2021. március 28.
Köszönet a Nemzet Hőseinek! Legyenek a vendégeink!
Az FTC-Mezőkövesd bajnoki mérkőzésen vendégül látjuk a vírus ellen küzdő hősöket!

A Ferencvárosi Torna Club és az FTC stadionjának üzemeltetője, a Sportfive a sorozatban harmadik bajnoki címét idén megszerző Fradi idei utolsó hazai bajnoki mérkőzésén, az FTC-Mezőkövesd bajnokin (2021. május 1., szombat 19.30) vendégül látja a Nemzet Hőseit.

A klub azoknak szeretne köszönetet mondani, akik a pandémia alatt – közvetlen veszélynek kitéve magukat, a frontvonalban küzdve - is kiszolgálták az országot. Ők a Nemzet Hősei és most rajtunk a sor, hogy valamit visszaadjunk nekik.

IDE kattintva megpróbáltuk pontosan körbeírni, kiket tartunk mi a Nemzet Hőseinek, mely területeken dolgozók jogosultak a programban történő részvételre. A kampány részletei megtalálhatóak a fradi.hu/nemzethosei oldalon. A meccsjegy.fradi.hu oldalon jelentkezhetnek majd a Hősök.

Az egészségügyi és rendvédelmi dolgozókat, katonákat, katasztrófavédőket hívjuk meg a Mezőkövesd elleni mérkőzésünkre.

A 2020/2021-es szezon egyetlen hátralévő hazai bajnoki mérkőzésére, a május 1-én 19.30 órakor kezdődő FTC-Mezőkövesd összecsapásra meghívjuk az egészségügyi és rendvédelmi dolgozókat, a katonákat, és a katasztrófavédőket, ők ingyen tekinthetik meg az FTC labdarúgócsapatának összecsapását a Groupama Arénában.

A meghívás kizárólag erre az egyetlen találkozóra szól és csak az adott területek hőseire érvényes! A vírus elleni küzdelemben végre odáig ér Magyarország, hogy bár szabályozva, de hosszú idő után ismét lehetnek nézők sporteseményeken!

A május elsején, szombaton 19.30 órakor kezdődő FTC-Mezőkövesd mérkőzésre az orvosok, mentők, ápolók, rendőrök, katonák, katasztrófavédők jelentkezéseit várjuk és fogadjuk el.

A kampány részletei megtalálhatóak a fradi.hu/nemzethosei oldalon

Nagyon fontos tudni, hogy az akcióban résztvevők létszáma korlátozott, a D3 és D4 szektorokban kívánunk helyet adni a Hősöknek. A védettségi igazolvány és a szurkolói kártya szükséges a belépéshez, azonban akinek nincs még Fradi szurkolói kártyája, annak sem kell aggódnia, mert a kártya kiváltásának díját is átvállalja az FTC és a Sportfive.

Minden Hőst elkísérhet egy 14 éven aluli gyermek, utóbbi belépőjét és kártyakiváltását is a klub állja. Fontos, hogy kizárólag A típusú kártyával lehetséges majd a belépés. Akinek B-típusú szurkolói kártyája van, azt arra kérjük, váltsa ki az A-típusú szurkolói kártyát is. A kártya kiváltásának a költségét az FTC és a Sportfive minden esetben magára vállalja. Hat éves kor alatti gyermeknek még nem szükséges a szurkolói kártya.

A meccsjegy.fradi.hu oldalon jelentkezhetnek majd a Hősök

Aki a felsorolt területeken dolgozott és dolgozik a koronavírus-járvány veszélyhelyzet idején, és kedvet érez ahhoz, hogy részt vegyen az FTC-Mezőkövesd bajnoki mérkőzésen, nincs más teendője, mint belépni a meccsjegy.fradi.hu oldalra.

Az első lépés, hogy – kizárólag a megjelölt területen dolgozó - regisztrál a meccsjegy.fradi.hu-n. Adja meg adatait (név, szurkolói kártya száma, munkahelye neve, beosztása, szöveges indoklás).  Amennyiben nincs szurkolói kártyája, akkor a meccsjegy.fradi.hu-n előregisztrációra is lesz lehetősége. Ha nincs szurkolói kártyája, mi fizetjük a kiváltás díját és előregisztrálhat is.

Minden egyes hős szurkolónk ingyen magával hozhat egy 14 év alatti gyermeket is (6 év alatt nincs szükség szurkolói kártyára). Ahogy a belépők, úgy a kártyák díját is állja az FTC és a Sportfive.

Amennyiben nincs szurkolói kártyája, akkor a meccsjegy.fradi.hu-n előregisztrációra is lesz lehetősége. Az előregisztrációt követően (az ekkor kapott szurkolói kártya számaival) tud már jegyet igényelni a találkozóra. Fontos, hogy amennyiben van rá lehetősége, akkor szurkolói kártyáját ne a meccsnapon, hanem már jóval azt megelőzően vegye át. Ha kizárólag meccsnapon tudja azt átvenni, akkor jóval a találkozó kezdete előtt érkezzen meg a Groupama Arénához.

A kampány részletei megtalálhatóak a fradi.hu/nemzethosei oldalon.

Belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal!

Fontos információ, hogy a Groupama Arénába kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet belépni, ez a korlátozás a Nemzet Hőseire is vonatkozik. Kérjük, csak azok jelentkezzenek, akiknek érvényes igazolványuk van, ezt a belépésnél ellenőrizni fogjuk. A védettségi igazolványon is megtalálható, hogy az kizárólag személyazonosságot igazoló fényképes okmánnyal (személyi, vagy jogosítvány, vagy útlevél) együtt érvényes, kérjük, a felsoroltak valamelyikét is hozza magával feltétlenül.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most