2021. május 10.
UP: Sima győzelem a Vasas ellen
Fiataljaink két-két győzelem és döntetlen mellett csupán egyszer kaptak ki a hétvégén.

U19

Legidősebb utánpótláscsapatunk a Budapest Honvédot fogadta a Népligetben. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, ám a vendégek a második játékrész elején, a 49. percben előnybe kerültek Kerezsi Zalán Márk góljával. A folytatásban mentünk előre az egyenlítésért, ám a Honvéd a 94. percben Kárász Simon Milán találatával lezárta a mérkőzést és 2-0-ra nyert.

U17

Az U17 szintén a kispestiek ellen mérkőzött idegenben. A találkozó első felében egyik csapat sem tudott igazán a másik fölé kerekedni. A második félidőben aztán a hazaiak magasabb fokozatra kapcsoltak, de nem tudtak gólt lőni a mieinknek, így maradt a 0-0-ás döntetlen.

U16

Az egy évvel fiatalabbakra nagy mérkőzés várt a Vasas Kubala Akadémia ellen az FTC-MVM Népligei Sportközpontban. Az első félidőben még nem esett gól, ám a folytatásban a mieink átvették az irányítást, és Balogh Máté Zsolt az 56. percben előnyhöz jutatta csapatunkat. A második gólunkra a 83. percig kellett várnunk, ekkor Almássy Levente talált az angyalföldiek kapujába. Végül még a hosszabbítás is tartogatott egy Fradi-gólt, Gágyor Domán Szilárd találata alakította ki a 3-0-ás végeredményt.

U15

Az U15 a DVSC-DLA-t fogadta a Népligetben. Nem kezdtük jól a találkozót, a vendégek a 19. percben előnybe is kerültek Forgó Márk góljával. A bekapott góltól a mieink magukra találtak, és a 30. percben Bagi Ádám Gyula ki is egyenlített, majd két perccel később, Csánk-Takács Kristóf góljával már mi vezettünk. A második félidőben Bagi Ádám Gyula megszerezte önmaga második, míg csapatunk harmadik találatát, és ezzel a Fradi 3-1-re győzött.

U14

Legfiatalabb csapatunk szintén a debreceniekkel játszott hazai pályán. A hajdúságiak már a 6. percben megszerezték a vezetést Bartha Attila góljával, ám bő negyed óra után Vitályos Viktor Tamás kiegyenlített, így 1-1-el mehettek a csapatok a szünetre. A fordulás után Hajdu Bálint gyorsan előnyhöz jutatta a mieinket, ám a vendégek a 60. percben előbb kiegyenlítettek, majd tíz perccel később Gajdán Balázs révén már vezettek is. Az újabb fordulat alig pár perccel később jött, amikor Knáb Zsombor találatával újra döntetlen volt az állás, ami a hátralévő időben nem is változott, maradt a 3-3-as döntetlen.

Cikkajánló

Három idegenbeli sikerrel zártuk az utánpótlásidényt

Két ifjúsági csapatunk az Illés Akadémia, egy pedig a DVSC vendégeként győzött szombaton.

UP: Lenulláztuk a Fehérvárt, a hajrában vertük a DVSC-t

Utánpótláscsapataink két győzelemmel és négy vereséggel zárták a mögöttünk hagyott bajnoki hétvégét.

Újabb partnerkapcsolati megállapodásokat kötöttünk

Az SC Sopron, a Pénzügyőr SE és az Airnergy FC is az FTC utánpótlás-partnercsapata lett.

Drámai küzdelemben vertük meg a MOL Fehérvárt

A hétvége során az U19-es és az U17-es csapatunk is győzött, míg az U16 döntetlent játszott.

Ismét vár az Albert Focitábor!

Június 20-tól 26-ig rendezik meg a XV. Albert Nyári Focitábort Balatonlellén a 12-15-évesek számára.

UP: Hajrában lőtt góllal vertük a Vasast

Utánpótláscsapataink két győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel zárták a hétvégét.

UP: Bajnok lett az U13-as csapatunk a rivális UTE előtt

Utánpótláscsapataink három győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel zárták a hétvégét.

Felemás hétvégét zártak fiataljaink

U16-os csapatunk idegenben győzött, míg az U17 és az U14 vereséget szenvedett.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most