2021. május 10.
UP: Sima győzelem a Vasas ellen
Fiataljaink két-két győzelem és döntetlen mellett csupán egyszer kaptak ki a hétvégén.

U19

Legidősebb utánpótláscsapatunk a Budapest Honvédot fogadta a Népligetben. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, ám a vendégek a második játékrész elején, a 49. percben előnybe kerültek Kerezsi Zalán Márk góljával. A folytatásban mentünk előre az egyenlítésért, ám a Honvéd a 94. percben Kárász Simon Milán találatával lezárta a mérkőzést és 2-0-ra nyert.

U17

Az U17 szintén a kispestiek ellen mérkőzött idegenben. A találkozó első felében egyik csapat sem tudott igazán a másik fölé kerekedni. A második félidőben aztán a hazaiak magasabb fokozatra kapcsoltak, de nem tudtak gólt lőni a mieinknek, így maradt a 0-0-ás döntetlen.

U16

Az egy évvel fiatalabbakra nagy mérkőzés várt a Vasas Kubala Akadémia ellen az FTC-MVM Népligei Sportközpontban. Az első félidőben még nem esett gól, ám a folytatásban a mieink átvették az irányítást, és Balogh Máté Zsolt az 56. percben előnyhöz jutatta csapatunkat. A második gólunkra a 83. percig kellett várnunk, ekkor Almássy Levente talált az angyalföldiek kapujába. Végül még a hosszabbítás is tartogatott egy Fradi-gólt, Gágyor Domán Szilárd találata alakította ki a 3-0-ás végeredményt.

U15

Az U15 a DVSC-DLA-t fogadta a Népligetben. Nem kezdtük jól a találkozót, a vendégek a 19. percben előnybe is kerültek Forgó Márk góljával. A bekapott góltól a mieink magukra találtak, és a 30. percben Bagi Ádám Gyula ki is egyenlített, majd két perccel később, Csánk-Takács Kristóf góljával már mi vezettünk. A második félidőben Bagi Ádám Gyula megszerezte önmaga második, míg csapatunk harmadik találatát, és ezzel a Fradi 3-1-re győzött.

U14

Legfiatalabb csapatunk szintén a debreceniekkel játszott hazai pályán. A hajdúságiak már a 6. percben megszerezték a vezetést Bartha Attila góljával, ám bő negyed óra után Vitályos Viktor Tamás kiegyenlített, így 1-1-el mehettek a csapatok a szünetre. A fordulás után Hajdu Bálint gyorsan előnyhöz jutatta a mieinket, ám a vendégek a 60. percben előbb kiegyenlítettek, majd tíz perccel később Gajdán Balázs révén már vezettek is. Az újabb fordulat alig pár perccel később jött, amikor Knáb Zsombor találatával újra döntetlen volt az állás, ami a hátralévő időben nem is változott, maradt a 3-3-as döntetlen.

Cikkajánló

Négy győzelem a hétvégén

Összes pályára lépő utánpótlás labdarúgócsapatunk győzni tudott.

Négy győzelem, egy vereség

Az U17 és az U14 is kiütéses győzelmet aratott a hétvégén a labdarúgó utánpótlásban.

Jelentkezz, játssz a Fradiban!

Több korosztályba is várjuk a jelentkezőket a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó utánpótlásába.

Népszerű volt az áprilisi Telekom Toborzó

Hatalmas sikert aratott a Telekom Toborzó, klubunk labdarúgás utánpótlás kiválasztó eseménye.

Készen állsz a nyárra? Vár a Fradi focitábora!

Három héten keresztül a labdarúgásé lesz a főszerep a 7 és 13 év közötti gyermekeknek.

Két győzelem, egy vereség a hétvégén

Három utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára.

U13: Rangos tornagyőzelem Olaszországban

Korosztályos labdarúgócsapatunk egy rangos nemzetközi tornán végzett az élen.

UP: Három döntetlen, egy vereség

Négy utánpótlás labdarúgócsapatunk lépett pályára a hétvégén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin