archív anyag
Honlapunk 2019. február 25-én megújult, de nem hagyjuk veszni a korábbi cikkeinket! Az itt látható anyag archív írás, ezért előfordulhat, hogy a benne található képek, illetve tartalmi beágyazások az új cikkektől eltérően jelennek meg.
2018. szeptember 18.
„Csak a Fradinál van olyan erő, hogy ilyen stáb összeálljon”
Különleges edzőpáros érkezett szinkronúszóinkhoz a hét elején. A sportág legismertebb alakja, Kiss Szofi mellett a válogatottól érkező Tringer Sára is segíti ezentúl Mester Lívia és Mester Lili munkáját.

Nemrég beszámoltunk róla, hogy szinkronúszóink csodálatos körülmények között készülhetnek, hétfőn pedig újra volt minek örülniük a lányoknak. Az edzői stábhoz ugyanis csatlakozott két új, fiatal szakember, Kiss Szofi és Tringer Sára.

- A körülményeink alaposan megváltoztak, vonzó helyszínt jelentenek mind a gyerekek, mind az edzők számára
- mondta Mester Lívia szakosztályvezető. - Ha már ilyen helyen készülünk, ilyen körülményeink vannak, amilyenek máshol nincsenek, tovább kellett lépnünk, és megfelelő embereket találnunk az edzésekhez. Magyarországon csak a Fradinál van olyan erő, hogy ilyen magas színvonalú edzői stáb összeálljon. Tringer Sárának TF-es edzői végzettsége van, és a válogatott mellett már szerzett tréneri tapasztalatot, Kiss Szofi pedig a valaha volt legnagyobb szinkronúszó. Nagyon örömteli, hogy két ilyen szakember is bennünk látja a jövőt.

Kiss Szofi kétszeres magyar bajnok, háromszor az év magyar szinkronúszója volt, több világverseny mellett az olimpiát is megjárta, 2012-ben Londonban szerepelhetett az ötkarikás játékokon. A nyáron visszavonult a versenyzéstől, és úgy döntött, a Ferencvárosnál kezdi meg edzői karrierjét, ahol koreográfiát tanít majd.

- Igazán szimpatikus volt számomra a Fradi hívása, mert úgy éreztem, nagyon szeretnék, hogy itt dolgozzak - kezdte Kiss Szofi. - A versenysportot abbahagytam, és szerettem volna kipróbálni egy másik területet. Tudtam, hogy a szinkronúszástól nem tudok elszakadni, vonzó lehetőség volt, hogy gyerekekkel foglalkozhatok, ráadásul nem is akárhol, a Fradinál. Verrasztó Dáviddal kiváló a kapcsolatom, ő is szerepet játszott abban, hogy ide jöjjek. A lányok nagy szeretettel fogadtak, kicsit szégyenlősek voltak, de ez biztosan elmúlik majd néhány edzés alatt.


A 24 éves Tringer Sárának már nem újdonság az edzősködés, hiszen eddig a válogatott mellett tevékenykedett. Aktív versenyzőként több világversenyt megjárt, valamint országos bajnoki címeket nyert. Pályafutása végét követően ő sem tudott elszakadni a sportágtól, a Fradinál a kisebbekkel foglalkozik.

- Nagyon örültem a Fradi megkeresésének, evidens volt, hogy igent mondok, örülök, hogy ennek a családnak a tagja lehetek - így Tringer Sára. - Inspiráló, hogy olyan helyre érkeztem, ahol rengeteg nagy sportoló van, és igazán összetartó közösséget alkotnak. Amikor megláttam a Ludovika Arénát, és ami körülveszi, nem akartam hinni a szememnek. Különleges lesz itt dolgozni. Kifejezetten a kisebbekkel szerettem volna foglalkozni, úgy érzem, jól kiegészítjük majd egymást Szofival és Lilivel. Szeretném, hogy minél több boldog, egészséges gyerek legyen itt nálunk, ahhoz, hogy ez valóra váljon, a legjobb helyen vagyunk a Ferencvárosnál.


Cikkajánló

Újabb két fényes érem

Fiatal szinkronúszóink a felnőtt mezőnyben, válogatott színekben is remekül helyt álltak.

Két aranyérem az utánpótlás OB-n

Szinkronúszóink remekül szerepeltek az elmúlt hétvégén a Duna Arénában tartott versenyen.

Szezonnyitó ezüstérem Székesfehérvárról

Szinkronúszó szakosztályunk fiatal tehetségei a tavaszi versenyszezon első megmérettetésén szerepeltek.

„Ordítottam egyet!” – egy válogatott meghívó története

Az FTC szinkronúszója, Fábián Lili musicalt énekel és megőrül a világ legnagyobb rágcsálójáért – VIDEÓ

Tökéletes évzárás! Fradi-aranyak egyéniben és párosban

Szinkronúszóink valóságos éremesővel zárták a Honvéd Kupát.

Novemberi éremeső Érden

Az FTC fiatal szinkronúszói remekül teljesítettek a rangos versenyen.

Csodás szereplés, három Magyar Kupa-arany

Szinkronúszó szakosztályunk fiatal tehetségei remekül versenyeztek a XXX. Magyar Kupán.

Elképesztő eredmények, látványos fejlődés

A legerősebb honi nemzetközi szinkronúszó versenyen is parádéztak a Fradi fiataljai.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin