az ősi rivális nagyon korán háromgólos előnyt szerzett, a mieink mentális erejét azonban tökéletesen bemutatja, hogy nem törtek meg. Nemes gólja még csak a szépítést jelentette, de a szünet után Kaján és Lisztes is eredményes volt, így 3-3-mal fordultunk az utolsó harminc percre. A mesébe illő feltémadás azonban így is kevés volt, a 89. percben ugyanis az MTK ismét betalált, erre pedig már nem tudtunk válaszolni.

U15
U15-s csapatunk ugyancsak a Puskás Akadémia ellen lépett pályára, annyi különbséggel, hogy ezúttal mi voltunk a pályaválasztók. Az aranyérmet megcélzó felcsúti együttes már az első félidőben megszerezte a vezetést. A mieink mindent megtettek az egyenlítésért, de a második játékrész második felében ismét eredményes volt a Puskás, így 2-0-s vereséget szenvedtek.

U14
Egy korosztállyal lejjebb a MOL Fehérvár FC-t fogadtuk az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban. Mi kezdtük jobban a korosztályos rangadót, és Kern Ákos révén már az első félidő felénél megszereztük a vezetést, amit a játékrész végéig sikerült is megőriznünk. A fordulás után is elég volt 20 perc a mieinknek az újabb gólhoz: Csimszi Zoltán találatával már kettővel vezettünk, de hat perccel később Gólik Benjámin tette fel az i-re a pontot (3-0).

Cikkajánló

„A tehetségek felfelé áramoltatása a legfőbb cél”

Remekül sikerült az átállás U13-mas csapatunknak, amely a tabella élén zárta az első nagypályás szezonját.

„Csapatjáték terén rengeteget léptünk előre”

Az U14-es országos labdarúgó-bajnokság második helyén záró utánpótláscsapatunk előző szezonját értékeltük.

„A végére egészen összeállt a csapat”

Évértékelő sorozatunk első részében az országos bajnokságban ezüstérmes U16-os együttest vizsgáltuk.

Három idegenbeli sikerrel zártuk az utánpótlásidényt

Két ifjúsági csapatunk az Illés Akadémia, egy pedig a DVSC vendégeként győzött szombaton.

Újabb partnerkapcsolati megállapodásokat kötöttünk

Az SC Sopron, a Pénzügyőr SE és az Airnergy FC is az FTC utánpótlás-partnercsapata lett.

Drámai küzdelemben vertük meg a MOL Fehérvárt

A hétvége során az U19-es és az U17-es csapatunk is győzött, míg az U16 döntetlent játszott.

Ismét vár az Albert Focitábor!

Június 20-tól 26-ig rendezik meg a XV. Albert Nyári Focitábort Balatonlellén a 12-15-évesek számára.

UP: Hajrában lőtt góllal vertük a Vasast

Utánpótláscsapataink két győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel zárták a hétvégét.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most